Birman-maniacs

Η γάτα μου έχει λυσσάξει! Είναι στο μπάνιο και πειράζει ό,τι βρει. Παραλίγο να μου κάνει πάλι κρόσσια το χαρτί τουαλέτας!:( Μα, καλά, τι ψύχωση είναι κι αυτή; Αναγκάστηκα να το σηκώσω ψηλά να μην το φτάνει και τώρα πειράζει το ρολό... Μάλλον έχουμε καιρό να παίξουμε και αφήνιασε. Θα πάω να την ταχταρίσω λίγο πριν πέσουμε για ύπνο αλλιώς είναι σίγουρο ότι δε θα με αφήσει να κοιμηθώ...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή είναι η άκαρδη μάνα του μελλοντικού "παιδιού" της Δανάης... Κούκλα, ε; Σου λέει: Πού να χαραμίζομαι εγώ για μάνα; Θέλω γλέντια!!!:lol:

joujou_010308_1akt.jpg
την εστειλα στην αδερφη μου στην αγγλια την φωτο εννοειται και μου ειπε οτι η JouJou φαινεται λιγο bitch:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την εστειλα στην αδερφη μου στην αγγλια την φωτο εννοειται και μου ειπε οτι η JouJou φαινεται λιγο bitch:|

Η Ζουζού είναι θεά, καλή μου. Και το σημαντικότερο: το ξέρει!;):lol: Σιγά που θα χαραμίσει τη ζωή της με μωρά, θηλασμούς και ξεσκατίσματα. Φαντάσου τη σα μια σταρ του σινεμά που θέλει διασκέδαση, περιπέτεια, άνεση και...σεξ χωρίς επιπτώσεις:lol:

Άντε, σε καληνυχτώ! Θα τα πούμε αύριο πάλι. Πάω να δω τη μικρή μου, αν τα διέλυσε όλα στο μπάνιο. Μάκια...:hello:

ΥΓ: Πώς να τα περνάει η Άντα;:confused::hmm:

Η Ζουζού είναι θεά, καλή μου. Και το σημαντικότερο: το ξέρει!;):lol: Σιγά που θα χαραμίσει τη ζωή της με μωρά, θηλασμούς και ξεσκατίσματα. Φαντάσου τη σα μια σταρ του σινεμά που θέλει διασκέδαση, περιπέτεια, άνεση και...σεξ χωρίς επιπτώσεις:lol:
:lol::lol::lol:
ειναι ΘΕΑ ,εμενα τουλαχιστον μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!!!!!!
μονο φοβαμαι για τα μωρακια που δεν θα θηλασουν το γαλα της μαμας...

Άντε, σε καληνυχτώ! Θα τα πούμε αύριο πάλι. Πάω να δω τη μικρή μου, αν τα διέλυσε όλα στο μπάνιο. Μάκια...:hello:

ΥΓ: Πώς να τα περνάει η Άντα;:confused::hmm:
Για την Αντα δεν ξερω,αλλα για δουλεια πηγε η καημενη,θα πηξει φανταζομαι!!!
καληνυχτα σε μαμα και κορη...:)
εγω ακομα περιμενω τον σουρτουκο τον γιο μου να γυρισει...:(

βγαινω κι εγω...:bye::bye::bye:

Καλημέρα σε όλους!δεν θα μεινω πολυ σημερα, εχω να παω για λιγο στη δουλεια να δω τα σκυλάκια μου και μετα περιμενω μια φίλη μου που θα μεινει σημερα εδω και θα ειμαστε λιγο στο εξω!αυριο ειναι και πρωτομαγια....αχ να δω ποτε θα τα πουμε!

DSCN0492.jpg
τσα!η Αθηνα με τη ψευτικη μαμα της!

DSCN0493.jpg
και αλλη μια, ετσι για το καλημερα!

λειπει και η Αντα να μας βαλει καμια περιεργη απο τα γατια της!να τρωνε τη γλάστρα, να ειναι πανω στη λεκανη και τέτοια χιχι:Dπυρροθριξ μαλλον δεν θα σε δω, αλλα σημερα πρεπει να ειναι τα γενεθλια του μικρου σου! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!φιλια πολλα...

DSCN0492.jpg
τσα!η Αθηνα με τη ψευτικη μαμα της!

Αθηνούλα!!!:hello:Καλά να περάσεις με τη φίλη σου, Βάσια!

Δανάη, σήμερα το καμάρι σου γίνεται 3 χρονών:) Να τον χαίρεσαι!

σας αφήνω...καλο chating

Καλημέρα:DΕίμαι πρωινός σήμερα,αλλά βλέπω οτι είμαι μόνος μου,που είστε?Βάσια ωραίες οι φωτογραφίες!

Δανάη έχουμε γενέθλια σήμερα ε?Να τον χαίρεσαι:D

Καλημέρα, Ερεφεράκο! Όλα καλά; Είδες τις φωτογραφίες που βάλαμε εχτές; Μελέτησέ τες καλά γιατί θα ακολουθήσει τεστ να δούμε πόσο birmaniacs είστε;):lol:

Καλημέρα, Ερεφεράκο! Όλα καλά; Είδες τις φωτογραφίες που βάλαμε εχτές; Μελέτησέ τες καλά γιατί θα ακολουθήσει τεστ να δούμε πόσο birmaniacs είστε;):lol:
Καλημέρα τις είδα ναι:)Αν και tabby,tortie δεν μου πολυαρέσουν να σου πώ την αλήθεια,ωστόσο πλέον,δεν νομίζω οτι υπάρχει Βιρμανίας που να μην ξέρω τι είναι:D

Μια βολτίτσα με λουρί:D
birmaniasmelouriwb7.jpg

Μια βολτίτσα με λουρί:D

birmaniasmelouriwb7.jpg

Ένα τέτοιο σκέφτομαι να πάρω στη Ρενάτα να τη βγάζω στην ταράτσα... :hmm:

Καλημέρα τις είδα ναι:)Αν και tabby,tortie δεν μου πολυαρέσουν να σου πώ την αλήθεια,ωστόσο πλέον,δεν νομίζω οτι υπάρχει Βιρμανίας που να μην ξέρω τι είναι:D

Λέγε ό,τι θες εσύ! Εγώ το τεστ μια φορά θα το βάλω! Και να δούμε πώς θα τα πάτε...:bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back