bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:47 Η bunny έγραψε: #39.581 09-11-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Click για ανάπτυξη... Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η bunny έγραψε: #39.582 09-11-09 16:48 Δώρα,το μικρό στο avatar ποιο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #39.583 09-11-09 17:21 Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:39 Η bunny έγραψε: #39.584 09-11-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Click για ανάπτυξη... Έχω μια υποψία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #39.585 09-11-09 18:17 αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.586 09-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Click για ανάπτυξη... Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η bunny έγραψε: #39.582 09-11-09 16:48 Δώρα,το μικρό στο avatar ποιο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #39.583 09-11-09 17:21 Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:39 Η bunny έγραψε: #39.584 09-11-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Click για ανάπτυξη... Έχω μια υποψία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #39.585 09-11-09 18:17 αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.586 09-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα,το μικρό στο avatar ποιο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Η moukelis έγραψε: #39.583 09-11-09 17:21 Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:39 Η bunny έγραψε: #39.584 09-11-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Click για ανάπτυξη... Έχω μια υποψία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #39.585 09-11-09 18:17 αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.586 09-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 17:39 Η bunny έγραψε: #39.584 09-11-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Click για ανάπτυξη... Έχω μια υποψία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #39.585 09-11-09 18:17 αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.586 09-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι. Click για ανάπτυξη... Έχω μια υποψία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #39.585 09-11-09 18:17 αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.586 09-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.586 09-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Click για ανάπτυξη... εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινεικαι οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι;Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος; Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα; Click για ανάπτυξη... Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;; :kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.587 10-11-09 12:00 η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #39.588 10-11-09 12:02 Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.589 10-11-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας! Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας... Click για ανάπτυξη... Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη... ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους... Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:01 Η elvenstar: #39.590 10-11-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη.... Ζητησα κι αλλες φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.591 10-11-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς; Click για ανάπτυξη... ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 13:48 Ο anestios19986: #39.592 10-11-09 13:48 Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται... Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός! Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η elvenstar: #39.593 10-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #39.594 10-11-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα Click για ανάπτυξη... Aααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις! Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους ειναι ο δημιουργος του www.birman.gr χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα είναι μωλεεε Πέρλα θα την φωνάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:19 Η Φένια '72: #39.595 10-11-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ. Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα Click για ανάπτυξη... Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #39.596 10-11-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι σε άκουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:50 Η Φένια '72: #39.597 10-11-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι σε άκουσα Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό. Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε; Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο erefer έγραψε: #39.598 10-11-09 15:10 Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η elvenstar: #39.599 10-11-09 15:20 Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1978 1979 1980 1981 1982 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1980 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η bunny έγραψε: #39.600 10-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος. Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.