ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.341 01-05-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Click για ανάπτυξη... τελειο σκουγεταιαντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Η bunny έγραψε: #38.342 01-05-09 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειο σκουγεταιαντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Και το ωραίο είναι ότι στις διακοπές ο γατοπαράδεισος θα είναι κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:00 Η moukelis έγραψε: #38.343 01-05-09 19:00 Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:05 Η bunny έγραψε: #38.344 01-05-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Click για ανάπτυξη... Ο Σείριος πώς θα το πάρει άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #38.345 01-05-09 19:27 Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:33 Η bunny έγραψε: #38.346 01-05-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Click για ανάπτυξη... τελειο σκουγεταιαντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Η bunny έγραψε: #38.342 01-05-09 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειο σκουγεταιαντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Και το ωραίο είναι ότι στις διακοπές ο γατοπαράδεισος θα είναι κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:00 Η moukelis έγραψε: #38.343 01-05-09 19:00 Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:05 Η bunny έγραψε: #38.344 01-05-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Click για ανάπτυξη... Ο Σείριος πώς θα το πάρει άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #38.345 01-05-09 19:27 Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:33 Η bunny έγραψε: #38.346 01-05-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειο σκουγεταιαντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ! Και το ωραίο είναι ότι στις διακοπές ο γατοπαράδεισος θα είναι κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:00 Η moukelis έγραψε: #38.343 01-05-09 19:00 Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:05 Η bunny έγραψε: #38.344 01-05-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Click για ανάπτυξη... Ο Σείριος πώς θα το πάρει άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #38.345 01-05-09 19:27 Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:33 Η bunny έγραψε: #38.346 01-05-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:05 Η bunny έγραψε: #38.344 01-05-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Click για ανάπτυξη... Ο Σείριος πώς θα το πάρει άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #38.345 01-05-09 19:27 Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:33 Η bunny έγραψε: #38.346 01-05-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι. Click για ανάπτυξη... Ο Σείριος πώς θα το πάρει άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:27 Η moukelis έγραψε: #38.345 01-05-09 19:27 Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:33 Η bunny έγραψε: #38.346 01-05-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:33 Η bunny έγραψε: #38.346 01-05-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;(είμαι λίγο κακιά,ε;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:35 Η moukelis έγραψε: #38.347 01-05-09 19:35 Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #38.348 01-05-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω). Click για ανάπτυξη... Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 19:49 Η moukelis έγραψε: #38.349 01-05-09 19:49 Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η elvenstar: #38.350 01-05-09 20:11 Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #38.351 01-05-09 20:14 Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #38.352 01-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Είναι κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #38.353 01-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Θα σε λυπηθεί σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #38.354 01-05-09 20:32 Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.355 02-05-09 13:00 για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #38.356 02-05-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους... νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος.... στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...ολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 23:56 Η moukelis έγραψε: #38.357 03-05-09 23:56 Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.358 04-05-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη; Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!! ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.359 04-05-09 10:36 Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1916 1917 1918 1919 1920 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1918 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεννα απο Καταλινες... Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie ξγ πατερας red point Χαμστερακια ε....συγνωμη... μωρα: αγορακι red point Κοριτσακι creme point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 10:43 Η moukelis έγραψε: #38.360 04-05-09 10:43 Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.