PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η PATSOUKAKI: #38.681 07-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.682 07-06-09 19:32 Χρόνια και ζαμάνια είχα να μπω σε αυτό το θέμα! Δεν με πεθυμήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η PATSOUKAKI: #38.683 07-06-09 20:00 Σε πεθυμήσαμε, σε πεθυμήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #38.684 08-06-09 16:01 Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.685 08-06-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Click για ανάπτυξη... της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η elvenstar: #38.686 08-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας βιρμανακια! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.682 07-06-09 19:32 Χρόνια και ζαμάνια είχα να μπω σε αυτό το θέμα! Δεν με πεθυμήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η PATSOUKAKI: #38.683 07-06-09 20:00 Σε πεθυμήσαμε, σε πεθυμήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #38.684 08-06-09 16:01 Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.685 08-06-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Click για ανάπτυξη... της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η elvenstar: #38.686 08-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια και ζαμάνια είχα να μπω σε αυτό το θέμα! Δεν με πεθυμήσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η PATSOUKAKI: #38.683 07-06-09 20:00 Σε πεθυμήσαμε, σε πεθυμήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #38.684 08-06-09 16:01 Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.685 08-06-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Click για ανάπτυξη... της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η elvenstar: #38.686 08-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε πεθυμήσαμε, σε πεθυμήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #38.684 08-06-09 16:01 Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.685 08-06-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Click για ανάπτυξη... της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η elvenstar: #38.686 08-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.685 08-06-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Click για ανάπτυξη... της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η elvenstar: #38.686 08-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε,με το καλό και το 4ο.(!!!!)Γιούλη,μαδάνε πολύ τα βιρμανάκια; Εύχομαι να μην της πάρει τον αέρα τς Καλυψώς. Click για ανάπτυξη... της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η elvenstar: #38.686 08-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.687 08-06-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι παίζουμε Click για ανάπτυξη... ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Η bunny έγραψε: #38.688 08-06-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: της Καλυψως ποτε κανενα γατακι δεν θα της παρει τον αερα Χριστινα μου...δεν ειπαμε οτι ειναι η αρχοντισσα του σπιτιου?η κυριαρχη γατα με τον εξαιρετο τροπο? μαλιστα, μαδανε πολυ τον ανοιξη και το Καλοκαιρι....ενδιαφερεσαι να παρεις? Click για ανάπτυξη... Σε 5-6 χρόνια ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.689 08-06-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σε 5-6 χρόνια ίσως... Click για ανάπτυξη... α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 21:07 Η elvenstar: #38.690 08-06-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειδες Ελενακι ο υπεροχος χρωματισμος των γατουνιων μας τι χαρακτηρες κανει? Μονο η Μοιρα και ο Μους μας τα χαλασανε Click για ανάπτυξη... Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.691 08-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι μωρέ εγω νομίζω ότι όλα τους είναι σοκολατένια όπως κ το χρώμα τους πολύ γλυκά γατάκια ο Μους όμως γιατί τι κάνει Click για ανάπτυξη... μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:47 Η moukelis έγραψε: #38.692 09-06-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε τιποτα γλυκας ειναι και πολυ ηπιων τονων.... η Καλυψω ηταν η πρωτη γατα, γι'αυτο και η κυριαρχη, ενω ο Μους θα βρει εκει μια Audrey που θα του δειξει το δρομοοπως και η Μοιρα το Σειριο Click για ανάπτυξη... Μαρη θες και τα λες ή σου ξεφευγουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η bunny έγραψε: #38.693 09-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...ειπα κι εγω....γιατι ρωτα αν μαδανε το Χριστινακι? παντως αν εχεις περιεργεια να δεις πως ειναι το σπιτι μου, μια επισκεψη θα σας πεισει οικογενειακως...κι αν βρειτε τριχα σφυριξτε μου..... στο σπιτι μας επικρατει τελεια καθαριοτητα και ταξη.... Επιβλεπων αυτης ειναι ο κ. Μαριος Click για ανάπτυξη... Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.694 09-06-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν είχα χρόνο να το αναλύσω! Για να λέμε την αλήθεια,δεν μου επιτρέπουν άλλο ζωάκι εκτός από τα κουνελάκια στο σπίτι. Και δεν νομίζω να μπορώ τώρα να φροντίσω μια γάτα.Επίσης οι άλλοι δεν το θέλουν. Όπως καταλαβαίνεις,δεν το ευνοούν οι συνθήκες. Και δεν θα έδινα ποτέ κάπου τα κουνελάκια για να πάρω γάτα(μου το έχουν προτείνει κι αυτό),γιατί το θεωρώ ανεύθηνο. Αυτά. Όσο για την επίσκεψη,θα σου στείλω πμ. Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:11 Η bunny έγραψε: #38.695 09-06-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Χριστινακι! Και στους γονεις σου και σε εσενα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.696 09-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Πάντως αυτό το ζωοφιλικό μικρόβιο μόνο εγώ το έχω... Click για ανάπτυξη... κι εγω...και με θεωρουν τη τρελη της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.697 10-06-09 10:59 OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Η moukelis έγραψε: #38.698 10-06-09 11:12 Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η elvenstar: #38.699 10-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1933 1934 1935 1936 1937 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1935 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: OI Καταλινες δινουν το Honey τον νεο επιβητορα γεννημενο 17/08/08. επειδη πλακωνεται πολυ με ολες τις γατες...θελουν να παει καπου μονος του... Click για ανάπτυξη... Τελικα ο Honey δεν είναι καθόλου γλυκός μοιάζει πολύ με τον Μορφέα στη φατσούλα ή μου φαίνεται πάντως είναι πανέμορφος γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.700 10-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοβαρα;;;;;;;;;;;;;Ειχες δει στις προηγουμενες σελιδες που σου ελεγα ποσο ωραιος ειναι αυτος ο γατος;Απο την αρχη τον ξεχωρισα.Υπεροχος... Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι πολυ καλα...Υπεροχος...αλλα παικτης του μποξ κανονικος...τα ειδαν ολα οι καταλινες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.