Birman-maniacs

Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? :hmm:με το μορφεα εννοω...
Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα, η μικρη, tabby δεν μπορει να κανει αφου δεν ειναι tabby ε? :hmm:με το μορφεα εννοω...
Τα tabby μονο απο tabby δεν γινονται? καλα θυμαμαι το κεφαλαιο αυτο? :P

Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!!
Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3!
Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι.
Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;;

Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο.

Οι γονείς δεν ειναι του γούστου μου. Η μικρή ομως και ο Inuk ειναι τελοιοι.
Ξέρουμε πως προέκυψε το κομπάκι στην ουρά;;
κι εμενα η μαμα δεν μου αρεσει...εβγαλε τη γνωστη τεραστια μασκα των seal tabby:/:o μπαμπας ειναι καλος και κλασσικος ανδρας Βιρμανος...

το κομπακι ειναι γονιδιακο ελαττωμα που προερχεται απο τα Σιαμ...:(
Κακα Σιαμ:P

Καλέεεεεεεε σύνελθεεεε!!
Θυμάμαι καποια που ηθελε να παραμεινει αυστηρά στα 3!
Αν θέλεις τόσο πολύ μωρά τι να πω πια....Τόσο αγώνα κανεις για να διαιωνίσεις τα γονίδια του Μορφέα τι να πω..Θα με κάνεις να αναθεωρήσω περι στειρωσης της μικρής Δανέζας στο τέλος...
να τη στειρωσεις καρντια μου...εχει ο Μορφεας κοπελουδες;):)

θελει η μητερα μου κατω τη Καλυψω...με ψηνει χρονια τωρα...μονο ετσι...για να μεινω στα 3...

Οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει αν κουβαλα το γονιδιο του μονοχρωμου(non-agouti) ή του ραβδωτου.Σε καποιες περιπτωσεις μεεσω του γενεαλογικου δεντρου και της εκδηλωσης του γονιδιου ή οχι,μπορεις να δεις αν ειναι φορεας.Π.χ.η Breena ξερω σιγουρα οτι μεταφερει dilute γιατι το εχει η μαμα και η γιαγια της και το μεταφερουν απο γενια σε γενια.Αλλιως ο μονος τροπος ειναι οι γεννες για να δεις αν εχει το γονιδιο.
οταν κι αν ερθει η ωρα θα ρωτησω...ευχαριστω...

Κακα βιρμανακια που κλεβετε τους κομπους μας.:mad:

καλα...θα επαιρνα σιγουρα Βιρμανακι με γυριστη ουρα...τρελαινομαι με αυτες τις ουρες!!! :up::P

αν θα τη τσιμπησω δεν ξερω....οτι θελω να τη τσιμπησω ξερω:lol::lol:
Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:)

Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων.
Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου;)

Σου ευχομαι να κανεις το ονειρο σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:)

Συνηθως τα ΘΕΛΩ τα δικα μας αντικρουονται με τα ΔΕΝ ΘΕΛΩ των αλλων.
Σημασια εχει να αποφασισουμε τι θελουμε και ποια ΘΕΛΩ μας κανουν να νοιωθουμε καλα.Και γω αποφασισα,ζουζουνα μου;)
Ετσι ειναι Νεκταρ μου:/:...και σε ευχαριστω για αυτο:)

:lol: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα.

:lol: Σωστήηηηηηηη..... κι ως λάτρης των siam επίσης...καλλύφθηκα απο την προλαλήσασα.
δε φτανει που σας καναμε την τιμη να σας βαλουμε στο Ιερο μας αιμα:cool::P

ασε τα τραγουδια και πανε να δεις το παστελακι μου:P

Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

Παστελίτο μου, μωρό μου, έρωτά μου αγιάτρευτε... Κι υστερα μου λες εσυ οτι εισαι ερωτευμένη...Τι να πω..οχι πες μου...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? :P:P:lol::lol::lol::lol:

μαρη δεν τη ζευγαρωνεις με το Παστελ να βγαλεις τα γατια που θα σε λουλανουν? :P:P:lol::lol::lol::lol:
Κσλά το προέβλεψε η μανταμ Έλενα (δηλαδή εγώ ) από την αρχή αυτό το ζευγαράκι είναι τέλειο κ θα βγάλει κ γατιά που θα τους λουλάνουν όλους κ όχι μόνο τη Φένια, κ τότε Γιούλη δεν την γλυτώνεις τη Μαρία:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back