Birman-maniacs

Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα...:hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... :up:
Έφτιαξες και μαγειρίτσα?
σιγα μην μαγειρεψω κιολας!αρκετα!οι γονεις μου καλουν τον κοσμο κι εγω επρεπε να καθαρισω το σπιτι μου γιατι θα ερθουν κι απο μενα...μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και θα ψησουμε στην ταρατσα αρα θα μπουν στο σπιτι...
την μαγειρικη την εχει αναλαβει ο μπαμπας;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα...:hello:
καλη ορεξη!!!:)παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας?:lol:

Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... :up:
Έφτιαξες και μαγειρίτσα?
σημερα ερχονται οι μισοι,οι αλλοι μισοι αυριο...

καλη ορεξη!!!:)παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας?:lol:

'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου...:P
Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... :lol:

μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε?

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... :hmm:

Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός:P και επανέρχομαι σε λίγο...;)

'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου...:P
Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... :lol:
μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη...

βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω:)

μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη...

Όχι καλέ!
Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο...;)
Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά!:lol:

Γελάς Ζοριτσάκι?...:lol:
Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις??:lol:

Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε...:happy:
Μου λείπετε...:(

Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?...

Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσα:DΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον:lol:

Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον...:hmm:
Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιά:hmm:Προσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μου:rolleyes:Μην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!!:lol::lol::lol:

Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιά:hmm:Προσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μου:rolleyes:Μην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!!:lol::lol::lol:

Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος...

By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε?:hmm:

By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε?:hmm:
Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσω:lol:Αρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση:D:up:

Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσω:lol:Αρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση:D:up:

Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε...:hmm:

Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε...:hmm:
Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάς:)Οποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το Μορφέα:DΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά:hello:

Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!!:happy:
Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back