ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι...Ποιος θα δινει υπογλωσσιο σε ποιον δεν ξερω!!!!
Ο τυπος τους μοιαζει με αυτον των Ολλανδων που λεγαμε.....
Τι λες?
στιβαρα...με τελεια μορφολογια 
ετσι...η anne εκανε το κοπο η γυναικα και μου ειπε...με 2.500 ευρω και αναμονη κανα 3αρι χρονια θα παρεις γατακιΑν τον ειδα λεει!!!
Καλα τα Shakandah ειναι τα ΑΠΟΛΥΤΑ βιρμανικα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Εγω ψηφιζω lilac....
Δεν εχουμε εδω αυτο τον τελειο χρωματισμο!
Τι σου απαντησαν?
Εχουν τρελλη αναμονη κι αυτοι?
πραγματι...στιβαρα...με τελεια μορφολογια
ετσι...η anne εκανε το κοπο η γυναικα και μου ειπε...με 2.500 ευρω και αναμονη κανα 3αρι χρονια θα παρεις γατακι![]()
Σοβαρα μιλας τωρα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

οπου και να τα βαλεις ποζαρουν

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με αυτους καλα θα παμεΤΕΛΕΙΑ!!!!
Εγω ψηφιζω lilac....
Δεν εχουμε εδω αυτο τον τελειο χρωματισμο!
Τι σου απαντησαν?
Εχουν τρελλη αναμονη κι αυτοι?
Σοβαρα μιλας τωρα????![]()

η Anne παιδι μου εχει requests απο τα καλυτερα εκτροφεια...με μια χαζη Ελληνιδα θα ασχολειται τωρα?

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εχει την ιδια φατσουλα με το αρκουδι απο πισω???
![]()
οπου και να τα βαλεις ποζαρουν
![]()
Προσεξες ποσο βαθυ ειναι το μπλε των ματιων?
Τι ρωταω τωρα ε??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ματια, αυτια, προσωπο, σαγονι, γαντια, κορμι, χρωμα σε ολα παιρνει αριστα η γυναικα....Προσεξες ποσο βαθυ ειναι το μπλε των ματιων?
Τι ρωταω τωρα ε??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα μεσολαβησουν οι καταλινες Διονυση...αλλιωςΞερουμε τιμες απο αυτο το εκτροφειο ή ειναι αλα Shakandah style?![]()

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μαλλον απο καρδια...ηταν τοσο ξαφνικο

αντιο ψυχουλα

καλο σου ταξειδι
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη τι κριμα για τη μικρουλα...

bunny
Περιβόητο μέλος
Έπρεπε να δεις τη φάτσα μου μόλις τον ειδαη μεταμορφωση ενος υπεροχου μπλε Βιρμανου![]()

Ε;ετσι...η anne εκανε το κοπο η γυναικα και μου ειπε...με 2.500 ευρω και αναμονη κανα 3αρι χρονια θα παρεις γατακι![]()

δεν εχει την ιδια φατσουλα με το αρκουδι απο πισω???
οπου και να τα βαλεις ποζαρουν![]()
Γιούληηηη.....δεν ειναι φτιαγμενο το χρωμα...εγω ειμαι φτιαγμενη...![]()

Πριν κανενα διωρο η στειρωμενη Βιρμανουλα ylva των καταλινων ξαφνικα αρρωστησε...την πηγαν στο γιατρο και πριν λιγο μου εστειλαν μηνυμα οτι η ylva εγινε αγγελακι
μαλλον απο καρδια...ηταν τοσο ξαφνικο
αντιο ψυχουλακαλο σου ταξειδι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως ειχαμε τιποτα νεα;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι ακομαΚαλημερα!
Μηπως ειχαμε τιποτα νεα;![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τον ειδες ως stud μεσα στις γεννες με μια μπλε μανταμ?Απιθανος ειναι ο Oliver...ερωτευτηκα...
Γιουλη τι κριμα για τη μικρουλα...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool