Birman-maniacs

Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος.
τελειο σκουγεται:up:αντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελειο σκουγεται:up:αντε μπραβο Δωρακι να το στησεις το εκτροφειο σου....γατοπαραδεισος θα γινει:up:
Συμφωνώ!:happy: Και το ωραίο είναι ότι στις διακοπές ο γατοπαράδεισος θα είναι κοντά...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.:hmm:Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι.

Λες να περιοριστουν Γιουλιτσκα στο σπιτακι στην ταρατσα;Ειναι ενα δωματιο ολοκληρο.:hmm:Βεβαια την ημερα θα ειναι μαζι μας στο σπιτι.
Ο Σείριος πώς θα το πάρει άραγε;:lol:

Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν.:lol:

Ο Σειριος θα το παρει...ασχημα...οπως οοοολα τα υπολοιπα που του συμβαινουν.:lol:
Δηλαδή δεν θα είναι περίεργο αν ανακαλύψετε ένα βουνό νορβηγότριχες και στην κορυφή το Σείριο;:lol:(είμαι λίγο κακιά,ε;:redface:)

Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω).:lol:

Χμ...δεν ειναι χαζος για να τα βαλει με νορβηγακια (ελπιζω).:lol:
Με νορβιγάκια όχι,αλλά με μικρά Νορβιγάκια;:lol:

Ακομα και τα μικρα νορβηγακια θα ειναι μεγαλα για τον Σειριο!

Δώρα γιατί δεν ανοίγεις ένα maniac για τα Νορβηγίας από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις ώστε να βλέπουμε κ φωτογραφίες κ χρωματισμούς αλλά κ να λειτουργήσει κ προπομπός, αλλά κ γενικότερα να γνωρίσουμε κ τα χαρακτηριστικά της φυλής

Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο.:P

Υπαρχει περιγραφη της φυλης στο σχετικο αρθρο,κι εχω βαλει εκει φωτογραφιες.Αν τελικα βγει η αποσπαση μου και το επιχειρησω,θα ανοιξω σχετικο θεμα,και εχω βρει ηδη και ανθρωπο να μου κανει το site...Ολα τα εχω σκεφτει,αρκει να με λυπηθει το Υπουργειο.:P
Είναι κι αυτό.:P

Θα σε λυπηθεί σίγουρα

Μακαρι,γιατι αλλιως καποιος θα πρεπει να λυπηθει αυτους!:lol:

για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους...
νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος....

στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...:Pολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση;)
συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην:P:lol:

για να εκφρασω τη αποψη μου, ποιος θα τις τρωει Σειριος η νορβηγακια, θελω δωρα να μου πεις το χακτηρα τους...
νομιζω παντως πως ο σειριος δεν θα κολωσει με το μεγεθος τους....ειναι κυριαρχικος γατος....και δεν τον ενδιαφερει το μεγεθος....

στα νορβηγακια δωσε κρυο και σκαρφαλωμα και δεν θελουν τιποτε αλλο...:Pολο στα ψηλα θα ειναι....οπως τοτε που ζουσαν στα δαση;)
συνεπως μπορεις να τα ονομασεις ταρζαν και τζεην:P:lol:
Ναι ειναι πολυ ηρεμη φυλη,και κοινωνικη,τους αρεσει να βρισκονται με κοσμο και με αλλα ζωακια.Οποτε ο στριτζος θα πρεπει να το υπομεινει.:lol:Θα τους βαλω κανενα ψηλο κλαδι να γλιτωνουν απο τα νυχια του.:lol:Παντως και η Μόιρα μια χαρα τον καταφερε να συμβιωνει μαζι της,και κοιμουνται μεχρι και αγκαλια,οποτε δε νομιζω να εχουμε μεγαλο προβλημα,ειδικα αφου θα εχει ο καθενας το χωρο του.;)

Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη;
Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε;

Τι κανουν τα βιρμανακια,ετοιμαζονται να υποδεχτουν τα νεα μελη;
Διονυση ειχες κανενα νεο απο την εκτροφεα;Καμια νεα φωτο απο τα μπεμπε;
Διονυση αποφασισες τη μικρουλα που θα παρεις??? Θελουμε φωτο!!
ετσι ευκολα θα γλιτωσεις νομιζεις απο την εξεταστικη μας επιτροπη?:lol:

Γεννα απο Καταλινες...

Μαμα (η πρωτη της γεννα) seal torbie
pangari_20081228_1.jpg

ξγ
ozzi_20081011_3sml.jpg

πατερας red point

Χαμστερακια ε....συγνωμη:redface:... μωρα:

αγορακι red point :P

grisu_20090502_2a.jpg

grisu_20090502_1a.jpg

Κοριτσακι creme point :P

glittermouse_20090502_1a.jpg

glittermouse_20090502_2a.jpg

Αχ δε μου αρεσαν καθολου αυτα τα τορτελινια...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back