Birman-maniacs

Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο λεω και εγω....θα κατσω σπιτι να ξεκουραστω, να κοιμηθω με τα γατακια μου!! εξαλλου εχω κ τον υπολογισή μαζι μου αν χρειαστει να κανω κατι!! ;)
σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας??

Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!!
φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε?????:P

Καλώς την... Άντα μας!!
Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου...
Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις...
Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι...

Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. ;)

σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση......
δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι.

Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας??
τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε.
Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate..

Καλώς την... Άντα μας!!
Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου...
Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις...
Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι...

Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. ;)
Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά??

φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε?????:P
Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία...
Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα...

δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι.
α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες..:redface:

Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα:P Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω...

τι καιρο εχετε εκει?

η Βασια που ειναι??

τι καιρο εχετε εκει?

Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ:( Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους!

Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία...
Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα...
Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι

Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''?

Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά??

Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά...
Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο?
Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!!

MALE SIAM

Geia se olous!!!
Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa...
Mporeite ne me voithisete??
Thanks
Eirini

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back