Birman-maniacs

Ναι, είμαι fan!

Όπως έχω πει και αλλού με λένε Αντιγόνη και είμαι 12-13:).
ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μου:)παει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακριβως οσο και ο Χρηστος ο γιος μου:)παει 1η Γυμνασιου το καμαρι μου:D
Να τον χαίρεστε:D!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομορφια μου!
Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα...

Ομορφια μου!
Μου λειπει το παιδακι μου,να μου βαζεις που και που καμια φωτο της Καλυψως να ξεχνιεμαι Γιουλιτσκα...
υπομονη Δωρακι...σκεψου τη στιγμη που θα την σφιγγεις στην αγκαλια σου οταν θα τη παρεις και τις ατελειωτες ωρες που θα της χαιδευεις τη φουσκωμενη της κοιλιτσα....ασε δε το μασαζ στη παλαμη που θα σου κανουν τα μωρα της που θα σαλευουν μεσα της....
Τ Ρ Ε Λ Α :up::up:

Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα!

Nαι δικιο εχεις,μου φαινεται θα τη βαλω σε ενα μαξιλαρι και θα την περιφερω στο σπιτι μη μου παθει τιποτα!
ετσι:up:με αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα :lol::lol:
θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου....:cool::rolleyes:

Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες:redface::P:lol::lol::lol:

Καλα μιλάμε εχουμε ξεφυγειιιιι!:lol:
Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι;:lol:

Φανταζεσαι να γεννιουνται τα μωρα και να τα καθαριζουμε με μεταξωτο πανακι;:lol:
γιατι Δωρα?:mad:Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις?:mad::P:lol::lol:
Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο:redface::lol::lol::lol::lol:

γιατι Δωρα?:mad:Με τι σκοπο ειχες να τα καθαριζεις?:mad::P:lol::lol:
Αντε αν οχι με μεταξωτο, με βιλουδινο:redface::lol::lol::lol::lol:
Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο!:lol::lol::lol:

Δεν πιαν'ς γατί,πιάν'ς βιλούδο!:lol::lol::lol:
15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες?

15 - 18 Μαιου σας βλεπω να γεννατε...οι κυριοι υποψηφιοι γονεις ειναι προετοιμασμενοι για γατακια μες τις διακοπες?
Ολοι μαζι θα γενναμε;:P
Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!:lol:Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια...:lol:

Ολοι μαζι θα γενναμε;:P
Οι υποψηφιου γατογονεις τα περιμενουν πως και πως τα μωρα τους.Αμα δεν τα θελουν τα κραταω κι εγω,δε θα σκασουμε κιολας!:lol:Ο αδερφος μου πριν δυο μερες βεβαια αλλαξοπιστησε και υιοθετησε κούταβο.Μην το μαθει μονο ο Σειριος που κοιμοταν αγκαλια...:lol:
:up::up:

Γιατι....νομιζεις οταν θα πονανε δεν θα ποναμε κι εμεις? Οταν θα τα πλενουνε δεν θα τα πλενουμε κι εμεις?:blink:μωρε αν μπορουσα να γινω τοσοδουλα στο καλαθι της μεσα θα εμπαινα:redface::lol::lol:
Αλλωστε δηλωσα στο καλο μου οταν θα γεννησει η γατα μου, εγω μετακομιζω....θα παω στο διπλα δωματιο, στο kitten room:P:lol::lol::lol:

Θα τρως και Kitten τροφη;:lol:

Θα τρως και Kitten τροφη;:lol:
:up:να γλιτωσουμε και το μαγειρεμα:lol:εγω Kitten και ο Μαριος "Indoor no - hair":lol::lol::lol:

ετσι:up:με αυτο θα τη πηγαινεις και στη τουαλετα :lol::lol:
θα γινει με δοξα και τιμη πραγματικη πριγκηπισσα η δικια σου, κι αρχοντισσα η δικια μου....:cool::rolleyes:

Καλα μιλαμε για γαμω τις ψωνισμενες μανες:redface::P:lol::lol::lol:

Γεια σας κοπελούδες μου!!! Μα τι βλέπω εδώ!!! Ξεφύγατε τελείως τελειως βρε ??? Ψωνάρες!!!
Οσο για την κυρία Δώρα, η κορουλα της τον έχει βγαλει νοκ αουτ τον γαμβρο. Ο κακομοίρης σήμερα, αν κι αυτη τον φώναζε, και του έκανε τσαλίμια, κοιμόταν αδύναμος και ξεψυχισμένος απο το πολύ σεξ... Την άκουγα καλέ που νιαούριζε όταν πήρα τηλέφωνο. Μου λέει ο μπαμπας του: Τι να σας πω κυρία Αναστασία όλο το βράδυ τσίριζε η Μόιρα!!:lol::lol::lol:

Αρα δεν εχει μεινει ακομα εγκυος...:/:
Γιουλη πεθανα με το no hair!:lol:

Μονη μου τα λεω, μονη μου τ΄ακουω στους Birmans...
Εφερα και το Καλυψακι μου να μη νοιωθω μονη...
Δεν ειναι ομορφη η αρχοντω μου?:)
Θεϊκή!:happy::rolleyes:
Ομορφια μου!
Γιατί,πού είναι η Μόιρα;:confused: Έχω χάσει επεισόδια...:redface:

Γιατί,πού είναι η Μόιρα;:confused: Έχω χάσει επεισόδια...:redface:
Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα:).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back