Birman-maniacs

Σε αλλες που εχω δει ειναι και πιο γλυκο απο το μπλε.Αυτες μου φαινονται πολυ ψυχρες.Τοσα λιγα ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νεες καταλινοαφιξεις:P
για τους lilac Lovers...
χαρα στο κουραγιο τους...

Χenia lilac point

Xenia_20091017_2.jpg

Εντάξει λοιπον.....
Τι σου έκανα καλεεεεε ;;;;;;;;
Θα σε σκίσω μα τω Θεώ θα σε σκίσω !!!!!!!!!!!!!!!

Ασχετο, μπας και θυμάσαι το δικό μας εκτροφείο να πάρουμε μάτι και κανένα Δανάκι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Γιουλη αυτα βιρμανακια δεν ειναι;Τα μπερδευω μερικες φορες με τα ραγκντολ...
4026301943_1ba8bf78f0.jpg

Πως να μη τα μπερδευεις...
τα Mitted ragdolls ειναι σχεδον ιδια...οι ελαχιστες διαφορες τους ειναι στο προσωπο...νομιζω οτι ειναι ολα Βιρμανικα εκτος αυτου...:hmm:
αλλα παλι δεν ειμαι 100% σιγουρη....

παντως τα ragdolls δεν ειναι απαραιτητο να εχουν τα σκουρα μπλε ματια οπως στα δικα μας...

4026301943_1ba8bf78f0.jpg
Έχει πολύ μεγάλα μάτια,ή είναι με ευρυγώνιο η φωτογραφία;:confused:
νεες καταλινοαφιξεις:P
για τους lilac Lovers...
χαρα στο κουραγιο τους...

Χenia lilac point

Xenia_20091017_2.jpg

Xenia_20091017_4.jpg

Xenia_20091017_3.jpg
Γιούληηηηη:blink: Πάει τό 'χασα τελείως:inlove:

Καλημερα!
2nd20litter20last20boy20038.jpg
Bella27s204th20litter202weeks20old2.jpg
Bella27s204th20litter20nearly201-1.jpg
Bella27s204th20litter20nearly201020.jpg
Bella27s20bubs2010wks20Kallie27s20b.jpg
Bella27s20kittens20dob7may09207wks2.jpg
Ben20outside.jpg
Embers5.jpg

babies20920weeks20023.jpg
babies20920weeks20030.jpg
bella20kittens206wks20174.jpg
biancaeditsm-copy.jpg
birman-1.jpg
birman_thumb.jpg
cassie1beditsm.jpg
celesteeditsm.jpg

celineeditsm.jpg
della1fixsm.jpg
dharmaeditsm.jpg
eloise.jpg
enya.jpg
lilacexphoenix09b2.jpg

Καλημερα Βιρμανοηλιαχτιδα :P

Embers5.jpg

Καλημερα αγαπουλα.
Ειδες ομως τι σου ειναι η φυση,ιδια χρωματα σε αλλη φυλη και δε μου αρεσουν...

Καλημερα αγαπουλα.
Ειδες ομως τι σου ειναι η φυση,ιδια χρωματα σε αλλη φυλη και δε μου αρεσουν...
συμφωνω..οι Βιρμανες ειναι ηλιαχτιδες μουφες:P

Οι βιρμανές ειναι τα ακτινάκια του ήλιου πίσω απο τα σύννεφα.
Ολα ειναι υπέροχα αλλά με ένα μωρό κόλλησα, (φωτο μπλε ηλεκτρικ φόντο, νο. 2, μωό 2 και φωτο φόντο κόκκινο, μωό 3) που μοιαζει πολύ με το μωρό μου μωάκι. Τυχαίο ;;;
Είμαι η Φένια και μόλις έλιωσα.... :inlove::inlove::inlove:

Οι βιρμανές ειναι τα ακτινάκια του ήλιου πίσω απο τα σύννεφα.
Ολα ειναι υπέροχα αλλά με ένα μωρό κόλλησα, (φωτο μπλε ηλεκτρικ φόντο, νο. 2, μωό 2 και φωτο φόντο κόκκινο, μωό 3) που μοιαζει πολύ με το μωρό μου μωάκι. Τυχαίο ;;;
Είμαι η Φένια και μόλις έλιωσα.... :inlove::inlove::inlove:
Μπα,καμια σχεση οι βιρμανικες ηλιαχτιδες με τις νορβηγικες...Υπερεχετε σε αλλα εσεις.;)

Αυτό είναι πανέμορφο...
birman_thumb.jpg

Ε τι θα 'λεγα εγώ;:lol:

catalies-halloween2009.jpg

Tέλειο!Τι κάνουν τα Βιρμανάκια;;;:)

Έχω βρει πολλές halloween φωτογραφίες με γάτες..αλλά σαν αυτή καμία:cool::up:

Γιούλη!!!Ο γιος μου μοιάζει εκπληκτικά στο βλέμμα κ στο μουσούδι με το πάνω δεξιά!!!!!! Έχει γονίδιο;!:blink::blink::blink:

Γιούλη!!!Ο γιος μου μοιάζει εκπληκτικά στο βλέμμα κ στο μουσούδι με το πάνω δεξιά!!!!!! Έχει γονίδιο;!:blink::blink::blink:
τι γονιδιο? τι με λες κοριτσι μου τωρα? ο γιος σου ειναι ο πιο ομορφος και μορφολογικα εκπληκτικος Βιρμανος του κοσμου...
πηρε απο το μπαμπα;):up:στη φατσα...
στο κορμακι κατι μας εκανε η μανουλα:P

Φυσικά κ είναι!!!!!!!!Χιχιχιχι!!!!!!!!!!! Με τέτοια μαμά κ τέτοιο μπαμπά δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο!!!!!!

Φυσικά κ είναι!!!!!!!!Χιχιχιχι!!!!!!!!!!! Με τέτοια μαμά κ τέτοιο μπαμπά δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο!!!!!!
και ειναι χομπιτο Βιρμανουλης:up:αγαπη μου:inlove::inlove:

Είναι χομπιτοβιρμανούλης που κάνει παρέα με ένα ασημένιο σκωτσεζοξωτικοαρκουδάκι!!!!:up::up::up: Βρε, λες ο Τόλκιν να είχε γάτες;!!!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back