Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #5.741 30-04-08 15:36 Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:36 Ο πυρροθριξ: #5.742 30-04-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο λεω και εγω....θα κατσω σπιτι να ξεκουραστω, να κοιμηθω με τα γατακια μου!! εξαλλου εχω κ τον υπολογισή μαζι μου αν χρειαστει να κανω κατι!! Click για ανάπτυξη... σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #5.743 30-04-08 15:37 Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Ο πυρροθριξ: #5.744 30-04-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Click για ανάπτυξη... φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 30-04-08 15:39 Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.746 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:36 Ο πυρροθριξ: #5.742 30-04-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο λεω και εγω....θα κατσω σπιτι να ξεκουραστω, να κοιμηθω με τα γατακια μου!! εξαλλου εχω κ τον υπολογισή μαζι μου αν χρειαστει να κανω κατι!! Click για ανάπτυξη... σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #5.743 30-04-08 15:37 Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Ο πυρροθριξ: #5.744 30-04-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Click για ανάπτυξη... φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 30-04-08 15:39 Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.746 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο λεω και εγω....θα κατσω σπιτι να ξεκουραστω, να κοιμηθω με τα γατακια μου!! εξαλλου εχω κ τον υπολογισή μαζι μου αν χρειαστει να κανω κατι!! Click για ανάπτυξη... σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #5.743 30-04-08 15:37 Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Ο πυρροθριξ: #5.744 30-04-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Click για ανάπτυξη... φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 30-04-08 15:39 Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.746 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:37 Ο πυρροθριξ: #5.744 30-04-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Click για ανάπτυξη... φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 30-04-08 15:39 Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.746 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορεί να εχει καλα αεροπλάνα, αλλα πεσαμε σε καταιγίδα. Πολυ ασχημη πτηση...εγω που δεν φοβαμαι, ειχα ανυσηχήσει!! Click για ανάπτυξη... φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 30-04-08 15:39 Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.746 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.746 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαν τι?απο δουλεια?δεν θα εισαι στα καλα σου μου φαινεται!!!αυριο ξεκουραση...... Click για ανάπτυξη... δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Ο πυρροθριξ: #5.747 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μου λετε η καθεμια απο εσας σενα συντομο μηνυμα τα νεα σας?? Click για ανάπτυξη... τα δικα μου νεα ειναι οτι τελικα η πιεση του αντρα μου δεν κατεβαινε με τπτ και πηραμε χαπακι το οποιο και παιρνει καθε μερα...το παιδι μου καλα ειναι χοροπηδαει,χθες καπου χωθηκε και γεμισε τριβολια ειδαμε και παθαμε για να τα βγαλουμε. Οι Γερμανιδες μου εγραψαν χθες.Τους πεθανε 1 κοριτσακι που ειχε γεννηθει αδυναμο.ηταν πολυ στεναχωρημενες.Περιμενω να περασουν μερικες μερες για να τους πω για το αγορακι να δω τι θα μου πουν...αυτα..Α τα χρωματα οπως τα βλεπουν θα ειναι seal,lilac,blue,chocolate.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #5.748 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλώς την... Άντα μας!! Καλή συνέχεια στις συναντήσεις σου... Να μας τα πεις αναλυτικά όταν έλθεις... Εγώ δεν ήμουν πολύ καλά... τώρα καλύτερα είμαι... Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.749 30-04-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαντασου αυτοι που φοβουνται πως θα κανανε ε????? Click για ανάπτυξη... Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο πυρροθριξ: #5.750 30-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: δεν κατάλαβες αυριο 1 μαιου - που ειναι αργια - τη χανω στο ταξιδι.Μην μου πεις οτι θεωρειται αδεια??!! για τη παρασκευη ελεγα να κατσω σπιτι. Click για ανάπτυξη... α οκ!!νομιζα οτι αυριο ειναι παρασκευη..εχω χασει και τις μερες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Fotini έγραψε: #5.751 30-04-08 15:43 Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ και η Ρενάτα μια από τα ίδια, Άντα.. Στη δουλειά είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι αδειούχοι και αντιμετωπίζω μονάχη τον μπαμπούλα Καλά πάω, όμως. Περιμένω αύριο να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί σήμερα νυστάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.752 30-04-08 15:44 τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι καιρο εχετε εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Fotini έγραψε: #5.753 30-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή θα σου στείλω τις απαντήσεις με PM. Click για ανάπτυξη... Καλά....ό,τι θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #5.754 30-04-08 15:44 η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η Βασια που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.755 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι καιρο εχετε εκει? Click για ανάπτυξη... Έχει πολλή υγρασία, Άντα! Κάνει και ψύχρα το βράδυ Πότε θα καλοκαιριάσει, επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Fotini έγραψε: #5.756 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: η Βασια που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Φιλοξενεί μια φίλη της σήμερα και έχει εξόδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #5.757 30-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι αναταράξεις με τον καιρό έχουν να κάνουνε... όχι με την εταιρία... Εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρό αεροπλάνο (ελικοφόρο) που κάνει κοντινές αποστάσεις (π.χ. Κυκλάδες) και κουνιέται πιο εύκολα... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι ..με τον καιρο . Γιατι απο μοναχο μεχρι τη βαζιλ πηραμε ελικοφορο, ε αυτο δεν κουνηθηκε καθολου!! μονο θορυβο εκανε!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #5.758 30-04-08 15:46 Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανένα νεο απο τα γατακια του ''εξωτερικου''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.759 30-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικά σου!! τα παιδακια καλά?? Click για ανάπτυξη... Όλα τα παιδάκια μου είναι καλά... Εσένα? Πως πάνε με το Γιώργο? Καλέ Άντα, να τον χαίρεσαι κιόλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ch99043 Νεοφερμένο μέλος Η ch99043 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:59 Η ch99043 έγραψε: #5.760 30-04-08 15:59 MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MALE SIAM Geia se olous!!! Me lene Eirini, menw Glyfada ki exw mia siam gatoula pou thelw na zeugarwsw amesa... Mporeite ne me voithisete?? Thanks Eirini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.