bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:28 Η bunny έγραψε: #38.601 03-06-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:32 Η bunny έγραψε: #38.602 03-06-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με μονο δυο ομως δεν μπορει να γινει επισημη εκτροφεας... Για να γινεις επισημος χρειαζεσαι Minimum δυο θηλυκες κι εναν αρσενικο κατα τη FIFE Click για ανάπτυξη... Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.603 03-06-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Click για ανάπτυξη... δεν ισχυει αυτο γιατι μετα αυτη δεν θα μπορει να ζευγαρωσει με τον πατερα της... Πρεπει να υπαρχουν δυο Queens (θηλυκες αναπαραγωγης) που να μπορουν να ζευγαρωσουν με εναν αρσενικο κι οχι φυσικα πατερα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #38.604 03-06-09 14:47 Ωχ,συγνώμη το ξέχασα αυτό!τοκ τοκ! Πετάω στα σύννεφα με τα βιρμανομπμπέ,το site της Δώρας...και τα έχω παίξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:10 Ο dion1 έγραψε: #38.605 03-06-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικα μπεμπε απο μενα: Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη. Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι. Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.606 03-06-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:32 Η bunny έγραψε: #38.602 03-06-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με μονο δυο ομως δεν μπορει να γινει επισημη εκτροφεας... Για να γινεις επισημος χρειαζεσαι Minimum δυο θηλυκες κι εναν αρσενικο κατα τη FIFE Click για ανάπτυξη... Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.603 03-06-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Click για ανάπτυξη... δεν ισχυει αυτο γιατι μετα αυτη δεν θα μπορει να ζευγαρωσει με τον πατερα της... Πρεπει να υπαρχουν δυο Queens (θηλυκες αναπαραγωγης) που να μπορουν να ζευγαρωσουν με εναν αρσενικο κι οχι φυσικα πατερα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #38.604 03-06-09 14:47 Ωχ,συγνώμη το ξέχασα αυτό!τοκ τοκ! Πετάω στα σύννεφα με τα βιρμανομπμπέ,το site της Δώρας...και τα έχω παίξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:10 Ο dion1 έγραψε: #38.605 03-06-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικα μπεμπε απο μενα: Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη. Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι. Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.606 03-06-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με μονο δυο ομως δεν μπορει να γινει επισημη εκτροφεας... Για να γινεις επισημος χρειαζεσαι Minimum δυο θηλυκες κι εναν αρσενικο κατα τη FIFE Click για ανάπτυξη... Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.603 03-06-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Click για ανάπτυξη... δεν ισχυει αυτο γιατι μετα αυτη δεν θα μπορει να ζευγαρωσει με τον πατερα της... Πρεπει να υπαρχουν δυο Queens (θηλυκες αναπαραγωγης) που να μπορουν να ζευγαρωσουν με εναν αρσενικο κι οχι φυσικα πατερα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #38.604 03-06-09 14:47 Ωχ,συγνώμη το ξέχασα αυτό!τοκ τοκ! Πετάω στα σύννεφα με τα βιρμανομπμπέ,το site της Δώρας...και τα έχω παίξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:10 Ο dion1 έγραψε: #38.605 03-06-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικα μπεμπε απο μενα: Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη. Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι. Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.606 03-06-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπορεί όμως να κρατήσει ένα θυληκό από την πρώτη γέννα και να μην χρειαστεί να πάρει 3η. Πάντως μαθαίνω πολλά καινούρια σήμερα. Click για ανάπτυξη... δεν ισχυει αυτο γιατι μετα αυτη δεν θα μπορει να ζευγαρωσει με τον πατερα της... Πρεπει να υπαρχουν δυο Queens (θηλυκες αναπαραγωγης) που να μπορουν να ζευγαρωσουν με εναν αρσενικο κι οχι φυσικα πατερα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #38.604 03-06-09 14:47 Ωχ,συγνώμη το ξέχασα αυτό!τοκ τοκ! Πετάω στα σύννεφα με τα βιρμανομπμπέ,το site της Δώρας...και τα έχω παίξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:10 Ο dion1 έγραψε: #38.605 03-06-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικα μπεμπε απο μενα: Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη. Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι. Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.606 03-06-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ,συγνώμη το ξέχασα αυτό!τοκ τοκ! Πετάω στα σύννεφα με τα βιρμανομπμπέ,το site της Δώρας...και τα έχω παίξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:10 Ο dion1 έγραψε: #38.605 03-06-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικα μπεμπε απο μενα: Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη. Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι. Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.606 03-06-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και μερικα μπεμπε απο μενα: Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το εκτροφειο στην Ολλανδια που μιλουσα για το μπλε αρσενικο που τελικα δεν πηρα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ οι γατες του και το θεωρω απο τα top εκτροφεια βιρμανικων στην Ευρωπη. Και αυτοι που το εχουν ειναι πολυ καλοι και συνεργασιμοι. Αν θελετε να ριξετε μια ματια www.catteryvandesimonas.nl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.606 03-06-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος Click για ανάπτυξη... αλλη μια φωτο της Sassi... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Η moukelis έγραψε: #38.607 03-06-09 16:18 Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.608 03-06-09 16:20 απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #38.609 03-06-09 16:23 Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.610 03-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα θα τους γραψεις;Ειναι πολυ ωραιες οι γατες τους σου λεω,τις βρηκα απο λινκ ενος εκτροφειου με νορβηγακια. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.611 03-06-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Διονυση ειναι πολυ ωραιο εκτροφειο,κι εγω το χαζευα. Καμια καινουρια φωτο; Click για ανάπτυξη... Δωρα μου απο που θελεις νεα φωτο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... Δωραααααααα μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #38.612 03-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Δωρακι μου!!! δεν εχω δει πιο ομορφες και τελειοτερες Βιρμανικες.... εχω παθει ζημια Δωρα...τζατζεψα...δεν υπαρχει μια γατα που να μην ειναι τελεια... Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.613 03-06-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Δωρα μου απο θελεις νεα φωτο???? Γιουλη γραψε τους αλλα δυστυχως δεν εχει αλλες γεννες για φετος. Ισως ζευγαρωσει αργοτερα την Tender. Click για ανάπτυξη... δεν θελω φετος Διονυση...θελω να επικοινωνησω μαζι τους την επιθυμια για ενα seal Κοριτσακι...δεν βιαζομαι.... εχω χασει τα μυαλα μου...κοιταξτε κατι σωματοδομες στα μωρα.... το αριστερο κοιταξτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.614 03-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι θα ηταν ωραια "προσθηκη" και θα ηταν καλο να ανακατευονται και λιγο τα αιματα...Ενα τσικολατακι να παρεις Γιουληηηηηη!Υγειας,οχι Lacta.Και να το βγαλουμε Noisette! Click για ανάπτυξη... μωρε μαλλον seal Θελω πιο πολυ...ετσι θα τη βγαλω Δωρα μου...ετσι..παιδια πεταωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.615 03-06-09 16:37 πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.616 03-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πειτε με γραφικη....αλλα δειτε πως απο τοσο μικρη ηλικια τα αυτια τους σεταριστηκαν στο κεφαλακι....δηλ. ειναι χαμηλα κι ελαφρως προς τα εξω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα δικιο για τις γατες του? Κι εχω οταν το βρηκα πριν ενα χρονο ειχα παθει την πλακα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #38.617 03-06-09 16:41 Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρη κι εγω υγειας ειπα,το ιδιο λεμε! Ειδες ομορφιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #38.618 03-06-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής.... Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ μου άρεσε αυτό το έχουμε... Αμε την έχουμε, την έχουμε Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω. Όποτε νομίζετε. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι την πιέζω, δεν έχω πρόβλημα Γιούλη ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce... εδω θα γινει χαμος.. Click για ανάπτυξη... Καλά θα βγάλουν φανταστικά μωρά.... Ερωτεύτηκα... προκαταβολικά!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο αυτο το εκτροφειο θα παρω γατα. ΤΕΛΟΣ! Διονυση εισαι θησαυρος...τους κανω γραμμα τωρα... μα κοιταξτε μια ΘΕΑ Click για ανάπτυξη... Καλά ακόμα δε το δημοσιεύσα και σε έπεισα? Είμαι φοβερή!!!! Πλάκα πλάκα πολύ όμορφη γάτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η Luna έγραψε: #38.619 03-06-09 17:07 Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1929 1930 1931 1932 1933 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1931 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιουλη....σοβαρομιλας??? κι αλλη??? παντως ειναι τελειο το εκτροφειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arg0303 Νεοφερμένο μέλος Ο arg0303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 18:11 Ο arg0303 έγραψε: #38.620 03-06-09 18:11 οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οχι δεν ξερω .μπορεις να με βοηθησεις??θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχραριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.