Fotini
Διάσημο μέλος
Εχει καμία απο εσας ξύλινο δάπεδο στο σπίτι? αν ναι, θα με καταλάβετε οταν λεω οτι οταν τρεχει στο παρκέ ακουγεται '''τροπ τροπ τροπ '' και ''μπουμ'' οταν πηδάει απο το κρεβάτι στο πάτωμα!!! ειναι λιγο βαρύς ο μικρουλης μου...![]()
Έλα, Άντα μου... Με αυτόν τον τρόπο ξέρεις πάντα που βρίσκεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να'ναι καλά τα μωρά μας κι ας κοπανάνε όσο θέλουν!!
Φιλιά σε όλους, πάω για παραγγελιές στο Pet City!!

erefer
Διάσημο μέλος
Γιούλη απο ποιο κατάστημα το πήρες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Eίχα πάει πριν μια βδομάδα στο pet city στο χαΪδάρι αλλά δεν το είχε αυτό το DVD..To θυμάμαι φυσικά γιατί κοίταζα οτιδήποτε είχε να κάνει ΒιρμανίαςΓιούλη απο ποιο κατάστημα το πήρες?
Απο το pet city της τατοίου πρέπει να το πήρε γιατί ειναι δίπλα της, αλλα θα σου πει αύριο.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
https://www.eurobirman.com/ ένα πολύ χρήσιμο site για τα βιρμανακια

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια σου βρήκα το τελευταίο dvd για τα Βιρμανάκια και στο πήρα καθώς και το glavaderm. Από το Pet city τα πήρα της Ερυθραίας... αλλά grennies δεν βρήκα! Θα πάω στο αφιέρωμα που κάνανε γι'αυτό στα reviews να ρωτήσω που τα βρίσκουμε...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ναι όλα τα έκανα, εσύ το πήρες?εννοώ αν το παρέλαβες γιατί το έκανες πριν απο μένα,πρωτοπορα μας εσύ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα!! σήμερα εχω γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι... Η Pisu κρυμμένη ψηλά στη ντουλάπα της κουζίνας ( δεν ξέρω αλλά δεν της αρέσουν οι ''ξένοι'' που μπαίνουν στο σπίτι) - εχω βάλει φωτογραφίες και ξέρετε που ανεβαίνει!! και ο Αλφι απο πίσω της...ειναι η παρέα της!! ολες τις δουλειές τις κάνουν μαζί!!
ειναι πολυ καλός ο χονδρούλης μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Γιούλη είναι έτοιμο το pedigree της Αθηνάς, μου έστειλε mail η κυρία, άντε ολα έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή!![]()
Κορίτσια καλημέρα

μια ερώτηση, πώς παίρνεις pedigree απο τον ΕΟΓ όταν η γάτα δεν έχει

ή κάνατε μετάφραση το ξένο pedigree μόνο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool