Birman-maniacs

δειχνεις παθος και ενδιαφερον για την δουλεια σου..:lol::lol::lol:
(ασχετο ρε Δώρα,αλλα τι δουλεια κανεις ακριβως?):blink:
Σχολιαστης του mycat και επισημως Πρωτοπροβατο.:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καλε,δεν ξερεις οτι "αλλου" μας χαρακτηριζουν μαντρι,γιατι εχουμε mods που εφαρμοζουν τους κανονες του φορουμ,κι επειδη εμεις ακολουθουμε τυφλα σαν τα προβατα;Ε,εγω ειμαι Πρωτοπροβατο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol: (πρωτοπροβατο?:blink::blink::blink:)
πως φαινονται τα παιδια της πολης...ενω εμεις οι χωριατισσες :redface::lol:

Γιουλιτσκα μαλλον την Παρασκευη θα κανω ισλί,θες να σου στειλω σε ενα πακετακι και να τα μελωσεις εσυ;

Γιουλιτσκα μαλλον την Παρασκευη θα κανω ισλί,θες να σου στειλω σε ενα πακετακι και να τα μελωσεις εσυ;
:up::up::up:
μαρη Δωρα δε παρατας τα σχολια να ανοιξεις ζαχαροπλαστειο?;):P

Ναι καλε,δεν ξερεις οτι "αλλου" μας χαρακτηριζουν μαντρι,γιατι εχουμε mods που εφαρμοζουν τους κανονες του φορουμ,κι επειδη εμεις ακολουθουμε τυφλα σαν τα προβατα;Ε,εγω ειμαι Πρωτοπροβατο!

α ναι????δεν ειχα ιδεα...:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
ε τοτε,μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:P:P

ολα σου τα γλυκα θα εχουν θεμα τις γατες...και θα το λες
sweet cats :D
Καλα... απο ιδεες παντως:lol::lol::lol:

πως φαινονται τα παιδια της πολης...ενω εμεις οι χωριατισσες :redface::lol:

χωριατισσα εισαι εσυ?:blink::blink:
εγω μπορει να ειμαι απο εδω, αλλα ολο μου το σοι ειναι αγροτικο:blink:..εχω δει εγω αρνια και γιδια...(και κοτες και αλογα..:blink::blink::blink:) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολα σου τα γλυκα θα εχουν θεμα τις γατες...και θα το λες
sweet cats :D
Καλα... απο ιδεες παντως:lol::lol::lol:

μονο να μην εχουν σχημα γατας γιατι δεν θα μπορουμε να τα φαμε...:rolleyes::rolleyes:
(εχω ενα θεμα ψυχολογικο...και νομιζω οτι πονανε τα φαγωσιμα σε χσημα ζωακι..):lol::lol::lol:

Κριμα,κι εχω συνταγη για κατι τελεια ζαχαρωτα γατα...
Πες μαρη,θες;Περσι εγιναν πολυ πετυχημενα,μονο στο σχημα δεν ειναι σαν του ζαχαροπλαστειου,αλλα οπως λεει κι ο παππους μου,εκει μεσα που πανε ολα ιδια ειναι.:lol:

Πες μαρη,θες;Περσι εγιναν πολυ πετυχημενα,μονο στο σχημα δεν ειναι σαν του ζαχαροπλαστειου,αλλα οπως λεει κι ο παππους μου,εκει μεσα που πανε ολα ιδια ειναι.:lol:

σταματαααα..:cry::cry::cry:
τι ειναι αυτα που φτιαχνεις και ειναι πετυχημενα?:P:P

Ισλι λεμε μαρη!:P

Ειναι σαν φοινικια,αλλα ειναι τριγωνικα κι εχουν γεμιση.

Ειναι σαν φοινικια,αλλα ειναι τριγωνικα κι εχουν γεμιση.

μμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::happy:

χωριατισσα εισαι εσυ?:blink::blink:
εγω μπορει να ειμαι απο εδω, αλλα ολο μου το σοι ειναι αγροτικο:blink:..εχω δει εγω αρνια και γιδια...(και κοτες και αλογα..:blink:)
χωριατα με τσουραπια και τιρλικια ειμαι:redface::lol:αααα...κι εσυ ε? :up:
μονο να μην εχουν σχημα γατας γιατι δεν θα μπορουμε να τα φαμε...:rolleyes::rolleyes:
(εχω ενα θεμα ψυχολογικο...και νομιζω οτι πονανε τα φαγωσιμα σε χσημα ζωακι..):lol:
εγω τα τσακιζω ανετα χωρις τυψεις:rolleyes::redface::lol:
καλε το εννοεις??? :redface:
Θελω:D:D:D:up:

Λιωνω....:inlove::inlove::inlove:
αυτο ειναι το Βιρμανοφατσι για εμενα που με ΠΕΘΑΙΝΕΙ:redface::redface::inlove:

Con-Meo's-Kournikova-1.jpg

η Συμφωνια του Μπλε

περηφανα βουνα....περηφανος ιδιοκτητης Βιρμανικης...:rolleyes:
γατουλα που απορει προς τι αυτη η αγκαλια:redface::lol:

KenzoBOB.jpg

χωριατα με τσουραπια και τιρλικια ειμαιαααα...κι εσυ ε? :up:

εελα!!!κοιτα,ξερω καποια πραγματα αλλα δεν εχω βοσκισει κιολας...:D:D
μην φανταστεις!!
εσυ απο που Γιουληηηηηηη?δεν ησουν παντα Ερυθραια?;);):P

Λιωνω....:inlove::inlove:
αυτο ειναι το Βιρμανοφατσι για εμενα που με ΠΕΘΑΙΝΕΙ:redface::redface::inlove:

Con-Meo%27s-Kournikova-1.jpg

ασχετα αν εχει αυτια,εμενα μου θυμιζει κουκουβαγια εκει πανω με αυτα τα ολοστρογγυλα ματια!!:P:P:P:P
ειναι πανεμορφη!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back