avtwvia
Διάσημο μέλος
Πρωι, μεσημερι, απογευμα, βραδυ;;;μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι...
και του καθοταν και με μεγαλη χαρα![]()

σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point![]()
Αληθεια Γιουλη δεν εχεις δει μεγαλυτερα;;;απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος....
ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι που λένε τα σέρνειαπο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος....
ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα
![]()

αχα καλόΑληθεια Γιουλη δεν εχεις δει μεγαλυτερα;;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλε σε λεω μιλα με τη ΝεκΠρωι, μεσημερι, απογευμα, βραδυ;;;
Αληθεια Γιουλη δεν εχεις δει μεγαλυτερα;;;![]()

μεγαλυτερα οχι! Βαρυτερα ναι

Αυτό είναι που λένε τα σέρνει
αχα καλό![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Σοφια ριξε μια ματια εδω,και μεινε μακρια απο πετ σοπ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μονο ο Παυλος! πατερας μου κοιμοταν με τα τσαρουχιαΚαλε το εγραψε κανενας και για εμας;
Σοφια ριξε μια ματια εδω,και μεινε μακρια απο πετ σοπ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
και μετα μου ελεγε...πω πω... χασαμε το μπασμενο μας
στεναχωρηθηκε και η μητερα μου πολυ

avtwvia
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Παρα πολυ ωραιο!!! Μπραβο!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

θα σου στειλω το λογαριασμο για τα μελανια

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω πολυ Γιουλιτσκα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω τι φταιω;Μαρη πηρε φωτια ο εκτυπωτης μου
θα σου στειλω το λογαριασμο για τα μελανια![]()
Τι εκτυπωνεις;
avtwvia
Διάσημο μέλος
Δωρι δωσε τα φωτα σου..Δεν ειναι δυσκολο καθολου!
Ευχαριστω πολυ Γιουλιτσκα.![]()

αλλα μην καει και ο αποκωδικοποιητης της νοβα σαν το ναβιγατο σου φοβαμαι..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δε στελνεις μωρε Δωρι ενα Pm στο Παυλο?Δωρι δωσε τα φωτα σου..
αλλα μην καει και ο αποκωδικοποιητης της νοβα σαν το ναβιγατο σου φοβαμαι..![]()
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιούληηηηηηηηη θέλουμε video !!!
ΥΓ. Ο παππους Γιούλη είδε λεει 3 κυρίες, κατι τεράστιες γάτες κι ενα ωραίο φουντωτούλι που καθόταν ήσυχο ήσυχο....

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω χτες εκτυπωσα και πλαστικοποιησα τις καρτες,τελειωσα τα καλυμματα για τα κλουβια μεσα εξω,πακεταρισα ξωτικα και τα συναφη,και σημερα εχω να τελειωσω τα πραγματα μας.
Ολες οι πλαστικοποιησεις και οι εκτυπωσεις μου κοστισαν 5 ευρω συνολο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
:cry: Ημουν στο γραφείο και δεν μπόρεσα να δω το Σεμελίνιιιιι :cry:
Γιούληηηηηηηηη θέλουμε video !!!
ΥΓ. Ο παππους Γιούλη είδε λεει 3 κυρίες, κατι τεράστιες γάτες κι ενα ωραίο φουντωτούλι που καθόταν ήσυχο ήσυχο....![]()

μπραβο!!Μαρη γιατι δεν πηγες σε ενα τυπογραφειο;
Εγω χτες εκτυπωσα και πλαστικοποιησα τις καρτες,τελειωσα τα καλυμματα για τα κλουβια μεσα εξω,πακεταρισα ξωτικα και τα συναφη,και σημερα εχω να τελειωσω τα πραγματα μας.
Ολες οι πλαστικοποιησεις και οι εκτυπωσεις μου κοστισαν 5 ευρω συνολο.

εγω εχω τις εκτυπωσεις που τις κανω εδω...ενταξει μωρε μια χαρα πανε...σε πειραζω
και τη πλαστικοποιηση της καρτελας της που θα τη κανω αυριο...Εχω και αδεια αυριο και μεθαυριο

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ?Τυχερη...Εγω εχω ακομα πολλα να κανω,κι εχω να περασω κι απο το γιατρο.Μερικες μερες αφοτου σταματησαμε την αγωγη αρχισαν παλι να μαλακωνουν...θα τρελαθω...![]()
κατσε μωρε μπορει να μην εγιναν ακομα εντελως καλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool