bunny
Περιβόητο μέλος
Αααα με χαλασες τωρα....κοιτα μια Βιρμανοηλιαχτιδα Δωρα...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
13 είμαιΑσχετο αλλά Bunny κοριτσάκι μου, πόσον χρόνων εισαι ;;;
Λυσε μου την απορία σε παρακαλώ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
13 είμαι![]()
Συγγνώμη για το άσχετο αλλά ήθελα πολύ καιρο να σε ρωτήσω...
Ειναι απόλαυση να διαβάζεις πόσο όμορφα γλυκά, τρυφερα και χιουμοριστικά μπορει να γραψει ενα τοσο νεαρο κοριτσάκι. Μπράβο σου μαναράκι μου και τα συγχαρητήρια μου στη μαμά και στο μπαμπά

Κριμα που δεν έχω γιο....

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μικρή κάνει κάτι τριχομπαλίτσες γύρω απο το λαιμουδάκι της και μετά φεύγουνε μονοκόματα. Σύνηθες και φυσιολογικο ;;
Εχει κάνει 3 ως τωρα σε 5 μέρες.
Ολο το υπολοιπο τριχωμα ειναι σουπερ.
bunny
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη για το άσχετο αλλά ήθελα πολύ καιρο να σε ρωτήσω...
Ειναι απόλαυση να διαβάζεις πόσο όμορφα γλυκά, τρυφερα και χιουμοριστικά μπορει να γραψει ενα τοσο νεαρο κοριτσάκι. Μπράβο σου μαναράκι μου και τα συγχαρητήρια μου στη μαμά και στο μπαμπά
Κριμα που δεν έχω γιο....![]()

Υ.Γ. Γιούληηη συνεννοημένες είστε;

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Γιούληηη συνεννοημένες είστε;![]()
Οχι...μονο αγαπημένες, συννενοημένες όχι.
Ψιτ...και να σου πω μικρή....η Γιούλη ΕΧΕΙ γιο

bunny
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω καλέΟχι...μονο αγαπημένες, συννενοημένες όχι.
Ψιτ...και να σου πω μικρή....η Γιούλη ΕΧΕΙ γιο![]()
Ξέρει η Γιούλη για το υστερόγραφο

moukelis
Επιφανές μέλος
Την ηλιαχτιδα βιρμανιας την αφηνω ασχολιαστη...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι ο Μορφουλης μου εχει λιλα μπαμπα...μακαρι να μου κανουν ενα με τη γκοφρετουλα μου...Ευχαριστώ Γιουλάκι μας !!
Κούκλοι ειναι οι λιλά άντρες...
ΥΓ. Ολο το γενεαλογικό του μπαμπά μας λιλά ειναι ...

καλα μου κανεις Χριστινακι μου...κουκλακια μου εσεις...ααααχ!Aααα
Να για να μαθετε κυρια Γιουλη
![]()

Φενια μου αν δεις προσεχτικα στο προφιλ καθε χρηστη εκει που ποσταρει αναγραφεται η ηλικια του αν το εχει βεβαια κατα την εγκαραφη του θεληση ο ιδιος...Συγγνώμη για το άσχετο αλλά ήθελα πολύ καιρο να σε ρωτήσω...
Κριμα που δεν έχω γιο....![]()

δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτοΓιουλάκι τα φωτα σου πλιζ.
Η μικρή κάνει κάτι τριχομπαλίτσες γύρω απο το λαιμουδάκι της και μετά φεύγουνε μονοκόματα. Σύνηθες και φυσιολογικο ;;
Εχει κάνει 3 ως τωρα σε 5 μέρες.
Ολο το υπολοιπο τριχωμα ειναι σουπερ.
εννοεις κομπους? μπλεγμενες τριχες σαν κουβαρακι?
και μετα τραβωντας τους φευγουν?καλε Φενια μου τη Χριστινα τη προοριζω για το Χρηστο...τετοιο γατοφιλο κοριτσι να μη βαλω στην οικογενεια? με τα πιανα του τη κλασικη του μορφωση...ενα τετοιο κοριτσι ονειρευομαι για το ρεμαλι το γιο μου
Υ.Γ. Γιούληηη συνεννοημένες είστε;![]()

Αστην να παει στο καλοΓιουλη το μπλε με αρεσε παρα πολυ!Εχει υπεροχα ματια!
Την ηλιαχτιδα βιρμανιας την αφηνω ασχολιαστη...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ 2 θα σου κάνουν ειπαμε....2 !!!
και θα ειναι ΤΑ Σεμελο-Μορφεοκουκλάκια

Ναι Γιουλάκι οπως το περιγραφεις...κι οταν τη χαιδολογαω της το αφαιρω να μην το φαει και πνιγει.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρεπει να τη χτενιζεις καλυτερα στο στηθακι να μην κομπιαζει...Καλημέρες!
Καλέ 2 θα σου κάνουν ειπαμε....2 !!!
και θα ειναι ΤΑ Σεμελο-Μορφεοκουκλάκια
Ναι Γιουλάκι οπως το περιγραφεις...κι οταν τη χαιδολογαω της το αφαιρω να μην το φαει και πνιγει.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να τη χτενιζεις καλυτερα στο στηθακι να μην κομπιαζει...
Ναι ναι, τη χτενίζω πολύ καλά. Κι επειδή ως ωραίες γυναίκες έχουμε κι ένα θέμα με την ομορφιά, μετά καλοπίζεται και μόνη της... το 1/3 της ημέρας πλένεται το μωγιό

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα!! Αφιερωμενη
![]()
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩ!!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

![]()
η τσαχπινια στο ματι![]()

![]()
![]()
![]()
blue point...αξεπεραστη αξια....![]()
τι φατσακι ειναι αυτο καλεε???τι γλυκα ματακια??

bunny
Περιβόητο μέλος
καλε Φενια μου τη Χριστινα τη προοριζω για το Χρηστο...τετοιο γατοφιλο κοριτσι να μη βαλω στην οικογενεια? με τα πιανα του τη κλασικη του μορφωση...ενα τετοιο κοριτσι ονειρευομαι για το ρεμαλι το γιο μου![]()

Εγώ να κάνω μια άσχετη ερώτηση;
Το ''ρεμαλι'' το γιο το ρωτήσαμε;

Leon1
Νεοφερμένο μέλος
Leon1
Νεοφερμένο μέλος
Leon1
Νεοφερμένο μέλος
Leon1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool