ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως!...Και τα κλεμμενα απο αλλους γατια γινονται τα ομορφοτερα!![]()

διοτι τα απεκτησες με θαρρος - θρασος και τολμη
ψηλα τα σπαθια να παρουμε Αυστραλιανα γατια...αντε και Βελγικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ολλανδικα καλε,εχεις φαει ενα κολλημα με το Βελγιο!ακριβως!διοτι τα απεκτησες με θαρρος - θρασος και τολμη
ψηλα τα σπαθια να παρουμε Αυστραλιανα γατια...αντε και Βελγικα![]()

Καλα για τα αυστραλιανα θα χρειαστουμε κατι παραπανω απο σπαθια,αλλα δεν πειραζει,ηθικον ακμαιοτατον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βελγικα Βελγικα...ξερω τι σε λεω...για τα ιερα μιλαω!Ολλανδικα καλε,εχεις φαει ενα κολλημα με το Βελγιο!
Καλα για τα αυστραλιανα θα χρειαστουμε κατι παραπανω απο σπαθια,αλλα δεν πειραζει,ηθικον ακμαιοτατον.![]()

Καλα το Ολλανδικο το κλεισαμε

Luna
Περιβόητο μέλος
Λες και της αφησαν παγωτο βανιλια να λιωνει στο κεφαλι!![]()
καλεεε,μην λες τετοια!!ειναι ομορφη γατουλα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι το'χει αυτο η Δωρα...ολα τα γατια τα περναει απο γαστρονομικο χειμαροΕ καλα δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφη,ισα ισα,την εκανα λιγο πιο νοστιμη!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Ε καλα δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφη,ισα ισα,την εκανα λιγο πιο νοστιμη!![]()

αμαν πια!!!δεν πιανεσαι!!πριν γελαγαμε με την Γιουλη και τωρα που μπηκα δεν ακουσα τιποτα αλλο..
τσαμπα με κοιταει περίεργα ο αφεντικος μου????

δεν θα γελασουμε αλλο???

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εμεις εκει με τις ατακες μας προκαλουμε αυτοματο κατουρημα στη καρεκλα SATOΠηγαινε στα νορβηγακια να σου κοπει το γελιο,που βλεπουμε κατι μωρα που προκαλουν πολλαπλα εγκεφαλικα.

Luna
Περιβόητο μέλος

ειπα να μην παω γιατι ταραζομαι αλλα αν με αναγκαζετε....θα παω τι να κανω....

staman2
Περιβόητο μέλος
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΉΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΊΤΣΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. !! συγκινήθηκα που τα βρήκανε με τον Έρεφερ και με τις φωτο ξετρελάθηκα. Να τα χαιρεστε και τα δυο

Καλώς τη δεχτήκατε παιδιά!!!!!Εγώ συγκινήθηκα λιγάκι, δεν ξέρω γιατί...Με το καλό να μεγαλώσει η όμορφη κούκλα σας και να δείτε τα πρώτα όμορφα μωρουδέλια!Τα καλύτερα εύχομαι παιδιά!!!
Αντ μέχρι να ρθει το πλήρωμα του χρόνου και για το πρώτο δικό μου χρυσαφένιο χνουδοβιρμανάκι!!/quote]
Με το καλο να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου και να εχει και παρεακι ο υπέροχος Μανού σου
Υπεροχα
Σεμελάααααααααακι μου!!!!!!!!!!! Υπεροχο μοναδικό ζαχαρωτοκοιτα διαφορα ο fendy στην ιδια ηλικια...7 εβδομαδες με αυτη τη γεννα...
![]()
![]()
και η Σεμελη...αλλιως βγαινει το ταμπυ...
μωρε κουκλιτσα δεν ηταν??
![]()
![]()
bunny
Περιβόητο μέλος
Πάντα είναικαι η Σεμελη...αλλιως βγαινει το ταμπυ...
μωρε κουκλιτσα δεν ηταν??
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο της επομενης γατας μουΓιουλη ποιο εκτροφειο ειναι?![]()

μου υποσχεσαι υπογλωσσιο Διονυση μου?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο της επομενης γατας μου
μου υποσχεσαι υπογλωσσιο Διονυση μου?![]()
Ποιος θα δινει υπογλωσσιο σε ποιον δεν ξερω!!!!

Ο τυπος τους μοιαζει με αυτον των Ολλανδων που λεγαμε.....

Τι λες?
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν τον ειδα λεει!!!
Καλα τα Shakandah ειναι τα ΑΠΟΛΥΤΑ βιρμανικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Τα καλύτερα εύχομαι παιδιά!!!