Birman-maniacs

Μωρε Γιουλη,θελει να βρει δουλεια το παιδι,να τακτοποιηθει πρωτα...Εξαλλου το σπιτι θελει φτιαξιμο,κι ακομα το νοικιαζουν.Αν ξεκινησω να το φτιαχνω τωρα,θα πρεπει να πληρωνω και ενοικιο στους παππουδες,και επισκευες,και εχει πολυ πραγμα,κουφωματα,πλακακια...χαμος.
αυτα ειναι τα πρωτα αγχη του ξεκινηματος για μια νεα αρχη...εχεις δικιο...ολα θα γινουν Δωρι...τι τον ενδιαφερει να κανει επαγγελματικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα ειναι τα πρωτα αγχη του ξεκινηματος για μια νεα αρχη...εχεις δικιο...ολα θα γινουν Δωρι...τι τον ενδιαφερει να κανει επαγγελματικα?
Θα ηθελε να βρει κατι στον τομεα του.Εχει τελειωσει εμποριας και διαφημισης.Αλλα αν δε βρει τιποτα θα παει στο λογιστικο του μπαμπα του,οπου ετσι κι αλλιως πηγαινει καθημερινα και βοηθαει,σχεδον με κανονικο ωραριο.Απλα δε θελω να τον πιεζω,αυτα τα πραγματα πρεπει αν γινονται απο επιλογη,και με χαρα,οχι αναγκαστικα.Δε βαριεσαι,θα κλεινω τα αυτια μου και θα κανω τα πραγματα με τον δικο μου ρυθμο και διαθεση.Οι υπολοιποι,ας κοψουν το λαιμί τους.Διαγωνίως.:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ηθελε να βρει κατι στον τομεα του.Εχει τελειωσει εμποριας και διαφημισης.Αλλα αν δε βρει τιποτα θα παει στο λογιστικο του μπαμπα του,οπου ετσι κι αλλιως πηγαινει καθημερινα και βοηθαει,σχεδον με κανονικο ωραριο.Απλα δε θελω να τον πιεζω,αυτα τα πραγματα πρεπει αν γινονται απο επιλογη,και με χαρα,οχι αναγκαστικα.Δε βαριεσαι,θα κλεινω τα αυτια μου και θα κανω τα πραγματα με τον δικο μου ρυθμο και διαθεση.Οι υπολοιποι,ας κοψουν το λαιμί τους.Διαγωνίως.:P:lol:
αυτο το κλεισιμο των αυτιων, εγω εδω και κατι μηνες καταφερα να το κανω στη ζωη μου:redface::lol:
με επηρεαζαν οι παντες και τα παντα...
τωωωωρα? Γιουλη αγαπη μου:inlove::lol:

αυτο το κλεισιμο των αυτιων, εγω εδω και κατι μηνες καταφερα να το κανω στη ζωη μου:redface::lol:
Μπα,εγω τα καταφερνω μια χαρα,σε εκνευριστικο σημειο.Μονο η αρνητικη ατμοσφαιρα που επικρατει με ριχνει,αλλα ΟΚ,προσπαθω να την αποφευγω.

Εεεεεεεετσι μπράβο. Κι εγώ έχω μερικούς μήνες που κατάφερα να το κάνω... Αναστασία αγάπη μου:)

απο τις καταλινες με αγαπη με τα καταλινοαγγλικα τους:P

Hi, she is we thought to keep her perhaps but some of our breederfriends are sooo in love with her

σιγα μη δεν το θέλαν το κουκλι...
Δεν πειράζει, θα βρεθουν πολλα άλλα φτάνει να ερθει για όλα το πλήρωμα του χρόνου:) Ισως έτσι έπρεπε να γίνει.:)

σημερα θα κανουμε ομοιοπαθητικη
:lol::lol::lol:

V-nest.jpg
Μου αρέσει το 2ο απο αριστερά!!!!!!!!:up:
ΚΑι απ ΄την επόμενη φωτο ο Teddy:up:

Η βλακεια και η αρνητικη ενεργεια των ανθρωπων.Δεν τη μπορω τη μιρλα,αλλο να ψευτογκρινιαζεις κι αλλο να εισαι μες τη μιρλα ολη μερα και να σου φταινε ολα.Τελος παντων,θα μου περασει,απλα μου δινει στα νευρα.Να το παρει αποφαση ο Δημητρης να παμε σπιτι μας...
Eχεις απόλυτο δίκιο Δωράκι μου ... Κάνε υπομονή όσο μπορεις όμως και μην σου χαλαει το κέφι τίποτε. Σκέψου το Σαβ/κο που θα σου΄ρθουμε και θα γελάσουμε με την ψυχή μας και ο,τι σου φέρνει χαρά.
Τι κάνουν τα ζουζουνια?
:):D

Μπα,εγω τα καταφερνω μια χαρα,σε εκνευριστικο σημειο.Μονο η αρνητικη ατμοσφαιρα που επικρατει με ριχνει,αλλα ΟΚ,προσπαθω να την αποφευγω.
οχι, ελεγα οτι τα καταφερνω να τους γραφω ολους στα παλια μου υποδηματα...μιλαμε για τη μιρλα...οχι για τα πραγματικα σοβαρα θεματα τους...
οσο για τους στοχους μου...ειμαι στο 99.9% :up::P

Καλα ειναι Αναστασω.Αντε ελατε να μου φτιαξετε το κεφι.

Καλα ειναι Αναστασω.Αντε ελατε να μου φτιαξετε το κεφι.
το σκεφτομαστε σοβαρα;):)
το ποτε να δουμε:redface:

Το ξερω.Κι εγω το ποτε περιμενω.Θα πανε φανταροι τα παιδια μου και δε θα τα γνωριζει η Αναστασια.

Το ξερω.Κι εγω το ποτε περιμενω.Θα πανε φανταροι τα παιδια μου και δε θα τα γνωριζει η Αναστασια.
εχεις δικιο...
πρεπει να συντονιστουμε και οργανωθουμε...

μεχρι ποτε πεφτουν τα καστανα Δωρα? :hmm:
δε κανω πλακα, θελω να παω Τσαγκαραδα να βοηθησω και τη φιλη μου εκει:redface:

Βεβαια κι εχω δικιο,οπως παντα!:PΗδη απο τις φωτο αρχισε να μου λεει χτες ποσο μεγαλωσαν απο τον Ιουλιο.

μεχρι ποτε πεφτουν τα καστανα Δωρα? :hmm:
δε κανω πλακα, θελω να παω Τσαγκαραδα να βοηθησω και τη φιλη μου εκει:redface:
Εν κατεω,αλλα αμα θες ρωτω τον μπαμπα.Παντως αυτες τις μερες μαζευουν τα καρυδια.

μωρε Δωρι, εχει ο Μαριος το μαγαζι και μας δεσμευει το Σαββατο...πρεπει να τακτοποιησει τα πραγματα ενα Σαββατο για να μπορεσει...

Οπως νομιζεις,εσυ ξερεις καλυτερα.
Γιουλιτσκα,μου ειπες χτες οτι το Σεμελιω ειχε τρεις οιστρους το καλοκαιρι.Δε ζευγαρωσε;Δεν την αφησες,ή δεν εμεινε εγκυος;

Οπως νομιζεις,εσυ ξερεις καλυτερα.
Γιουλιτσκα,μου ειπες χτες οτι το Σεμελιω ειχε τρεις οιστρους το καλοκαιρι.Δε ζευγαρωσε;Δεν την αφησες,ή δεν εμεινε εγκυος;
δεν εμεινε εγκυος...

ασε τωρα ψαχνω για cargo παντελονι γιατι το περσινο μου επεσε στα γονατα...:lol:

Βεβαια κι εχω δικιο,οπως παντα!:PΗδη απο τις φωτο αρχισε να μου λεει χτες ποσο μεγαλωσαν απο τον Ιουλιο.
Ναι μωρό μου εσύ γλυκό και ξανθο!!! Θα το κανονίσουμε και θα σου έρθουμε μόλις μπορέσουμε!:)Κι΄όσο για τα παιδιά σου μην ανησυχεις και θα τα γνωρίσω μια χαρά και θα τα ζουλήξω δυο χαρές!:lol::lol::lol:

Ναι μωρό μου εσύ γλυκό και ξανθο!!! Θα το κανονίσουμε και θα σου έρθουμε μόλις μπορέσουμε!:)Κι΄όσο για τα παιδιά σου μην ανησυχεις και θα τα γνωρίσω μια χαρά και θα τα ζουλήξω δυο χαρές!:lol::lol::lol:
Αυτο φοβαμαι!:lol::lol::lol:

Αυτο φοβαμαι!:lol::lol::lol:
ακους τι λεει? Φοβαται μη τις τα ζουληξουμε! Δεν παμε πουθενα!!

Εμενα λοιπον δεν μου αρεσει να ζουλαω τις γατες....μου αρεσει ομως να ζουπολογαω τις φιλες μου! :P

ακους τι λεει? Φοβαται μη τις τα ζουληξουμε! Δεν παμε πουθενα!!
Εμενα λοιπον δεν μου αρεσει να ζουλαω τις γατες....μου αρεσει ομως να ζουπολογαω τις φιλες μου! :P

Τι λες αγάπη μου (
με στόμφο παρακαλώ να το προφέρεις:lol:) που δεν θα πάμε πουθενά! Θα πάμε και θα ζουλήξουμε κι αυτην την παλιο μαυραγορίτισσα εκτροφέα. Κατάλαβες???Θα το κάνουμε με δημοκρατικές διαδικασίες.:lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back