ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ηρθα κι εγώ παιδιά, μέσα για το εκτροφείο, εγώ παρέχω τις υπηρεσίες μου με μόνο μισθό να ζουλάω τα μικρά και τα μεγάλα ζουζούνια, αυτά ζητάω πολλά?
Εσύ θα στρώσεις το ποπό σου και θα γίνεις η Κτηνίατρος του εκτροφείου, άντε, γιατί Μορφέα δεν έχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
) τρελαίνεται η γάτα σας;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και τα δύο για κάθε είδους κονσέρβας, αλλά δεν τους κάνω τη χάρη... Μόνο όταν είναι να πάρουν το χάπι τους τους το δίνω.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το γάλα να του το κόψω εντελώς του μικρού? Του αρέσει πολύ μωρέ...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Φωτεινή φοβερό το avatar που έβαλες, φοβερή φωτογραφία φατσούλα, άντε Γιούλη βάλε κι εσύ λιγο τον άντρα, αυτή με τη γλώσσα την πονηρήΆσχετο: για ποιο φαγητό (εκτός κροκέτας) τρελαίνεται η γάτα σας;
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αχ χίλια ευχαριστώ, να σαι καλά.Αστο καλέ αν το θέλει ο μπεμπης, κακό δεν κάνει, απλώς θα κατουράει πιο πολύ..Βάσια θα πάω σήμερα για το glavaderm και το dvd σου...
Το γάλα να του το κόψω εντελώς του μικρού? Του αρέσει πολύ μωρέ...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πάρτε γυναίκες έναν άντρα τώρα... μόνο μη μου τον κομπλαρετε γιατί είναι και ντροπαλός.

Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Τώρα μπήκε... νομίζω!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
α! το χαλί ( 120 χ 60 cm) που ειχα ρολο, μου το ανοιξε τραβώντας το με τα δόντια και μου το άπλωσε στο δωμάτιο ..σκεφτομαι ''τι το ταίζω Θεε μου, που εχει τόση δύναμη???''
Fotini
Διάσημο μέλος
γιατί τα άλλα έχουν εθιστικές ουσίες,
Εγώ της δίνω μια κουταλίτσα κονσέρβα Petreet σχεδόν καθημερινά - όποτε έρχεται στην κουζίνα και νιαουρίζει δηλαδή
Δεν είναι για χόρταση, απλά για να αλλάζει λίγο γεύση. Προτιμά αυτές με τον τόνο με σολωμό ή τόνο με γαρίδες. Και είναι πολύ καλές αυτές οι κονσέρβες σε σύγκριση με τις Sheba, για παράδειγμα. Οι τελευταίες έχουν στα ψαρικά περιεκτικότητα θαλασσινών 50% ενώ οι Petreet από 60% και πάνω. Ειδικά αυτή με το αρνί είναι 100%! Τις έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες, αλλά για το ψάρι κάνει σαν τρελή! Αν την άφηνα θα έτρωγε ολόκληρη την κονσέρβα (80 γρ.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω και κάτι άλλο..ειναι φυσιολογικό που δαγκώνει το καναπέ και του κάνει τρύπες? με μανία το δαγκώνει...α! το χαλί ( 120 χ 60 cm) που ειχα ρολο, μου το ανοιξε τραβώντας το με τα δόντια και μου το άπλωσε στο δωμάτιο ..σκεφτομαι ''τι το ταίζω Θεε μου, που εχει τόση δύναμη???''
![]()
Καλά, είναι φοβερός ο Άλφι! Ζιζάνιο με τα όλα του! Έχεις δοκιμάσει να βάλεις ένα χοντρό κάλυμμα στον καναπέ;
Θα το δαγκώνει, αλλά τουλάχιστον ο καναπές θα μένει άθιχτος. Ξέρεις, μου φαίνεται ότι από την πολλή κλεισούρα στο άλλο σπίτι, έχει τάσεις να ξεδώσει για τα καλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool