elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η elvenstar: #38.981 20-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτοι οι δυο, λενακι μου απο χθες ετσι ειναι ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.982 20-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Breed ειναι ή pet; Click για ανάπτυξη... show/breed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.983 20-08-09 14:05 Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η Φένια '72: #38.984 20-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Click για ανάπτυξη... Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η Φένια '72: #38.985 20-08-09 14:12 Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #38.986 20-08-09 14:12 Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτοι οι δυο, λενακι μου απο χθες ετσι ειναι ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.982 20-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Breed ειναι ή pet; Click για ανάπτυξη... show/breed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.983 20-08-09 14:05 Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η Φένια '72: #38.984 20-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Click για ανάπτυξη... Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η Φένια '72: #38.985 20-08-09 14:12 Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #38.986 20-08-09 14:12 Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Breed ειναι ή pet; Click για ανάπτυξη... show/breed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.983 20-08-09 14:05 Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η Φένια '72: #38.984 20-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Click για ανάπτυξη... Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η Φένια '72: #38.985 20-08-09 14:12 Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #38.986 20-08-09 14:12 Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η Φένια '72: #38.984 20-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Click για ανάπτυξη... Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η Φένια '72: #38.985 20-08-09 14:12 Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #38.986 20-08-09 14:12 Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? με το μορφεα εννοω... Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? Click για ανάπτυξη... Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η Φένια '72: #38.985 20-08-09 14:12 Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #38.986 20-08-09 14:12 Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #38.986 20-08-09 14:12 Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.987 20-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι. Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;; Click για ανάπτυξη... κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabbyo μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος... το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ... Κακα Σιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.988 20-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!! Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3! Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος... Click για ανάπτυξη... να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.989 20-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο. Click για ανάπτυξη... οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #38.990 20-08-09 14:16 Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.991 20-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η Νεκταρια έγραψε: #38.992 20-08-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.993 20-08-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων. Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Νεκταρ μου...και σε ευχαριστω για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Φένια '72: #38.994 20-08-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας. Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.995 20-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα. Click για ανάπτυξη... δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η Φένια '72: #38.996 20-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.997 20-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Click για ανάπτυξη... ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #38.998 20-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου Click για ανάπτυξη... Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.999 20-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1948 1949 1950 1951 1952 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1950 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Click για ανάπτυξη... μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η elvenstar: #39.000 20-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? Click για ανάπτυξη... Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.