Birman-maniacs

Ωραια ειναι!Μορφολογικα ειναι καλη Γιουλη;Το σαγονακι της γιατι ειναι λιγο πεταχτο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια ειναι!Μορφολογικα ειναι καλη Γιουλη;Το σαγονακι της γιατι ειναι λιγο πεταχτο;
οχι μια χαρα ειναι....ισα ισα ειναι καλο να εχουν "δυνατο κι εντονο σαγονι"...να και ο ομοιου χρωματος αδελφος :)

kaishu_200912_1.jpg

kaishu_2009122.jpg

κοιτα τι παραξενα ξεκινα το ταμπυ τους...σαν μια γεφυρουλα πανω απο τη μυτη:Pκατσε να δω και το πορσελανικο πως ηταν τοτε..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα διαφορα ο fendy στην ιδια ηλικια...7 εβδομαδες με αυτη τη γεννα...

fendy_20080830_4.jpg

fendy_20080830_3.jpg

και η Σεμελη...αλλιως βγαινει το ταμπυ...
μωρε κουκλιτσα δεν ηταν??
:redface:
faraya_20080830_1.jpg

Ο αδερφος της δε μου αρεσει...αυτη η μικρη αν δεν κανω λαθος μου αρεσε απο την αρχη που μας την εβαλες.

κοιτα διαφορα ο fendy στην ιδια ηλικια...7 εβδομαδες με αυτη τη γεννα...

fendy_20080830_4.jpg

fendy_20080830_3.jpg

και η Σεμελη...αλλιως βγαινει το ταμπυ...
μωρε κουκλιτσα δεν ηταν??
:redface:
faraya_20080830_1.jpg
Εχω ξαναπει οτι ο αδερφος της Σεμελης δεν μου αρεσει καθολου ε;
Η μικρη μας πορσελακινη ηταν μια κουκλα...
Την αδυναμια μου το μελενιο ποτε θα τον κανουν μπαμπα Γιουλιτσκα;

για ποιον Μελενιο λες? :hmm:τον honey? :hmm:

Ναι βρε,αυτον που μου αρεσε!

Ναι βρε,αυτον που μου αρεσε!
να δω τα planned matings...Παντως αλλα ζευγαρωματα δεν εχουν προς το παρον...

τον εχουν στα πλανα 2010 - 2011 μαζι με αλλους ομως για τις:

Udine

undine_20091004_4.jpg

Glitter Mouse (κοιτα σαγονακι);)

glittermouse_20091025_2.jpg

Να σας ζήσει η μικρή:) Είναι πολύ όμορφη:up:
Μου θυμίζει τη Ρενάτα τότε που την πήρα κι εγώ, μικρή και στρουμπουλή...αχ...:redface: αυτά τα seal κοριτσάκια...:redface:

παντως Δωρα εχω πολυ θρασος!! παρα πολυ θρασος:redface::P

Με τη seal θα μου αρεσει πολυ να τον ζευγαρωσουν!
Γιατι εχεις θρασος;Τους ειπες να ριξουν την καρδιακια και αν δωσουν το μωρο σε εμας;:lol:

Με τη seal θα μου αρεσει πολυ να τον ζευγαρωσουν!
Γιατι εχεις θρασος;Τους ειπες να ριξουν την καρδιακια και αν δωσουν το μωρο σε εμας;:lol:
ναι..ειναι ωραια η Udine...
ζητησα απο τη Αnne που εχει το καλυτερο εκτροφειο της υφηλιου:Pshakandah (απο εκει ειναι και ο Βερσατσε) και φιλη των Καταλινων να μου στειλει φωτο απο τα μωρα της που γεννηθηκαν μεσα νοεμβρη...
δεν βαζει φωτο των μωρων;)απλα αναφερει τις γεννες :)

κοιτα τους γονεις

Τashy Lilac point (ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! Ειναι η καλυτερη της γατα)

natasha.jpg
natasha2.jpg

natasha5.jpg

με τον Safir blue point

saffy.jpg
saffy4.jpg
saffy3.jpg

Η Αnn εχει πολυ μεγαλους σωματοτυπους Βιρμανικων...medium sized μεν, αλλα με πολυ στιβαρες σωματοδομες...

OYAOY!
EΙναι η πιο ομορφη βιρμανη που εχω δει!ΤΕΛΕΙΑ!

OYAOY!
EΙναι η πιο ομορφη βιρμανη που εχω δει!ΤΕΛΕΙΑ!
δε παιζεται η Anne Δωρα...σου λεω θρασος γιατι δινει μονο σε πολυ καλα εκτροφεια γατες της...

https://www.shakandahbirmans.com/

εχει και φωτο οπως ανοιγει το παππου της Σεμελης...το μπουνταλοφατσο:lol:ο τριτος απο αριστερα...ο seal :P

topper-centre.jpg

καλα ετσι και μου στειλει καμια φωτο με κοριτσακι σαν τη μανα...μεταναστευω Αστραλια:lol::lol:μαζι με τα γατια μου...:lol:

Εχω ΧΑΖΕΨΕΙ λεμε!
Τα κοριτσια της ειναι υπεροχα...Τρελαθηκα με τη Shaylee και τη Rosie...

Εχω ΧΑΖΕΨΕΙ λεμε!
Τα κοριτσια της ειναι υπεροχα...Τρελαθηκα με τη Shaylee και τη Rosie...
ειναι και ομορφες Δωρα...και ΤΕΛΕΙΕΣ μορφολογικα...ολοι οι εκτροφεις "ονειρευονται" γατες απο την Anne...

Γιουλη αυτος εδω με αφησε στον τοπο!
https://www.delanderije.be/Webgallery/shakandah_oliver_davis/base0.html
μιλαμε για Τον Βιρμανο!
Προσκυνω την Anne :lol:

κοιτα τι ωραια απλωνει η λιλα μασκα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back