Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.621 03-06-09 18:58 Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:22 Ο dion1 έγραψε: #38.622 03-06-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα: Click για ανάπτυξη... Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.623 03-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από dion: Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Click για ανάπτυξη... Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο dion1 έγραψε: #38.624 03-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Click για ανάπτυξη... Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.625 03-06-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... Ναι αμε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.626 03-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:22 Ο dion1 έγραψε: #38.622 03-06-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα: Click για ανάπτυξη... Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.623 03-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από dion: Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Click για ανάπτυξη... Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο dion1 έγραψε: #38.624 03-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Click για ανάπτυξη... Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.625 03-06-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... Ναι αμε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.626 03-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!Να μερικες φωτο του Πλατωνα: Click για ανάπτυξη... Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.623 03-06-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από dion: Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Click για ανάπτυξη... Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο dion1 έγραψε: #38.624 03-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Click για ανάπτυξη... Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.625 03-06-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... Ναι αμε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.626 03-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Θοδωρη κουκλος ο Πλατωνας!!!! Να τον χαιρεσαι!!!!!!! Τι ηλικια εχει? Εχει ζευγαρωσει ποτε? Click για ανάπτυξη... Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 19:45 Ο dion1 έγραψε: #38.624 03-06-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Click για ανάπτυξη... Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.625 03-06-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... Ναι αμε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.626 03-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eιναι 1 χρονου και οχι δεν εχει ζευγαρωσει ποτε Click για ανάπτυξη... Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 20:05 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.625 03-06-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... Ναι αμε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.626 03-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... Ναι αμε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 21:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.626 03-06-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Αρχική Δημοσίευση από dion: Οποτε αν ειναι ενεργος οταν ερθει η ωρα να ζευγαρωσει η δικια μου μπορει και να συμπεθεριασουμε, αν βεβαια θελεις κι εσυ Click για ανάπτυξη... στο εχω ξαναπει Διονυση!! ο Πλατωνας ειναι τελειο γατι κι απο τελεια γενια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.627 03-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:06 Ο dion1 έγραψε: #38.628 03-06-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Eπικοινωνησες μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.629 03-06-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Eπικοινωνησες μαζι τους? Click για ανάπτυξη... ειχα τα γενεθλια των μωρων...ηρθε η νεα μαμα του pastel...τωρα θα τους στειλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #38.630 03-06-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι μαρη? στο σπιτι σου θα τις φερω? κι εσυ 4 δεν θες να εχεις στο δικο σου σπιτι οταν πας? Click για ανάπτυξη... καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #38.631 03-06-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι Δωρα μου...εχασα τα μυαλα μου με αυτα τα πλασματα! Noisette θα την πω και θα εισαι η νονα της Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.632 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα καλε!!!! ετσι το ειπα γιατι ολο λες οτι δεν θελεις αλλη αλλα..... 4 θελω εγω και 14 μην σου πω!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω!Θα του παιρνω παπουτσια απο κροκετες καθε Πασχα! Click για ανάπτυξη... και τη λαμπαδα μη ξεχασεις.... Van De Simona's Noisette - Maria...πως σου φαινεται? το Maria μονο στα χαρτια θα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η Luna έγραψε: #38.633 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα δεν αντιστεκομαι σε αυτες τις γατες....σαν φανταρος σε τσοντοπεριοδικο τις κοιταω Click για ανάπτυξη... το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.634 03-06-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω Γιουλακο μου!!! το ξερω!!κι εγω με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!!πριν γνωρισω εσενα μ'αρεσαν πολυ αλλα δεν θα επαιρνα να εχω μαλλιαρη γατα στο σπιτι!! αλλα αφου τις επιασα και τις ζουληξα τωρα...... ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Luna έγραψε: #38.635 03-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που ειναι ο ωμος σου τωρα να γειρω και να κλαψω ενας birmaniac νεος μου εστειλε πριν μηνυμα.... η Βιρμανο μανια ειναι ενας δρομος χωρις επιστροφη.... ετσι και κολλησεις το μικροβιο, σου μενει μια ζωη Click για ανάπτυξη... θα στον φερω τον ωμο και θα στον αφησω εκει!!! να τον ακουμπανε και λιγο αυτα τα χνουδια που εχεις μεσα στο σπιτι σου τωρα!! καλο αυτο το ρητο!!τοσο αληθινο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #38.636 03-06-09 23:54 Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.637 04-06-09 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποσυρομαι απο νουνα αμα το παιδι εχει δευτερο ονομα Μαρια.Ασε που εχω τραυματα απο το Καρουζελ,μου θυμιζει τη Μαρια Χουακινα. Click για ανάπτυξη... μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 07:05 Η moukelis έγραψε: #38.638 04-06-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα Δωρα μου αυτη η σχεση με εχει στιγματισει....θα βλεπω τα βαθυγαλανα ματια της Noise και θα θυμαμαι τα ωκεανι του ματια....pleeeeeaseμονο στο pedigree καλε... Click για ανάπτυξη... Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.639 04-06-09 08:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1930 1931 1932 1933 1934 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1932 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελος παντων αν ειναι για ιερο σκοπο...Και μετα παραπονιεσαι για το Pepita. Click για ανάπτυξη... ΜΑΡΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ! ξεροκεφαλιδου...(λες και θα τη πω τελικα Μαρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.640 04-06-09 08:22 By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
By the way....η Pepita εγινε τελικα Pepe με τον τονο στο πρωτο Pe το καταπια και δεν ξανανοιγω το ξερο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.