Birman-maniacs

"Ζητω!!!! :up:
Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια...:)"

Σίγουρα, Γιούλη, δεν το συζητάμε αυτό...απλά κάποιες φορές παρασερνόμαστε από τις αδυναμίες μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dittofoot-276x400.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Ζητω!!!! :up:
Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια...:)"

Σίγουρα, Γιούλη, δεν το συζητάμε αυτό...απλά κάποιες φορές παρασερνόμαστε από τις αδυναμίες μας!
:up::)
φταιω κι εγω σε αυτο:redface::lol:

CatTop02sm~AL2007.gif

Βιρμαμονεραιδογατα​

header.gif
Βιρμανονεραιδακια:P

kitten08.jpg

kitten05.jpg

kitten06.jpg

kitten07.jpg

μες το γουστο οι Αμερικανοι:lol::lol::lol:

αυτο θα πει "καπελωμα" :lol:

crop_the_real_dancey_dore_2_-611x420.jpg

εχει και σκυλους Βιρμανους? :hmm::lol:

hairy_and_jack-306x313.jpg

Δωρα, τι προβλημα ειχε αυτη η γατουλα? :hmm:

https://www.bumblebebirmans.com/MyCissy.html

Δεν καταλαβα ακριβως...καποιο προβλημα με το ανοσοποιητικο της που κατεληγε σε θεμα του ουροποιητικου απο οτι λεει.

σου θυμιζει κατι / καποια αυτη η σταση?:lol:

DSC02662.JPG

ωραια blue cream...

Picture+003.jpg

Ε ναι καποια γνωστη μου...:lol:
Ωραια η μπλε-κρεμ!

pg08.jpg

pg11.jpg

pg18.jpg

:lol:
pg19.jpg

Θα ήθελα τις γνώσεις σας...

Τι γνωρίζετε για τα εκτροφεία γατιών Βιρμανίας στην Ουγγαρία?
Βρήκα ένα pet shop που μου είπε ότι μπορει να μου φέρει από το εξωτερικό Βιρμανάκι..πηγαίνουν οι ίδιοι και τα παίρνουν χωρίς μεσολάβηση τρίτων και ότι εξετάζουν τα μορφολογικά χαρακτηριστικά τους πριν τα πάρουν καθώς και άλλα στοιχεία για την υγεία τους
Μου είπε ότι παίρνουν χαρτί από γιατρό στο αεροδρόμιο ότι το ζωάκι είναι υγιές και ότι μου δίνει και εγγύηση ενός έτους για την υγεία του ..εάν εμφανίσει δηλαδή μέσα σ' αυτό το διάστημα κάποια κληρονομική ασθένεια κτλ τότε το αντικαθιστούν..βέβαια το θέμα δεν είναι να μου αντικαστήσουν τη γάτα μου αν εγώ έχω ήδη δεθεί μαζί της
Όταν εξέφρασα κάποια αμφιβολία για τα εκτροφεία στην Ουγγαρία μου είπε ότι ή Ουγγαρία έχει τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και ότι γι αυτό το λόγο πηγαίνουν οι ίδιοι για να ελέγχουν το ζωάκι πριν ταξιδέψει..
Υπάρχει κάποιος από εσάς που πήρε το Βιρμανάκι του από Ουγγαρία ?

εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!
οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!!
Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη!

μα ειναι υπεροχη!!:P:P
φυσικα και ειμαι μεσα στο μυαλο σου!!!:lol::lol::lol:τι νομιζες?απ'εξω θα εμενα??:lol:

AbirwoodDarina.jpg

μια μανια αυτοι οι Αμερικανοι με το παχος:/::P

Summer--Jim%20Child%20011.jpg

αναμονη για μπανιο :P

Nikki.jpg

αυτο θα πει "καπελωμα" :lol:

crop_the_real_dancey_dore_2_-611x420.jpg

μα τι ομορφα που ειναι!!!!!!!!!!:blink::up::up:

Τι γνωρίζετε για τα εκτροφεία γατιών Βιρμανίας στην Ουγγαρία?
Βρήκα ένα pet shop που μου είπε ότι μπορει να μου φέρει από το εξωτερικό Βιρμανάκι..πηγαίνουν οι ίδιοι και τα παίρνουν χωρίς μεσολάβηση τρίτων και ότι εξετάζουν τα μορφολογικά χαρακτηριστικά τους πριν τα πάρουν καθώς και άλλα στοιχεία για την υγεία τους
Μου είπε ότι παίρνουν χαρτί από γιατρό στο αεροδρόμιο ότι το ζωάκι είναι υγιές και ότι μου δίνει και εγγύηση ενός έτους για την υγεία του ..εάν εμφανίσει δηλαδή μέσα σ' αυτό το διάστημα κάποια κληρονομική ασθένεια κτλ τότε το αντικαθιστούν..βέβαια το θέμα δεν είναι να μου αντικαστήσουν τη γάτα μου αν εγώ έχω ήδη δεθεί μαζί της
Όταν εξέφρασα κάποια αμφιβολία για τα εκτροφεία στην Ουγγαρία μου είπε ότι ή Ουγγαρία έχει τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και ότι γι αυτό το λόγο πηγαίνουν οι ίδιοι για να ελέγχουν το ζωάκι πριν ταξιδέψει..
Υπάρχει κάποιος από εσάς που πήρε το Βιρμανάκι του από Ουγγαρία ?

ΜΑΚΡΙΑ απο pet shops!!!!!!!!
Μην μπαινεις καν στη διαδικασια να ψαξεις μεσω αυτων!!!
Κανε λιγη υπομονη παραπανω......
Το καλο πραγμα αργει να γινει.....;)

Γιουληηηηη είδα το Σεμελινι στην τηλεόραση κ με έπιασαν τα ζουμιά:cry::cry::cry:

και εγω Ελενακι μου πολυ συγκινηθηκα που το ειδα...:cry::cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back