Birman-maniacs

Ματουλης=Τιμμυ

Κριμα που ο Ματουλης δεν του επιτραπηκε να συμμετεχει γιατι δεν ηταν στειρωμενος(πραγμα που κανεις δεν με ενημερωσε 3 μηνες τωρα και ηταν αδικο γιατι πηγαινε για πρωτια):hmm:
Αλλα πιανει που ειναι πρωτος στην καρδια μου!!!

Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα που ο Ματουλης δεν του επιτραπηκε να συμμετεχει γιατι δεν ηταν στειρωμενος(πραγμα που κανεις δεν με ενημερωσε 3 μηνες τωρα και ηταν αδικο γιατι πηγαινε για πρωτια):hmm:
εχεις δικιο Ναντια μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CaTaLi's Cattery

Μονα Λιζα...Λιλα τορτι:)

lisa_20090321_3.jpg

lisa_20090321_1.jpg

Rosie

rosie20090321_1.jpg

αυτα τωρα γιατι τα βαζεις??
εεε??εε??ε??

αυτα τωρα γιατι τα βαζεις??
εεε??εε??ε??
Για να σας πω οτι οι Βιρμανικες ειναι οι ομορφοτερες γατες του κοσμου
:P:up::up::lol::lol:

Αουτς!! Αυτο πονεσε.........:redface::happy: Αχ, Χαρουλα μου

versacce_20090111_2.jpg
[/quote]

Βερσατσε μου...καμαρωσε τη κορουλα σου:)

CIMG3305.JPG

Μονα Λιζα...Λιλα τορτι:)

lisa_20090321_3.jpg

lisa_20090321_1.jpg

Rosie

rosie20090321_1.jpg

Εσυ συνεχιζεις να ξυνεις πληγες, κακια Γιούλη......:cry::cry::cry:
Η Λιζα ειναι θεα!! (οχι σαν τη Σεμελη ομως....)

Μαρι Σεμελη, δε χωρας σ'αυτο το μπωλ:P:lol::lol::lol:

CIMG3307.JPG

Υπαρχει ανθρωπος που να μην το ξερει αυτο???:blink:

:lol::lol::lol:

Καλησπέρα από το "ανθρωπογατάκι" που όλο γύριζε γύρω από το Μορφέα και τη Σεμέλη!;):P:lol::up: Ποιο να ήταν άραγε;...:confused::rolleyes::P:lol:

Συγχαρητήρια στο Σεμελίνι και στο Μορφέα!:) Η Σεμέλη μοιάζει περισσότερο να θέλει να ξεφύγει από τα βραβεία...:P:lol:

Ο μπαμπάς λέει ότι η Καλυψώ είναι η πιο όμορφη γάτα που έχει δει και αναρωτιέται γιατί δεν τη φέρατε,αλλά του εξήγησα για τα καλτσάκια...:)(και τα ενδεχόμενα γατάκια...:rolleyes:)

Και πάλι χάρηκα πολύ για όλες τις γνωριμίες!:happy:

Τα λέμε το Δεκέμβριο...:hmm::)

Καλησπέρα από το "ανθρωπογατάκι" που όλο γύριζε γύρω από το Μορφέα και τη Σεμέλη!;):P:lol::up: Ποιο να ήταν άραγε;...:confused::rolleyes::P:lol:

Συγχαρητήρια στο Σεμελίνι και στο Μορφέα!:) Η Σεμέλη μοιάζει περισσότερο να θέλει να ξεφύγει από τα βραβεία...:P:lol:

Ο μπαμπάς λέει ότι η Καλυψώ είναι η πιο όμορφη γάτα που έχει δει και αναρωτιέται γιατί δεν τη φέρατε,αλλά του εξήγησα για τα καλτσάκια...:)(και τα ενδεχόμενα γατάκια...:rolleyes:)

Και πάλι χάρηκα πολύ για όλες τις γνωριμίες!:happy:

Τα λέμε το Δεκέμβριο...:hmm::)
κι εμεις ευχαριστουμε που μας επισκεφτηκατε Χριστινα....εσυ, η Αντιγονη που δυστηχως δε γνωρισες κι ο Γιωργος ησασταν οι Birmaniacs που ηρθαν:)

Αφιερωμενη στο μπαμπα σου και να του πεις οτι τον ευχαριστω ιδιαιτερως;)...το κοριτσακι μου φουσκωνει αργα αλλα σταθερα:)Αυριο το απογευμα θα σας εχω σιγουρα νεα;)

Συνημμένα

• CIMG3299.JPG
    CIMG3299.JPG
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 29
κι εμεις ευχαριστουμε που μας επισκεφτηκατε Χριστινα....εσυ, η Αντιγονη που δυστηχως δε γνωρισες κι ο Γιωργος ησασταν οι Birmaniacs που ηρθαν:)

Αφιερωμενη στο μπαμπα σου και να του πεις οτι τον ευχαριστω ιδιαιτερως;)...το κοριτσακι μου φουσκωνει αργα αλλα σταθερα:)Αυριο το απογευμα θα σας εχω σιγουρα νεα;)
Την Αντιγόνη την είδα αλλά δεν τη γνώρισα,έγινε μπέρδεμα...:lol:
Ευχαριστούμε για την φωτογραφία!:happy:

Καληνύχτα!:hello:

οι τελευταιες μας συνηθειες...υπνος και μασα:P

CIMG3316.JPG

CIMG3319.JPG

κουκλιτσα μου!!!:):):)τελεια ειναι η Καλυψουλα!!!:up::up:

Καλυψω κουκλι μου,μεγαλωνει η κοιλιτσα;Αντε να εχουμε ευχαριστα νεα αυριο,και ριξε κι ενα συρμα στην ανεπροκοπη τη δικια μου που κοιμαται ορθια.:P

Μαρι Σεμελη, δε χωρας σ'αυτο το μπωλ:P:lol::lol::lol:

CIMG3307.JPG
Θεά η Σεμέλη!!!! ΘΕΑ μόνον αυτό! :up::up::up:
οι τελευταιες μας συνηθειες...υπνος και μασα:P

CIMG3316.JPG

CIMG3319.JPG
Καλυψουλίνι μου γλυκό και πανέμορφο!!!! Τι ομορφιά είναι αυτή?:up:
Ευχομαι τα καλλίτερα νέα να έχουμε αύριο απο τον γιατρο!!! Και ... να περιμένουμε σε λίγο καιρό βιρμανοσοκολατάκια!!!:)

Κριμα που ο Ματουλης δεν του επιτραπηκε να συμμετεχει γιατι δεν ηταν στειρωμενος(πραγμα που κανεις δεν με ενημερωσε 3 μηνες τωρα και ηταν αδικο γιατι πηγαινε για πρωτια)

Κρίμα!Δεν πειράζει...Άλλη φορά!

Μαρι Σεμελη, δε χωρας σ'αυτο το μπωλ!

CIMG3307.JPG

Φαεί νομίζει ότι έχει μέσα;
Μπράβο Σέμελη!!!!

Καλησπέρα από το "ανθρωπογατάκι" που όλο γύριζε γύρω από το Μορφέα και τη Σεμέλη!Ποιο να ήταν άραγε;...

Συγχαρητήρια στο Σεμελίνι και στο Μορφέα!Η Σεμέλη μοιάζει περισσότερο να θέλει να ξεφύγει από τα βραβεία...

Ο μπαμπάς λέει ότι η Καλυψώ είναι η πιο όμορφη γάτα που έχει δει και αναρωτιέται γιατί δεν τη φέρατε,αλλά του εξήγησα για τα καλτσάκια...(και τα ενδεχόμενα γατάκια...)

Και πάλι χάρηκα πολύ για όλες τις γνωριμίες!

Τα λέμε το Δεκέμβριο...

Κρίμα που δεν ήρθα!Αλλά ήταν λίγο μακριά!Αλλά του χρόνου η και πιο μετά θα έρθω!Ποια καλτσάκια;

οι τελευταιες μας συνηθειες...υπνος και μασα

CIMG3316.JPG

CIMG3319.JPG

Κούκλα!Κούκλα!Κούκλα!
Και μη στεναχωριέστε για τον Μορφέα!
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν τον πήραν!

.......................................................................................

Και τώρα ένα μπράβο σε όλα τα γατάκια με βραβείο ή χωρίς!
Πήγε και Σείριος στην έκθεση;

Δεν φαίνεται να το απολαμβάνει η Σέμελη!
Μάλλον η μαμά της το απολαμβάνει!

Συνημμένα

• φφφφ.jpg
    φφφφ.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back