Birman-maniacs

Εγώ να ευχηθώ τα καλύτερα για τη προσπάθειά σας αυτή κ για το εκτροφείο αργότερα εύχομαι να δούμε πολλά όμορφα και γερά μωράκια με βαμμένες φατσούλες:up:
Μπράβο Γιουλάκο πολύ συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο θέλεις να διαδοθεί η ράτσα στην Ελλάδα
σε ευχαριστουμε Ελενακι!! Πολλες αφιξεις στις αγκαλιες μας αναμενονται:up:
Aααα...:lol:

Κουκλίτσα είναι μωλεεε:rolleyes::up: Πέρλα θα την φωνάζετε;:hmm:
ο Βασιλης και η Κατερινα θα την βαφτισουν:)Ωραιο το Μαυρη Περλα (καθοτι και σπανιο) ωραιο και το Nutela! της παει:redface::)
Τιμής ένεκεν θέλουμε αναφορά και στις "ανενεργές" :P
Ακούς Βασίληηηηη ;;;;; :lol:
:up::up:ακου τη Βασιλη, εχει μια μπλε κουκλα! Θεα:up:
Δηλαδή βρήκατε γατί που θα λατρεύει όλος ο κόσμος.:rolleyes: Νουτελα,γαλατάκι και Πειρατες της Καραϊβικής...και χιλιάδες θερμίδες:P:lol::up:
:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία η νουτελοσυζήτηση,αλλά θα με πιάσει λιγούρα στο τέλος και θα έχουμε κανενα ''μικροατύχημα''...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει Erefer είναι πανέμορφο το καινούριο σας μωρό
Είναι πανέμορφη οπως κ το όνομά της :up:
Να'σαι καλά και ευχαριστούμε για τις ευχές:)

Μπράβο βρε Βασίλη...πάντα το έλεγα πως οι Βασίληδες ειναι θησαυρός ;)
Εγώ και η Νεφέλη σας ευχόμαστε με το καλό το μωρό.
Τώρα βέβαια έχω μπερδευτεί ολίγον...για το Νutelaki δε μιλάμε;
Σουπερ ευρηματικό το ονομα, έσκισε πάλι το Γιουλίδιο :lol:

ΥΓ. Εμεις Βασίλη αποφασίσαμε νωρίς νωρίς (από τον 6ο μήνα) να παραμείνουμε για πάντα παιδιά...ενα πράγμα σαν τον Peter Pan σε θηλυκο κι εδώ που τα λέμε ακριβώς έτσι ειναι το μωό :inlove:
Θα τεινω να συμφωνησω μαζι σου οτι οι Βασιληδες ειναι θησαυρος..;)
Αν δεχτει και ο δικος μου να παρουμε μια βιρμανη που τον ζαλιζω τελευταια θα ειναι μεγαλυτερος..:up::up:

Nαί για την nutella-Black Pearl μιλάμε::D
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια :)

ΥΓ. Δηλαδή τώρα μου μιλάς απ'την Neverland?:confused::blink::lol::lol::lol:

Τωρα σου μιλάω απο το γραφείο αλλά ναι το σπίτι ειναι Nefeli's Neverland εντελώς πια....

Αφιερωμένη στο Βασίλη με αγάπη ...
(διαθέτουμε και pedigree κύριος...lilac μπαμπάς, blue tortie tabby μαμα και ιδού...ΕΜΕΙΣ οι blue!)

pb090310.jpg

Γεια σας παιδιά, είμαι ο Νίκος από την Κρήτη (Ηράκλειο δυστυχώς...), είμαι πολύ νέο μέλος του mycat και ψάχνω μετά μανίας έναν βιρμανό γάτο να υιοθετήσω! το κόλλημα με βιρμανίας και ειδικά αρσενικό οφείλεται στο ότι είχα έναν...υπεραγαπημένο βιρμανο-σιαμέζο μέχρι πριν ένα χρόνο, τον Ζορρό, αλλά κάποια μέρα και πάνω στον οίστρο του μου έφυγε (άπειρος ων, δεν τον είχα στειρώσει και δεν είχα προλαβει να του βρω και θηλυκό...) κι από τότε, παρ' όλες τις οικογενειακές προσπάθειες, αγνοείται...

Παρακαλώ για συμβουλές σε σχέση με αγορά ζώου από εκτροφέα (αν ξέρετε κάποιον, τί να προσέξω, πόσα χρήματα συνήθως ζητούν κ.λ.π). Επίσης, αν κάποιος/α από σας έχει κάποια στιγμή υπόψη του/της να χαρίζεται ή όχι κάποιο τέτοιο γατί από ιδιώτη, σας παρακαλώ πείτε μου.Ας μην είναι και καθαρόαιμο, ας είναι όπως ήταν κι ο Ζορρόκος, σιαμεζοβιρμανός!
Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει!
Καλως ορισες Νικο!
Κατ'αρχας καταλαβαινουμε την Βιρμανομανια σου γιατι πασχουμε απο την ιδια αρρωστια...:D:D
Πραγματι εκανες πολυ ασχημα που δεν τον στειρωσες:(εφοσον ομως το μετανοιωσες και λογω απειριας την οποια ομολογουμενως ολοι καποια στιγμη ειχαμε, την επομενη φορα θα ξερεις τι να κανεις...
Επειδη εχω ενεργο γατο εδω και δυομιση χρονια, δεν ειναι καθολου ευκολο πραγμα αυτο...και για το ζωο και για τον ιδιοκτητη...
Εφοσον λοιπον σου αρεσει η φυλη, παρε εναν γατουλη ή στειρωμενο ή στειρωσε τον εσυ οταν ερθει η καταλληλη στιγμη...γυρω στο 1 χρονο:)
στο site μας www.birman.gr Θα διαβασεις διαφορα για τη φυλη και θα δεις και εκτροφεια:)αναμενεται σελιδα με τους ενεργους Βιρμανους/ες οπου αναμενονται καλα να ειναι τα γατακια μας, γεννες για του χρονου:D

για ημιαιμους οπως ειπες δεν εχω ακουσει:hmm:και ευχομαι να μην ακουσω ποτε...η ομορφη αυτη φυλη καλο ειναι να αναπαραγεται σωστα οπως ολες βεβαια:)

οσο για την πολιτικη των εκτροφειων, αφου δεις κατι που σε ενδιαφερει μπορουμε να τα πουμε αναλυτικα! Να ξερεις οτι ταξειδευουν συνηθως συνοδευομενα και στην ηλικια των 4 μηνων:)

Λοιπόν Βασιλη, επειδή με τα ονοματα έχω ένα θεματάκι...(ο καημός μου να γινω νονά βλέπεις και η Γιουλη δε θα κάνει δευτερο λεει...) λεω να ριξουμε ιδέες για ονοματάκια να βρίσκονται.
Το Nutela μου αρέσει πάρα πολύ αλλά με παραπέμπει λίγο σε...μαύρη Ουκρανή :lol: και στα μωά μας πάνε τα πιο αέρινα n'est-ce pas ?
Τώρα Μαύρη Πέρλα...παραείναι extreme και μεγάλο λέω
Θέλουμε κάτι με "ι", μελένιο - αντι σοκολα, κι αέρινο.
Χμμμ...Μελίτα ας πούμε...ε; Ναι, μ΄αρεσει αυτο αλλα θα μου΄ ρθουν κι άλλα...

ΥΓ. Η Μελιτα ήταν Νηριήδα, κόρη του Ποσειδώνα :D

Καλως ορισες Νικο!
Κατ'αρχας καταλαβαινουμε την Βιρμανομανια σου γιατι πασχουμε απο την ιδια αρρωστια...:D:D
Πραγματι εκανες πολυ ασχημα που δεν τον στειρωσες:(εφοσον ομως το μετανοιωσες και λογω απειριας την οποια ομολογουμενως ολοι καποια στιγμη ειχαμε, την επομενη φορα θα ξερεις τι να κανεις...
Επειδη εχω ενεργο γατο εδω και δυομιση χρονια, δεν ειναι καθολου ευκολο πραγμα αυτο...και για το ζωο και για τον ιδιοκτητη...
Εφοσον λοιπον σου αρεσει η φυλη, παρε εναν γατουλη ή στειρωμενο ή στειρωσε τον εσυ οταν ερθει η καταλληλη στιγμη...γυρω στο 1 χρονο:)
στο site μας www.birman.gr Θα διαβασεις διαφορα για τη φυλη και θα δεις και εκτροφεια:)αναμενεται σελιδα με τους ενεργους Βιρμανους/ες οπου αναμενονται καλα να ειναι τα γατακια μας, γεννες για του χρονου:D

για ημιαιμους οπως ειπες δεν εχω ακουσει:hmm:και ευχομαι να μην ακουσω ποτε...η ομορφη αυτη φυλη καλο ειναι να αναπαραγεται σωστα οπως ολες βεβαια:)

οσο για την πολιτικη των εκτροφειων, αφου δεις κατι που σε ενδιαφερει μπορουμε να τα πουμε αναλυτικα! Να ξερεις οτι ταξειδευουν συνηθως συνοδευομενα και στην ηλικια των 4 μηνων:)

Πριν το χρονο Γιουλάκι η στείρωση καραψαγμένο πλεον!
Κι ειπαμε θα μπουν και τα ανενεργά μωρά μας - μη μου αποσυντονίζεις το Βασίλη :bleh:

Κι ειπαμε θα μπουν και τα ανενεργά μωρά μας - μη μου αποσυντονίζεις το Βασίλη :bleh:
κανε ρε Βασιλη μια σελιδα μονο για τη γατα της:lol::lol:

Θα τεινω να συμφωνησω μαζι σου οτι οι Βασιληδες ειναι θησαυρος..;)
Αν δεχτει και ο δικος μου να παρουμε μια βιρμανη που τον ζαλιζω τελευταια θα ειναι μεγαλυτερος..:up::up:
μακαρι...:)
Λοιπόν Βασιλη, επειδή με τα ονοματα έχω ένα θεματάκι...(ο καημός μου να γινω νονά βλέπεις και η Γιουλη δε θα κάνει δευτερο λεει...) λεω να ριξουμε ιδέες για ονοματάκια να βρίσκονται.
Το Nutela μου αρέσει πάρα πολύ αλλά με παραπέμπει λίγο σε...μαύρη Ουκρανή :lol: και στα μωά μας πάνε τα πιο αέρινα n'est-ce pas ?

κατι με "ρ" κατι μου λεει οτι θα εχει η μικρη του...:hmm::lol:
τα αγορια στον 1 χρονο καλη μου να εχουν αναπτυχθει καλα τα μπαλακια:P

Θα βρούμε όνομα έχουμε χρόνο, όλες οι προτάσεις είναι ανοικτές:lol:

Σαφίρα!:D (καθενας με τον πονο του...:redface::P:lol:)

μωρε Βασιλη βαλε μας τον Erefer σε νεες περιπετειες:lol: να τον δουν και τα αλλα παιδια:P

Ζεν μου αλεσει:P
καλε αφηστε τον ανθρωπο να βγαλει αυτο που αρεσει σε αυτον:lol:
προτασεις θελει:P
θυμαμαι τοτε που τον πρηζαμε οταν εβγαλε τον erefer:P:lol:

Καλε Βασιλη στον Erefer το ειπες για τη μικρη???
Δειξτη του σε φωτο να τη δει!!! Αυτος θα ζει μαζι της...:lol::lol:

καλε αφηστε τον ανθρωπο να βγαλει αυτο που αρεσει σε αυτον:lol:
προτασεις θελει:P
θυμαμαι τοτε που τον πρηζαμε οταν εβγαλε τον erefer:P:lol:
Ποιον πρήζουμε καλε;:blink::lol: Προτασεις κανουμε...:rolleyes::lol:λεμε τωρα:P

Rafaella ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back