ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.301 12-03-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ναι, είμαι fan! Όπως έχω πει και αλλού με λένε Αντιγόνη και είμαι 12-13. Click για ανάπτυξη... ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μουπαει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:36 Η PATSOUKAKI: #37.302 12-03-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μουπαει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.303 12-03-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Να τον χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #37.304 13-03-09 08:58 Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.305 13-03-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της.... Τ Ρ Ε Λ Α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #37.306 13-03-09 11:00 Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ναι, είμαι fan! Όπως έχω πει και αλλού με λένε Αντιγόνη και είμαι 12-13. Click για ανάπτυξη... ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μουπαει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:36 Η PATSOUKAKI: #37.302 12-03-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μουπαει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.303 12-03-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Να τον χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #37.304 13-03-09 08:58 Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.305 13-03-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της.... Τ Ρ Ε Λ Α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #37.306 13-03-09 11:00 Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μουπαει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.303 12-03-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Να τον χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #37.304 13-03-09 08:58 Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.305 13-03-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της.... Τ Ρ Ε Λ Α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #37.306 13-03-09 11:00 Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Να τον χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 08:58 Η moukelis έγραψε: #37.304 13-03-09 08:58 Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.305 13-03-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της.... Τ Ρ Ε Λ Α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #37.306 13-03-09 11:00 Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.305 13-03-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της.... Τ Ρ Ε Λ Α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #37.306 13-03-09 11:00 Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της.... Τ Ρ Ε Λ Α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #37.306 13-03-09 11:00 Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.307 13-03-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα! Click για ανάπτυξη... ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #37.308 13-03-09 11:31 Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.309 13-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #37.310 13-03-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι Δωρα?Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις? Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο Click για ανάπτυξη... Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.311 13-03-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο! Click για ανάπτυξη... 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #37.312 13-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες? Click για ανάπτυξη... Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.313 13-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ολοι μαζι θα γενναμε; Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια... Click για ανάπτυξη... Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #37.314 13-03-09 13:21 Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα τρως και Kitten τροφη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.315 13-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τρως και Kitten τροφη; Click για ανάπτυξη... να γλιτωσουμε και το μαγειρεμαεγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #37.316 13-03-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσιμε αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου.... Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι! Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι; Click για ανάπτυξη... Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!! Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #37.317 13-03-09 14:21 Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος... Γιουλη πεθανα με το no hair! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η bunny έγραψε: #37.318 13-03-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αααααα, πονηρούλα! Click για ανάπτυξη... Είμαι πονηρόφατσα,τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:14 Η bunny έγραψε: #37.319 13-03-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1864 1865 1866 1867 1868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans... Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη... Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου? Click για ανάπτυξη... Θεϊκή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ομορφια μου! Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα... Click για ανάπτυξη... Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:37 Η PATSOUKAKI: #37.320 13-03-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί,πού είναι η Μόιρα; Έχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.