Birman-maniacs

Γιουλιτσκα για τα ματια της Σεμελης,προσπαθησε να βγαζεις χωρις φλας και να κοιταζει το φως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλιτσκα για τα ματια της Σεμελης,προσπαθησε να βγαζεις χωρις φλας και να κοιταζει το φως.
ποτε μα ποτε δεν βαζω φλας....βγαινουν κοκκινα:Pκαι η καλυτερη φωτο οσον αφορα τα ματια της ειναι αυτη:)

097.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιταζει προς το φως.Πηγαινε τη στο παραθυρο και κουνα τις κατι πανω στο τζαμι.Ή βγαλε τη στο περβαζι οσο κοιτα εξω.

o Μanu ειναι πολυ ωραιος γατος..!:inlove: Θα τον φερεις στην εκθεση ε?
Θα το φέρω το ζουζουνόγατο, όχι τιποτα αλλο θα με πνίξει και η Κατερίνα αν δεν το κανω!!:P Έιναι βλέπεις ο πρώτος μέχρι στιγμής που έχει μοιάσει στον μπαμπά του!.:rolleyes:Και όχι και γατος ούτε 5 μηνών γατάκι δεν είμαστε ακόμα μη μας βέπετε τσουπωτούς και μπερδέυεστε!:P:D

arfic, να λειτουργησεις με γνωμονα τη φυλη αλλα και πολυ με το προσωπικο σου ενστικτο...τις απαιτησεις των Ελληνων αστες....τα γατακια θα ζουν μαζι σου;):)
Βρε αυτό θα έκανα, απλά έλεγα μήπως το σκέφτομαι λάθος εγώ αλλά τελικά συμφωνούμε...:) Ο καθένας έχει τα γούστα του στους χρωματισμούς, στη μορφολογία, έτσι πάνω κάτω και εγώ , κάποια στιγμή θα μου κάνουν κλικ καποια ζουζουνια και αυτό παιζει ρόλο νομίζω. Εμένα θα είναι οικογενειά μου, παιδάκια μου, συγκάτοικοι, φίλοι αυτο είναι το πιο σημαντικο, και παράλληλα εύχομαι να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε υγιή γατάκια με καλό χαρακτήρα...

απο τις καταλινες με αγαπη με τα καταλινοαγγλικα τους:P

Hi, she is we thought to keep her perhaps but some of our breederfriends are sooo in love with her

σιγα μη δεν το θέλαν το κουκλι...

να μου βρειτε μια αλλη γατουλα να ονειρευομαι γιατι με φτιαξατε κι εμεινα με τη χαρα...:(:P
:lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα θα κανουμε ομοιοπαθητικη
:lol::lol::lol:

V-nest.jpg

Y-nest.JPG

W-nest.JPG

T-nest.JPG

Q-nest.jpg

G-nest.jpg

Τι γλυκια καλημερα ηταν αυτη!:D

Τι γλυκια καλημερα ηταν αυτη!:D
Θελω κι απο σενα μια περιγραφικη γλυκοκαλημερα με σιροπια σοκολατας Δωρα:P
Αντε σημερα μου χρωστατε Βιρμανοθεραπεια...:lol:

Μαρη χτες ολη μερα για βιρμανακια μιλουσαμε!:PΑπαντησαν οι καταλινες;
Δεν εχει σοκολατοπεριγραφη,εχω τα νευρα μου σημερα.

Μαρη χτες ολη μερα για βιρμανακια μιλουσαμε!:PΑπαντησαν οι καταλινες;
Δεν εχει σοκολατοπεριγραφη,εχω τα νευρα μου σημερα.
εβαλα την απαντηση στη προηγουμενη σελλιδα...με το καλημερα σας:P

θελω θεραπεια γιατι ειμαι πολυ στεναχωρημενη:(σνιφ...:P
Αντε καλε...πλακα κανω...:P

Δωρι μου γιατι εχεις νευρα?? Ποιος σε πειραξε να ερθω να τον κανω φετες?

:(:(:(:(:(:(
Δε θελω αλλη,αυτη θελωωωω.:cry::cry::cry::cry::cry:

θελω θεραπεια γιατι ειμαι πολυ στεναχωρημενη:(σνιφ...:P
Αντε καλε...πλακα κανω...:P

Δωρι μου γιατι εχεις νευρα?? Ποιος σε πειραξε να ερθω να τον κανω φετες?
Η βλακεια και η αρνητικη ενεργεια των ανθρωπων.Δεν τη μπορω τη μιρλα,αλλο να ψευτογκρινιαζεις κι αλλο να εισαι μες τη μιρλα ολη μερα και να σου φταινε ολα.Τελος παντων,θα μου περασει,απλα μου δινει στα νευρα.Να το παρει αποφαση ο Δημητρης να παμε σπιτι μας...

:(:(:(:(:(:(
Δε θελω αλλη,αυτη θελωωωω.:cry::cry::cry::cry::cry:
ελα σωωωωπα σωωωπα....ω ω ω ω ...:P
Η βλακεια και η αρνητικη ενεργεια των ανθρωπων.Δεν τη μπορω τη μιρλα,αλλο να ψευτογκρινιαζεις κι αλλο να εισαι μες τη μιρλα ολη μερα και να σου φταινε ολα.Τελος παντων,θα μου περασει,απλα μου δινει στα νευρα.Να το παρει αποφαση ο Δημητρης να παμε σπιτι μας...
εχεις δικιο Δωρι....τι να πω...
οσο για τη μιρλα τη σιχαινομαι κι εγω και τη μιζερια και τη κακομοιρια...
λες κι εμεις ρε φιλε δεν εχουμε προβληματα...ασε αυτοι που μιζεριαζουν τη βρισκουν παιδι μου...αλλα εμεις ρε φιλε τι σου φταιμε? Αστα δυστηχεις ανθρωποι:/:
θα το παρει αποφαση Δωρι...θα το παρει...ετσι ειναι οι αντρες...θελουν το χρονο τους...
φταιει που κι εμεις ειμαστε μπουμπουλινες:P

Δε μου φταιει ο Δημητρης,απλα ειναι η μονη λυση για να ξεφυγω λιγο απο αυτη την κατασταση.Οι δικοι μου το εχουν συνηθισει και δεν τους ενοχλει να επικρατει αυτο το κλιμα στο σπιτι,εμενα με ριχνει πολυ.Και μαλωνω,και στενοχωριεμαι,και γενικα δε μπορω καθολου ετσι.

Δε μου φταιει ο Δημητρης,απλα ειναι η μονη λυση για να ξεφυγω λιγο απο αυτη την κατασταση.Οι δικοι μου το εχουν συνηθισει και δεν τους ενοχλει να επικρατει αυτο το κλιμα στο σπιτι,εμενα με ριχνει πολυ.Και μαλωνω,και στενοχωριεμαι,και γενικα δε μπορω καθολου ετσι.
αφου το θελει κι ο Δημητρης....αντε....βαλτε μπρος τοτε!
Εμενα να δεις κατω οι παππουδες γκρινια...απιστευτη!!
Οποτε κατεβαινω το μετανιωνω:/:
τωρα θελει ο πατεραςς μου στα 71 του καινουργιο αμαξι....εχει το πεζο 307 το αυτοματο κιολας σε αριστη κατασταση και θελει το 308 τρομαρα του...που γερασε και τα stop τα περναει χωρις να σταματαει:down::(...σκοτωνεται με τη μαμα μου...

Μωρε Γιουλη,θελει να βρει δουλεια το παιδι,να τακτοποιηθει πρωτα...Εξαλλου το σπιτι θελει φτιαξιμο,κι ακομα το νοικιαζουν.Αν ξεκινησω να το φτιαχνω τωρα,θα πρεπει να πληρωνω και ενοικιο στους παππουδες,και επισκευες,και εχει πολυ πραγμα,κουφωματα,πλακακια...χαμος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back