ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.461 23-03-09 09:34 Μορφεας το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_1500.jpg 104,3 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.462 23-03-09 09:37 Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #37.463 23-03-09 09:37 γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.464 23-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Click για ανάπτυξη... Τη φωτο αυτη την εκανα copy paste απο μια κοπελα που την εβαλε στο θεμα της εκθεσης!! θα σας βαλω αργοτερα αυτες που μας εβγαλε ο προσωπικος μας φωτογραφος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε Ιωαννα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #37.465 23-03-09 09:48 Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.466 23-03-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μορφεας το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.462 23-03-09 09:37 Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #37.463 23-03-09 09:37 γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.464 23-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Click για ανάπτυξη... Τη φωτο αυτη την εκανα copy paste απο μια κοπελα που την εβαλε στο θεμα της εκθεσης!! θα σας βαλω αργοτερα αυτες που μας εβγαλε ο προσωπικος μας φωτογραφος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε Ιωαννα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #37.465 23-03-09 09:48 Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.466 23-03-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #37.463 23-03-09 09:37 γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.464 23-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Click για ανάπτυξη... Τη φωτο αυτη την εκανα copy paste απο μια κοπελα που την εβαλε στο θεμα της εκθεσης!! θα σας βαλω αργοτερα αυτες που μας εβγαλε ο προσωπικος μας φωτογραφος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε Ιωαννα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #37.465 23-03-09 09:48 Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.466 23-03-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.464 23-03-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Click για ανάπτυξη... Τη φωτο αυτη την εκανα copy paste απο μια κοπελα που την εβαλε στο θεμα της εκθεσης!! θα σας βαλω αργοτερα αυτες που μας εβγαλε ο προσωπικος μας φωτογραφος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε Ιωαννα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #37.465 23-03-09 09:48 Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.466 23-03-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη...Το βγαζουμε το πλεγμα ειπαμε,αμαν πια,εισαι και καλυτερη φωτογραφος απο μενα!Καλα εκανε και πηρε παραπανω αγκαλιτσες,εγω ακομα κι αν επιτρεποταν δε θα ζουλουσα καθολου.Αυτα τα γατακια ειναι για να τα χαϊδευεις απαλα,δε σου παει καρδια να ζουληξεις οσο και αν το θες. Click για ανάπτυξη... Τη φωτο αυτη την εκανα copy paste απο μια κοπελα που την εβαλε στο θεμα της εκθεσης!! θα σας βαλω αργοτερα αυτες που μας εβγαλε ο προσωπικος μας φωτογραφος Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γλυκια μου τζουλς, πηρε βραβεια το σεμελακι ? σιγα μη δεν επαιρνε η καλλονη !!!!!! να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου, και τον αντρακλα σου τον μορφεα να χαιρεσαι. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε Ιωαννα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 09:48 Η moukelis έγραψε: #37.465 23-03-09 09:48 Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.466 23-03-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.466 23-03-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,ειπα κι εγω,εβγαλε τετοια φωτο η Γιουλιτσκα;Θελουμε φωτοοοοοοοο! Click για ανάπτυξη... Ε ε ερχονται Πως ζηλευω που θα βρεθειτε στης Αναστασιας...ηθελα να σε ζουληξω...γιατι χθες δε προκαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.467 23-03-09 11:14 το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η gatouni έγραψε: #37.468 23-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη Τριτη θα μας επιβεβαιωσει η καλη μας Κτηνιατρος αν η Καλυψω μας ειναι εγκυος... Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα Δωρακι Το Σεμελακι μας βγηκε Best of the Best Eκθεσης στη κατηγορια νεων ...δεν ειναι show γατουλης αλλα παρα πολυ καλος για εκτροφη...ηταν σημαντικο για μενα να μου το πει αυτο η κριτης...δεν θα τον εφερνα αλλωστε γιατι το ηξερα, αλλα λογοι "ανωτερας" βιας με αναγκασαν (με τη καλη εννοια) Click για ανάπτυξη... Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αδικημενο μου αγορακι πιο μεγαλη ειναι πιο ωραια ε Δωρακι? Click για ανάπτυξη... Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.469 23-03-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Με το καλό να αποκτήσετε πανέμορφα και υγιή μωράκια. Ανυπομονούμε!!!! Μα είναι καλλονή και άξιζε το βραβείο στο Σεμελάκι!!!!!. Συγχαρητήρια. Δεν πειράζει που δεν πήρε κάποιο βραβείο και ο Μορφέας. Έτσι και αλλιώς είναι ένας πανέμορφος γατούλης και δε σηκώνουμε κουβέντα για αυτό. Έρχομαι να τον παρηγορήσω . Click για ανάπτυξη... ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.470 23-03-09 12:10 Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω και το συντροφο μου που ηρθε και μας στηριξε με τη παρουσια τουδεν το περιμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #37.471 23-03-09 12:25 ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.472 23-03-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΣΕΜΕΛΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα!!αλλο ενα μπραβο στο νινι σας και ενα μπραβο και στον Μορφεα που μπορει να μην ειναι εκθεσιακος αλλα ειναι......απ' τ' αλλο...(ξερει αυτος..) Click για ανάπτυξη... α ρε Γιαννα....μας εφτιαξες τωρα Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:27 Η elvenstar: #37.473 23-03-09 12:27 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG656.jpg 216,4 KB · Εμφανίσεις: 34 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.474 23-03-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΜΕΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! Χαίρομαι που το γλυκό αυτό πλάσμα, (με την ακόμα πιο γλυκιά μαμά) σάρωσε μια φωτογραφία αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια Λεπτομέρεια: προσέξτε το ύφος μαμάς Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #37.475 23-03-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eυχαριστουμε Ελενακι μας... Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη Ευτυχως που ομορφαινει τη φωτο το Σεμελιω μου... Click για ανάπτυξη... ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!! Γι αυτο μην μιλάς καθόλου έτσι!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΜΕΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ ΜΟΡΦΕΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΝΙ ΜΟΥ!!! Τέτοια γατιά Γιουλη μου ΠΡΕΠΕΙ να τα απολαμβάνει ο κόσμος. Κι΄όσο για το αν είναι εκθεσιακά ή όχι, αυτο δεν παίζει νομίζω κανέναν ρόλο στην απόλαυση που αισθάνεται κανείς όταν τον κοιτάζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.476 23-03-09 12:59 ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:22 Η chryssa έγραψε: #37.477 23-03-09 14:22 Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη, συγχαρητήρια για τη Σεμέλη σου, πολύ χάρηκα με τα νέα! Να τη χαίρεσαι, αλλά και τα άλλα δύο κουκλάκια σου που είναι επίσης υπέροχα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σας καμαρώσω και από κοντά, αλλά μας αποζημιώνουν τα ευχάριστα νέα και οι φωτογραφίες!!! Μπράβο σας και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:23 Η Raisa έγραψε: #37.478 23-03-09 14:23 ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.479 23-03-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1872 1873 1874 1875 1876 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1874 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ ΣΕΜΕΛΗ......ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ήσουν μια θεά.......τι να πω....δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψει κανείς!!! Αχχχχ και όσο σκέφτομαι ότι ακόμα έχεις δρόμο μπροστά σου και θα γίνεις ίδια ο μπαμπάς σου.... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε Νικολετα και Χρυσσα μας... Βλεπω Νικολετα, το στοχο μας δεν το ξεχνας ποτε... Ο Βερσατσε ειναι γατος - αξια...δεν ξερω αν ποτε τα καταφερει το Σεμελιω να γινει πρωταθλητρια κι αυτη σαν το μπαμπα της... ο Ερωτας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 15:01 Η staman2 έγραψε: #37.480 23-03-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει, θα τον φερνω για οφθαλμολουτρο Click για ανάπτυξη... Να τον φέρνεις ΠΑΝΤΑ για οφθαλμόλουτρα!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ οφθαλμόλουτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.