Birman-maniacs

Λοιπον!!
Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου):P

Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων!
Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο
"Calypsos' eyes"

:rolleyes:
Τι;:blink:Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος;:confused: Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα;:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα,το μικρό στο avatar ποιο είναι;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι Kinder εκπληξη Χριστινακι.:P

seal-point1_20091101.jpg

αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;;
heart.gif
:inlove::kiss::kiss::inlove:
heart.gif

Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? ;) Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. :)

Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά?
εγω ναι...αλλα πρεπει να συμφωνησουν ολοι για να γινει;)και οι καταλινες να μας μαγειρεψουν τα νουμερα:P

Τι;:blink:Μας εδωσε το οκ ο κ.Μάριος;:confused: Ή είναι πάλι πλάκα και την πάτησα;:rolleyes:
Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα:)
seal-point1_20091101.jpg

αααα τι τέλειο Χαριποτερίδι είναι αυτό;;;
heart.gif
:inlove::kiss::kiss::inlove:
heart.gif
Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο:up:
ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη....
Ζητησα κι αλλες φωτο:)

η ομορφη Περλα μολις απεκτησε γονεις!
Το Βασιλη με τη Κατερινα και τη Γιουλη:)
Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer:):)

o Bασιλης, μεγας και απο τους πρωτους Βιρμανοπαλαβους:P ειναι ο δημιουργος του
www.birman.gr
χαρη του οποιου γεννηθηκαν κι αλλοι πολλοι Βιρμανοπαλαβοι:P

Αλλο ενα Βιρμανακι στη χωρα μας
:rolleyes::D:up:

seal-point1_20091101.jpg

Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας!
Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας...

Με το καλο να δεχτειτε το σοκολατακι σας!
Κι οπως εχω διαβασει σε ενα αγαπημενο μου βιβλιο,με τοσους γονεις,ολα τα υπολοιπα βιρμανακια ειναι της κοιλιας,με μια μαμα,ενω το δικο σας της καρδιας...
Δωρακι!! ειμαι για πολλους λογους τωρα ευτυχισμενη!! και ανακουφισμενη...

ειμαι πολυ χαρουμενη που θα διαδοθει η φυλη στην Ελλαδα υπευθυνα και σωστα απο σωστους ανθρωπους...
Να ειναι κατ'αρχας ολα τους γερα...και θα προσπαθησουμε για μωρακια...οσο μπορουμε...κι οσο επιτρεπεται για τη καλη τους υγεια παντα...

Το Λενακι ειναι σοκολατοκοριτσο γνησιο:up:
ειναι κουκλα και πολυ καλη Βιρμανη....
Ζητησα κι αλλες φωτο:)
Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω:happy: νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες
Θα μετακομισει συντομα στην Ελλαδα και θα ζησει στο σπιτι του Βασιλη και της Κατερινας συντροφια με τον αντρακλα Βιρμανο τους erefer:):)

www.birman.gr

seal-point1_20091101.jpg
Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς;

Ναι πραγματικά, μου αρέσουν βέβαια πολύ κ αλλά όπως τα blue αλλά δεν ξέρω μόλις βλέπω seal κάτι παθαίνω:happy: νομίζω ότι έχουν πολύ γλυκές φατσούλες κ πολύ γλυκούς χαρακτήρες

Ενημερώστε με κ μένα βρε κορίτσια μη με αφήνεται στο σκοτάδι. Γιούλη μου πάμε για εκτροφείο βιρμανοομορφιάς;
ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ.:)
Οσο για τα σοκολατογατα Ελενα, συμφωνω απολυτα:)

Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται...

Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός!
Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει!

ακομα οχι για registered εκτροφειο, αλλα θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια για εκτροφη σε συνεργασια με το Βασιλη...ο Βασιλης ανανεωνει το site www.birman.gr και ανακοινωνει τους studs και τις Queens που βρισκονται στην Ελλαδα...εκει θα γινει μια σελιδα οπου θα αναφερονται αναλυτικα ολες οι ενεργες γατες και θα υπαρχουν ανακοινωσεις για μελλοντικα ζευγαρωματα, γεννες, show results κλπ.:)
Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες:up:
Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα

Συνιδιοκτησια σημαινει να την παρει αλλος Χριστινακι και να κανουμε ζευγαρωματα:)
Aααα...:lol:

www.birman.gr

seal-point1_20091101.jpg
Κουκλίτσα είναι μωλεεε:rolleyes::up: Πέρλα θα την φωνάζετε;:hmm:

Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" :P
Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; :lol:

Ναι σε άκουσα:redface::lol:

Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός ;)
Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό.
Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε;
Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο :lol:

ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό :inlove:

Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε::D
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια :)

ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland?:confused::blink::lol::lol::lol:

Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό
Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της :up:

Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε::D
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια :)

ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland?:confused::blink::lol::lol::lol:
Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος.:rolleyes: Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες:P:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back