Birman-maniacs

Χρόνια και ζαμάνια είχα να μπω σε αυτό το θέμα!

Δεν με πεθυμήσατε;

2009_0308safronandhugo0023-1.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε πεθυμήσαμε, σε πεθυμήσαμε!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!):):up:Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια;:hmm: Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς.:hmm:

Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!):):up:Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια;:hmm: Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς.:hmm:
της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?;):)η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο?;)
μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις?:)

της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?;):)
Όχι παίζουμε:up::up:

Όχι παίζουμε:up::up:
ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? :cool:
Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε:hmm::P:lol::lol:

της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?;):)η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο?;)
μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις?:)
Σε 5-6 χρόνια ίσως...:hmm:

Σε 5-6 χρόνια ίσως...:hmm:
α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι?:P
παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου.....
στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη....
Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος:lol::lol:

ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? :cool:
Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε:hmm::P:lol::lol:
Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει

Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει
μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομο:Pοπως και η Μοιρα το Σειριο;)

μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομο:Pοπως και η Μοιρα το Σειριο;)
Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν;:lol::lol::lol:

α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι?:P
παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου.....
στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη....
Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος:lol::lol:
Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω!:P:lol:

Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι.:) Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.:/:Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν.:) Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες.:) Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο.:down: Αυτά.:)

Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ.

Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω!:P:lol:

Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι.:) Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.:/:Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν.:) Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες.:) Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο.:down: Αυτά.:)

Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ.
Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα:)

Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα:)
Ευχαριστώ...:) Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω...:hmm::P:lol::up:

Ευχαριστώ...:) Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω...:hmm::P:lol::up:
κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας:/::redface::cool::lol:

OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08.
επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του...

honey_20090111_3.jpg

Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος...

OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08.
επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του...

honey_20090111_3.jpg
Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός:lol:
μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται:hmm: πάντως είναι πανέμορφος γατούλης:up::up::rolleyes:

Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος...
το θυμαμαι πολυ καλα...:)Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back