Birman-maniacs

μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι...

και του καθοταν και με μεγαλη χαρα:P
Πρωι, μεσημερι, απογευμα, βραδυ;;;:hmm::rolleyes::rolleyes:

σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point :lol::lol::lol:

απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!:lol:μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος....:lol:
ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...:blink:δεν εχω δει μεγαλυτερα:redface::lol:
Αληθεια Γιουλη δεν εχεις δει μεγαλυτερα;;;:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!:lol:μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος....:lol:
ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...:blink:δεν εχω δει μεγαλυτερα:redface::lol:
Αυτό είναι που λένε τα σέρνει :lol::lol:
Αληθεια Γιουλη δεν εχεις δει μεγαλυτερα;;;:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αχα καλό:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωι, μεσημερι, απογευμα, βραδυ;;;:hmm::rolleyes::rolleyes:

Καλε σε λεω μιλα με τη Νεκ:P
μεγαλυτερα οχι! Βαρυτερα ναι:P
Αυτό είναι που λένε τα σέρνει :lol::lol:

αχα καλό:lol::lol::lol:
:redface::P

Καλε το εγραψε κανενας και για εμας;
Σοφια ριξε μια ματια εδω,και μεινε μακρια απο πετ σοπ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Καλε το εγραψε κανενας και για εμας;
Σοφια ριξε μια ματια εδω,και μεινε μακρια απο πετ σοπ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Μονο ο Παυλος! πατερας μου κοιμοταν με τα τσαρουχια:/:και μετα μου ελεγε...πω πω... χασαμε το μπασμενο μας:lol:
στεναχωρηθηκε και η μητερα μου πολυ:/:

Δεν το ανεβαζει στο youtube o Παυλης;:hmm:

Τοτε να το ανεβασει παραυτα στο γιου του μπεεεεεε!

δεν ξερω αν ξερει να το κανει...κατι μου ελεγε για ενα συστημα της Nova που το γραφει...και του ειπα να του πει αδελφος μου που δουλευει εκει πως να το γραψει σε dvd...Θα του πω για το youtube...

Δωρα, τωρα ειδα οτι το αρθρο το εχεις γραψει εσυ! :redface::redface::D
Παρα πολυ ωραιο!!! Μπραβο!

Μαρη πηρε φωτια ο εκτυπωτης μου:blink::lol:
θα σου στειλω το λογαριασμο για τα μελανια:lol:

Δεν ειναι δυσκολο καθολου!
Ευχαριστω πολυ Γιουλιτσκα.:redface:

Μαρη πηρε φωτια ο εκτυπωτης μου:blink::lol:
θα σου στειλω το λογαριασμο για τα μελανια:lol:
Εγω τι φταιω;
Τι εκτυπωνεις;

Δεν ειναι δυσκολο καθολου!
Ευχαριστω πολυ Γιουλιτσκα.:redface:
Δωρι δωσε τα φωτα σου..:happy:
αλλα μην καει και ο αποκωδικοποιητης της νοβα σαν το ναβιγατο σου φοβαμαι..:P:lol::lol::lol:

Δωρι δωσε τα φωτα σου..:happy:
αλλα μην καει και ο αποκωδικοποιητης της νοβα σαν το ναβιγατο σου φοβαμαι..:P:lol::lol::lol:
δε στελνεις μωρε Δωρι ενα Pm στο Παυλο?

:cry: Ημουν στο γραφείο και δεν μπόρεσα να δω το Σεμελίνιιιιι :cry:
Γιούληηηηηηηηη θέλουμε video !!!

ΥΓ. Ο παππους Γιούλη είδε λεει 3 κυρίες, κατι τεράστιες γάτες κι ενα ωραίο φουντωτούλι που καθόταν ήσυχο ήσυχο....:up:

Μαρη γιατι δεν πηγες σε ενα τυπογραφειο;
Εγω χτες εκτυπωσα και πλαστικοποιησα τις καρτες,τελειωσα τα καλυμματα για τα κλουβια μεσα εξω,πακεταρισα ξωτικα και τα συναφη,και σημερα εχω να τελειωσω τα πραγματα μας.
Ολες οι πλαστικοποιησεις και οι εκτυπωσεις μου κοστισαν 5 ευρω συνολο.

:cry: Ημουν στο γραφείο και δεν μπόρεσα να δω το Σεμελίνιιιιι :cry:
Γιούληηηηηηηηη θέλουμε video !!!

ΥΓ. Ο παππους Γιούλη είδε λεει 3 κυρίες, κατι τεράστιες γάτες κι ενα ωραίο φουντωτούλι που καθόταν ήσυχο ήσυχο....:up:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D
Μαρη γιατι δεν πηγες σε ενα τυπογραφειο;
Εγω χτες εκτυπωσα και πλαστικοποιησα τις καρτες,τελειωσα τα καλυμματα για τα κλουβια μεσα εξω,πακεταρισα ξωτικα και τα συναφη,και σημερα εχω να τελειωσω τα πραγματα μας.
Ολες οι πλαστικοποιησεις και οι εκτυπωσεις μου κοστισαν 5 ευρω συνολο.
μπραβο!! :up:
εγω εχω τις εκτυπωσεις που τις κανω εδω...ενταξει μωρε μια χαρα πανε...σε πειραζω:Pκαι τη πλαστικοποιηση της καρτελας της που θα τη κανω αυριο...
Εχω και αδεια αυριο και μεθαυριο:)

Τυχερη...Εγω εχω ακομα πολλα να κανω,κι εχω να περασω κι απο το γιατρο.Μερικες μερες αφοτου σταματησαμε την αγωγη αρχισαν παλι να μαλακωνουν...θα τρελαθω...:(

Τυχερη...Εγω εχω ακομα πολλα να κανω,κι εχω να περασω κι απο το γιατρο.Μερικες μερες αφοτου σταματησαμε την αγωγη αρχισαν παλι να μαλακωνουν...θα τρελαθω...:(
πολυ?:/: κατσε μωρε μπορει να μην εγιναν ακομα εντελως καλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back