ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.321 26-04-08 13:54 Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:56 Ο πυρροθριξ: #5.322 26-04-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σιγα μην μαγειρεψω κιολας!αρκετα!οι γονεις μου καλουν τον κοσμο κι εγω επρεπε να καθαρισω το σπιτι μου γιατι θα ερθουν κι απο μενα...μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και θα ψησουμε στην ταρατσα αρα θα μπουν στο σπιτι... την μαγειρικη την εχει αναλαβει ο μπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο πυρροθριξ: #5.323 26-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα... Click για ανάπτυξη... καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:59 Ο πυρροθριξ: #5.324 26-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σημερα ερχονται οι μισοι,οι αλλοι μισοι αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.325 26-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Click για ανάπτυξη... 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.326 26-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:56 Ο πυρροθριξ: #5.322 26-04-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σιγα μην μαγειρεψω κιολας!αρκετα!οι γονεις μου καλουν τον κοσμο κι εγω επρεπε να καθαρισω το σπιτι μου γιατι θα ερθουν κι απο μενα...μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και θα ψησουμε στην ταρατσα αρα θα μπουν στο σπιτι... την μαγειρικη την εχει αναλαβει ο μπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο πυρροθριξ: #5.323 26-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα... Click για ανάπτυξη... καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:59 Ο πυρροθριξ: #5.324 26-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σημερα ερχονται οι μισοι,οι αλλοι μισοι αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.325 26-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Click για ανάπτυξη... 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.326 26-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σιγα μην μαγειρεψω κιολας!αρκετα!οι γονεις μου καλουν τον κοσμο κι εγω επρεπε να καθαρισω το σπιτι μου γιατι θα ερθουν κι απο μενα...μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και θα ψησουμε στην ταρατσα αρα θα μπουν στο σπιτι... την μαγειρικη την εχει αναλαβει ο μπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο πυρροθριξ: #5.323 26-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα... Click για ανάπτυξη... καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:59 Ο πυρροθριξ: #5.324 26-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σημερα ερχονται οι μισοι,οι αλλοι μισοι αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.325 26-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Click για ανάπτυξη... 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.326 26-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για φαγητό... θα ξανάρθω σύντομα... Click για ανάπτυξη... καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 13:59 Ο πυρροθριξ: #5.324 26-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σημερα ερχονται οι μισοι,οι αλλοι μισοι αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.325 26-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Click για ανάπτυξη... 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.326 26-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είσαι έτοιμη για αύριο δηλαδή... Έφτιαξες και μαγειρίτσα? Click για ανάπτυξη... σημερα ερχονται οι μισοι,οι αλλοι μισοι αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.325 26-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Click για ανάπτυξη... 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.326 26-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη ορεξη!!!παλι κρεμμυδια και ελιες θα φας? Click για ανάπτυξη... 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.326 26-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμμμμμμμμμμ...........και εγω αυτο σκεφτομουνα...αλλα και το αλλο: ενα που το λεγανε silver τι διαφορα ειχε απο το μπλε ας πουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Μπαίνει ο Χρηστάκης να χαζοιντερνέψει κι αυτός και επανέρχομαι σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.327 26-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι... γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι... της μαμάς μου... Κι εμένα η μητέρα μου την φτιάχνει...θα φέρει και η μητέρα του Μάριου τη δική της και θα κάνουμε πλάκα ψηφίζοντας την καλύτερη... Click για ανάπτυξη... μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.328 26-04-08 15:07 βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βγαινω για λιγο,θα ξαναμπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.329 26-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μην τις κακοκαρδισετε μωρε σημερα!!!καποια θα πληγωθει αν πειτε οτι της αλλης ειναι καλυτερη... Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Η πλάκα είναι μεταξύ του πατέρα μου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μάνα μου... και του Μάριου που πιστεύει ότι την καλύτερη την κάνει η μαμά του... Οι δύο γυναίκες εντωμεταξύ την κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο... Σιγά μη καταλάβουν τη διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:45 Η zorica έγραψε: #5.330 26-04-08 17:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 26-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Click για ανάπτυξη... Γελάς Ζοριτσάκι?... Θα σου πω αύριο τις αντιδράσεις...Αντρες παιδί μου, τι περιμένεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.332 26-04-08 17:58 Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή Ανάσταση Birmaniacs... όπου κι αν βρίσκεστε... Μου λείπετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 17:58 Η zorica έγραψε: #5.333 26-04-08 17:58 Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι το ξερω...γι`αυτο και γελαω!!!Οπως διποτε να μας τα πεις αυριο!!!Ποιος τα καταφερε τελικα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:37 Ο erefer έγραψε: #5.334 26-04-08 18:37 Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και φυσικά να πετύχει η μαγειρίτσαΕχουμε ψιλοδιαλυθεί αυτές τις μέρες αλλά δε πειράζει γιορτές είναι να παίρνουμε δύναμη,να μιλάμε περισσότερο στο μέλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 18:45 Ο erefer έγραψε: #5.335 26-04-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου βρωμάει η δουλειά... Τους βγαίνουν λίγο διαφορετικά τα χρώματα σε κάποια γατάκια και τους δίνουν άλλα ονόματα μόνο και μόνο για να πουλήσουν...έτσι νομίζω τουλάχιστον... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.336 26-04-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο ακριβώς ήθελα να σου πώ Γιούλη εχθές αλλά έπρεπε να φύγω..Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έχουν κάνει και ελάχιστα πιο "silver" με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας τύπου photoshop.Bέβαια ακόμα και κανονικά να είναι,είδα οτι παρατήρησες και εσύ κάποια διαφορά στο τόνο του χρώματος σε μερικά γατιάΠροσωπική γνώμη,προτιμώ τα blue point αν και τα seal φυσικά όπως γνωρίζεις είναι η αδυναμία μουΜην πείς τίποτα για τον Μορφέα,ο Μορφέας σου είναι περίπτωση!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια αδυναμία στα tabby point αλλά επιμένω ότι η τελική αδυναμία έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του ίδιου του γατιού που μας ελκύει ασχέτως χρώματος... By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:53 Ο erefer έγραψε: #5.337 26-04-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: By the way κάτι άσχετο...πιστεύω ότι με την ereferina είστε οι πλέον και μόνοι κατάλληλοι για "Μορφέας sitting" όταν θα γεννά η Καλυψώ...όπου για 1-2 μέρες θα της κάνει καλό να μην είναι στα πόδια της...τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 26-04-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οποτε θες στον κρατάμε,αλλά δεν ξέρω αν θα τον πάρεις πίσωΑρκεί να είμαστε εδώ και μην τύχει να έχουμε φύγει για κανά τριήμερο,όμως δεν νομίζω να έχουμε τέτοια γκαντεμιά!!!Να 'σαι καλά Γιούλη,μου έφτιαξες τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:07 Ο erefer έγραψε: #5.339 26-04-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εαν πάνε όλα καλά και όπως η αφεντιά μου τα υπολογίζει - Καλυψούς και Μορφέως όμως θέλοντος - εαν ζευγαρώσουν μές τον Ιούνη να γεννάμε αρχές Σεπτέμβρη... πάντως σίγουρα από Σεπτέμβρη και μετά υπολόγισε... Click για ανάπτυξη... Ok μην αγχώνεσαι,έχεις εμάςΟποτε θέλεις,εδώ είμαστε να ζουλάμε το ΜορφέαΛοιπόν βγαίνω για να αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.340 26-04-08 21:13 Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στην ereferina σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.