ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η δεσποινις Σεμελη πηγε παρα πολυ καλα στην εκθεση....
Για μια ακομα φορα καταγοητευσε τους κριτες και πηρε σε ολα exellent και μια σημαντικη διακριση που λεγετα CAC!!
Eιναι μια υπεροχη μορφολογικα Βιρμανη κι η μαμα της καμαρωνει πολυ

Δεν κερδισε το Best in Show γιατι οι κυριες Κουνιτσες ηταν ακομα καλυτερες και αξια το κερδισαν εκεινες!!! Μπραβο τους!!

Ευχομαι του χρονου με περισσοτερα Βιρμανικα η εκθεση μας και με βραβευσεις αυτης της υπεροχης φυλης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

να τον χαιρεστε...μπορει να στερειται των λευκων γαντιων οπως η Καλυψω μου, αλλα εχετε κι εσεις το βλεμμα που αφοπλιζει!!

η φωτογραφιση ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Για μια ακομα φορα καταγοητευσε τους κριτες και πηρε σε ολα exellent και μια σημαντικη διακριση που λεγετα CAC!!
Eιναι μια υπεροχη μορφολογικα Βιρμανη κι η μαμα της καμαρωνει πολυ![]()
Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα Γιούλιτσκα
Υ.Γ Και να προσθέσω σ'αυτό πουυ είπε πιό πάνω η Ράνια...

Δεν την καμάρωναν μόνο οι κριτές ,αλλά και οι επισκέπτες!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

......ενιωθα μια απιστευτη υπερηφανια...και μεγαλη συγκινηση...και αυτο ειναι ασχετο απο τα βραβεια...ηταν υπεροχα ολα τα γατονια μας....αλλα κυριως οι...γονεις τους!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω να πω....οτι την ωρα που ηταν στους κριτες η Σεμελη...αλλα και ολα τα "δικα μας" γατακια......ενιωθα μια απιστευτη υπερηφανια...και μεγαλη συγκινηση...και αυτο ειναι ασχετο απο τα βραβεια...ηταν υπεροχα ολα τα γατονια μας....αλλα κυριως οι...γονεις τους!!!!!!!
![]()
αυτο ξαναπες το...ολα αυτα τα γατακια ειναι ολονων μας!!!
Μαζι καποιοι απο εμας τα διαλεξαμε, μαζι τα φροντιζουμε, μαζι τα γιατρευουμε, μαζι τα αγαπαμε...
Σας ευχαριστω πολυ ολες κορτισια...σας ευχαριστω που μας τιμησατε στην εκθεση...τελικα αυτο που εμεινε ειναι οτι ειμαστε ενα πολυ ωραιο παρεακι χαρη στο mycat

erefer
Διάσημο μέλος
Δεν κερδισε το Best in Show γιατι οι κυριες Κουνιτσες ηταν ακομα καλυτερες και αξια το κερδισαν εκεινες!!! Μπραβο τους!!
Ευχομαι του χρονου με περισσοτερα Βιρμανικα η εκθεση μας και με βραβευσεις αυτης της υπεροχης φυλης!![]()
Συγχαρητήρια για την πανέμορφη Σεμέλη και για ολα τα αλλα γατιά που διακρίθηκαν αλλα και για τα αλλα που δεν διακρίθηκαν
Ολα ήταν πολύ ομορφα! Πρώτη φορά πήγα σε εκθεση και εχω να πώ οτι ήταν ωραία εμπειρία, μου άφησε θετικές εντυπώσεις
Μου έδωσε την εικόνα μιας γιορτής και αυτό μου αρεσε παρα πολυ. Το μονο αρνητικό στην ολη υπόθεση κατα την αποψη μου ηταν η επιλογή να γίνουν δυο διαδοχικές εκθέσεις(Σαββατο&Κυριακή) Αυτό πιστεύω ηταν λάθος, οχι τοσο για τους συμμετέχοντες στην εκθεση αλλα ιδίως για τα γατιά. Μεγάλη ταλαιπωρία, μου φαίνονταν ολα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα
Εγώ πήγα Κυριακή στην εκθεση. Παρόλα αυτά η διοργάνωση ηταν καλή και θα ήθελα να πάρω μέρος μια φορά ετσι για την εμπειρία, θα το σκεφτώ μέχρι τον Απρίλη
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστουμε ΒασιληΣυγχαρητήρια για την πανέμορφη Σεμέλη και για ολα τα αλλα γατιά που διακρίθηκαν αλλα και για τα αλλα που δεν διακρίθηκανΟλα ήταν πολύ ομορφα! Πρώτη φορά πήγα σε εκθεση και εχω να πώ οτι ήταν ωραία εμπειρία, μου άφησε θετικές εντυπώσεις
Μου έδωσε την εικόνα μιας γιορτής και αυτό μου αρεσε παρα πολυ. Το μονο αρνητικό στην ολη υπόθεση κατα την αποψη μου ηταν η επιλογή να γίνουν δυο διαδοχικές εκθέσεις(Σαββατο&Κυριακή) Αυτό πιστεύω ηταν λάθος, οχι τοσο για τους συμμετέχοντες στην εκθεση αλλα ιδίως για τα γατιά. Μεγάλη ταλαιπωρία, μου φαίνονταν ολα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα
Εγώ πήγα Κυριακή στην εκθεση. Παρόλα αυτά η διοργάνωση ηταν καλή και θα ήθελα να πάρω μέρος μια φορά ετσι για την εμπειρία, θα το σκεφτώ μέχρι τον Απρίλη
![]()

Συμφωνω για το θεμα του "διημερου"...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σας αφηνω να οργιασετε με τη φαντασια σας

μονο αυτη μας παρηγορει

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
εγω να πω....οτι την ωρα που ηταν στους κριτες η Σεμελη...αλλα και ολα τα "δικα μας" γατακια......ενιωθα μια απιστευτη υπερηφανια...και μεγαλη συγκινηση...και αυτο ειναι ασχετο απο τα βραβεια...ηταν υπεροχα ολα τα γατονια μας....αλλα κυριως οι...γονεις τους!!!!!!!
![]()
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο,καθομασταν ολες απο πισω και καμαρωναμε σαν να ηταν το δικο μας γατουνι,οικογενειακη υποθεση!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχομαι του χρονου με περισσοτερα Βιρμανικα η εκθεση μας και με βραβευσεις αυτης της υπεροχης φυλης!![]()
Συγχαρητηρια στο Σεμελακι
Χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε ενα αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα της φυλης!

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σας ευχαριστουμε κυριε Διονυση...εσεις ειστε και ειδημωνΣυγχαρητηρια στο Σεμελακι
Χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε ενα αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα της φυλης!![]()
και η γνωμη σας μας κολακευει

τωρα σου γραφω απο το πατωμα...εχω πεσει λιποθυμη απο τα λιλα μωρα...δεν υπαρχουν αυτες οι γατες...
Πραγματικες πορσελανες...

που ειναι μια νεανικη ψυχη να χασει τη μιλια της

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

αυτη ειναι ωραια και το ξερει κιολας

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι αφου μιλαμε για Λιλα...
αυτη ειναι ωραια και το ξερει κιολας
![]()
Αν το ξερει λεει.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διονυση εχεις δει ποτε το εκτροφειο της felinadia της Ιταλιδας?![]()
Νομιζω πως οχι!
Εχεις το link?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool