moukelis
Επιφανές μέλος
Αγαπητη Γιουλιτσκα,το Indigo ενστικτο μου μου λεει οτι σημερις εισαι καπως ετσι:
...ας σε σηκωσουμε λοιπον λιγο...
...ελα,μην κανεις ναζια...
...ετσι μπραβο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
η σελιδα που μου εβαλες ειναι παρα πολυ καλη!την εριξα χθες μια ματια...και σημερα θα την ξεκοκαλισω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα αυτό λέειΚριμα,κι εχω συνταγη για κατι τελεια ζαχαρωτα γατα...
Πες μαρη,θες;Περσι εγιναν πολυ πετυχημενα,μονο στο σχημα δεν ειναι σαν του ζαχαροπλαστειου,αλλα οπως λεει κι ο παππους μου,εκει μεσα που πανε ολα ιδια ειναι.![]()

οχι καλε...Σμυρνια απο τη μερια της μαμας...απο εκει ηταν οι παππουδες μου αλλα δεν πηγα ποτε...
μονο στο χωριο του μπαμπα τα καλοκαιρια...ξυποληταρια ολη μερα αλητευα με παιδακια μου μυριζαν γαλα και γιαουρτιμου αρεσαν αυτα τα απλα παιδια...
ειναι ενας γατος Βιρμανιας blue point
![]()
Mια ερώτηση: εγώ τί φταίωωωωω....

Θα το κάνω αφίσα να το πάω δώρο στη δασκάλα της yogaειμαστε οι γατες λαστιχο
![]()

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
και αν καποτε αποκτισω θελω(με σειρα προτερεοτητας)
Chocolate point ,Blue point ,Seal point ,Lilac point !!!
εσας?ποια ειναι οι αγαπημενοι σας χρωματισμοι?
avtwvia
Διάσημο μέλος

Παντως τι ομορφα που ειναι αν και τα δικα σου ειναι πιο ωραια απο αυτα που παιζουν..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οι περισσοτεροι μου αρεσουν γιατι κοιταω και τα χαρακτηριστικα περαν του χρωματος.... λιγοτερο απο ολα μου αρεσουν τα red και οι περισσοτερες seal ταρταρουγες...την διαβασα οοοολη την σελιδα...μιλαμε υπεροχη ετσι...και τωρα φυσικα η βιρμανιας ειναι η πρωτη στις προτιμησεις μου...
και αν καποτε αποκτισω θελω(με σειρα προτερεοτητας)
Chocolate point ,Blue point ,Seal point ,Lilac point !!!
εσας?ποια ειναι οι αγαπημενοι σας χρωματισμοι?

σας ευχαριστουμε αμφοτερες...ειναι γλυκα η μικρηΓιουλη ηρθε το dvd της μικρης και το ειδε μια φορα μονη της και μια μαζι μου και θελει να το ξαναδει..
Παντως τι ομορφα που ειναι αν και τα δικα σου ειναι πιο ωραια απο αυτα που παιζουν..![]()

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ενοωντας χαρακτηριστηκα?...αναλογα με το χρωματισμο μπορει να διαφερει και το σχημα πχ του πρωσοπου? ή η ιδιοσυγκρασια μιας γατας βιρμανιας?...
συνχωρεστε με τον ανοιδεο...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
την ειχα δει Διονυση...ειναι στο τυπο σουΓιουλη πηγαινε στο site backarras και δες την guardian angel!!!

εμενα μου αρεσε πολυ ο κοκκινος Romeo

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοω οτι μπορει μια πολυ ομορφη ταρταρουγα ως μορφολογια και γλυκα να με αγγιζει δηλαδη αλλα το χρωμα να μη με ξετρελαινει...ή να δω μια seal που μου αρεσει το χρωμα και κατι στην εκφραση της να μη μου κανει κλικ...εγω ειμαι πολυ του "υφους" στη γατα..."οι περισσοτεροι μου αρεσουν γιατι κοιταω και τα χαρακτηριστικα περαν του χρωματος"
ενοωντας χαρακτηριστηκα?...αναλογα με το χρωματισμο μπορει να διαφερει και το σχημα πχ του πρωσοπου? ή η ιδιοσυγκρασια μιας γατας βιρμανιας?...
θα σου δειξω πιο κατω τι εννοω....

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
"οι περισσοτεροι μου αρεσουν γιατι κοιταω και τα χαρακτηριστικα περαν του χρωματος"
Οχι καμια σχεση!
Απλα η Γιουλη λεει οτι περα απο το χρωμα κοιταζει και τα μορφολογικα χαρακτηριστικα καθε γατας.
Το χρωμα δεν επηρεαζει ή δεν επηρεαζεται απο την μορφολογια!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
επισης στην ελλαδα γετακια μονο απο γεννες ιδιωτη ή απο εκτροφειο εξωτερικου ε?...ελληνικο εκτροφειο οπως διαβασα δεν εχουμε(εκτος αν αποκτησαμε)
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οποτε ωραια τα χρωματα αλλα καποιες γατες βιρμανιας ανεξαρτητου χρωματος ειναι αλλου

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
οποτε αν μας αρεσει σαν χαρακτηρας!!και γενικα σαν ρατσα...μετα επιλεγουμε χρωματισμο καθαρα απο θεμα γουστου...ετσι?
επισης στην ελλαδα γετακια μονο απο γεννες ιδιωτη ή απο εκτροφειο εξωτερικου ε?...ελληνικο εκτροφειο οπως διαβασα δεν εχουμε(εκτος αν αποκτησαμε)
Ο χρωμματισμος ειναι καθαρα θεμα γουστου.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κατα τη γνωμη μου ψαχνεσαι με εκτροφεια οχι βασει χρωματος αλλα βασει γατακιου..δηλαδη βλεπεις τα διαθεσιμα γατακια και οποιο σου κανει κλικ και για οποιο λογο εσυ θελειςοποτε αν μας αρεσει σαν χαρακτηρας!!και γενικα σαν ρατσα...μετα επιλεγουμε χρωματισμο καθαρα απο θεμα γουστου...ετσι?

εκτροφειο Ελληνικο ετοιμαζεται...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κοιτα ενα κοκκινο μωρο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool