Birman-maniacs

Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα:

Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!!:blink::blink::blink:
Να τον χαιρεσαι!!!!!!!
Τι ηλικια εχει?
Εχει ζευγαρωσει ποτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!!:blink::blink::blink:
Να τον χαιρεσαι!!!!!!!
Τι ηλικια εχει?
Εχει ζευγαρωσει ποτε?

Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε:)

Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε:)

Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ;)

Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ;)

Ναι αμε γιατι οχι:D

Γιουλη....σοβαρομιλας???:blink::blink::blink::blink::blink:
κι αλλη???

παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!!
γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω?:P
κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας?;)
στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια:up:

Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...;););)Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette!:lol:
ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της:)

ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της:)

Eπικοινωνησες μαζι τους?

Eπικοινωνησες μαζι τους?
ειχα τα γενεθλια των μωρων...:redface:ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω:)

γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω?:P
κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας?;)

καλα καλε!!!!:blink:
ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα.....:lol::lol::lol::lol::lol:
4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!!:up::up:

:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:
Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα!:lol:

καλα καλε!!!!:blink:
ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα.....:lol::lol:
4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!!:up::up:
Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες:redface:....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω:redface::lol:
:redface:
Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα!:lol:
και τη λαμπαδα μη ξεχασεις....:lol:
Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται?:hmm: το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει:lol::lol:

Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες:redface:....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω:redface::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:το ξερω Γιουλακο μου!!!
το ξερω!!:rolleyes::rolleyes:κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!!
αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα......
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!:happy::happy::happy::up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol:το ξερω Γιουλακο μου!!!
το ξερω!!:rolleyes::rolleyes:κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!!
αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα......
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!:happy::happy::happy::up::up::up:
που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω:redface::lol::lol:

ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα....
η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη....
ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη

:blink::P:lol::lol::lol:

που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω:redface::lol::lol:

ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα....
η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη....
ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη

:blink::P:lol::lol::lol:

θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!!
να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!!:rolleyes::P
καλο αυτο το ρητο!!:D:Dτοσο αληθινο!!!!:lol::lol:

Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα.:lol:

Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα.:lol:
μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeease:redface::lol::lol::lol:μονο στο pedigree καλε...:rolleyes::lol:

μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeease:redface::lol::lol::lol:μονο στο pedigree καλε...:rolleyes::lol:
Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita.:mad:

Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita.:mad:
ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ!
ξεροκεφαλιδου:P:P...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια:P)

By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe:P
το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου...:/::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back