Birman-maniacs

Θα στεναχωρηθει με αυτο η Φωτεινη...:/:

αφου ετσι κι αλλιως θα τον στειρωσει, δεν τη νοιαζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειναι ατο το κολυκοιο βρε βασια????????:hmm::hmm::hmm:
Ειναι ιος....αλλα περισσοτερα θα σου πει η Βασια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφου ετσι κι αλλιως θα τον στειρωσει, δεν τη νοιαζει!
Δεν θελει να κανει λιγο σεξ πριν τον στειρωσει? :hmm:

Και αυτος παρθενος θα παει?? σαν τον Αλφι?

τι ειναι ατο το κολυκοιο βρε βασια????????:hmm::hmm::hmm:

ειναι ενας ιός που προκαλει αναπνευστικα προβληματα στη γατα και της Φωτεινης ηρθε ετσι η Ρενατα απο Ιταλια!

γεια σου Αντα!
τι ειναι το κολυκοιο ΒΑσια?????

οσο για τα αδεια ραφια...καλα τους κανουν. μονο να παιρνουν θελουν να δινουν κανεις. ασε λιγο να αδρανησει η αγορα, ασε να μην ψωνιζει κανεις στη λαικη και θα δεις που θα πανε τα κερασια που τα φτασανε στο θεο. ακου 7 ευρω!!! ρε στη χωματερη να τα πανε ουτε και θα σκασω αφου προτειμανε να τα πεταξουν απο το να τα πουλησουν!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι ενας ιός που προκαλει αναπνευστικα προβληματα στη γατα και της Φωτεινης ηρθε ετσι η Ρενατα απο Ιταλια!
μαλιστα και δεν θεραπευεται?????????????

Δεν θελει να κανει λιγο σεξ πριν τον στειρωσει? :hmm:

οχι ειναι ανενδοτη οτι δεν θελει για να μην της ψεκασει!ετσι κι αλλιως τωρα...:(

μαλιστα και δεν θεραπευεται?????????????

οχι ολοι οι ιοι δεν εχουν θεραπεια!συντηρητικα!

οχι ολοι οι ιοι δεν εχουν θεραπεια!συντηρητικα!
κινδυνευει η ζωη της γατας ? ειναι μεταδωτικο? τι συμπτωματα εχει?:(

κινδυνευει η ζωη της γατας ? ειναι μεταδωτικο? τι συμπτωματα εχει?:(

οταν το κολλαει εχει ρινικο και οφθαλμικο εκκριμα, και μπορει να κανει πνευμονια, μετα ειναι φορεας για ολη της τη ζωη και φυσικα το μεταδιδει!

αλλα βασικα τωρα της ειπαν οτι εχει προβλημα στο εντερο λογω αυτου, βεβαια εγω αυτο δεν το εχω ακουσει και οσο το ψαχνω δεν βρισκω κατι

οταν το κολλαει εχει ρινικο και οφθαλμικο εκκριμα, και μπορει να κανει πνευμονια, μετα ειναι φορεας για ολη της τη ζωη και φυσικα το μεταδιδει!
μαλλον οι δικες μου δεν κινδυνευουν γιατι δεν ερχονται σε επαφη με αλλες γατες. αλλα δεν μου ειπες κινδυνευει η ζωη τους????:hmm:

πολυ εξαρση εχει αυτο ο αλιουιος φετος βρε παιδια...
τα κακα νεα το καλαζαρ εγινε ακομη πιο ανθεκτικο μεταλλαχτηκε και πελον παει και στις γατες απο συγγενη σκνιπα.....:(
εχω να παω 2 βδομαδες σουπερ μαρκετ αληθεια δεν εχει μηνει τιποτα????

μαλλον οι δικες μου δεν κινδυνευουν γιατι δεν ερχονται σε επαφη με αλλες γατες. αλλα δεν μου ειπες κινδυνευει η ζωη τους????:hmm:

οχι δεν ειναι τοσο επιθετικο, αλλα θελει καποια αντιβιωση αν κανει πνευμονια!

πολυ εξαρση εχει αυτο ο αλιουιος φετος βρε παιδια...
τα κακα νεα το καλαζαρ εγινε ακομη πιο ανθεκτικο μεταλλαχτηκε και πελον παει και στις γατες απο συγγενη σκνιπα.....:(
εχω να παω 2 βδομαδες σουπερ μαρκετ αληθεια δεν εχει μηνει τιποτα????

που το ακουσες καλε αυτο?γιατι εγω ειμαι μεσα στα πραγματα και αυτο θα εκανε σαλο!καταρχην η σκνιπα για να το μεταδωσει θα πρεπει να βρει θετικη γατα, δεν νομιζω να υπαρχουν!μηπως μπερδευεσαι με τη διροφιλαρια και αυτη στην Αμερικη μονο!:hmm:

Ναντια εφοσον ειναι εμβολιασμενες δεν υπαρχει προβλημα,αληθεια τι κανει ο γιγαντακος σου?

που το ακουσες καλε αυτο?γιατι εγω ειμαι μεσα στα πραγματα και αυτο θα εκανε σαλο!καταρχην η σκνιπα για να το μεταδωσει θα πρεπει να βρει θετικη γατα, δεν νομιζω να υπαρχουν!μηπως μπερδευεσαι με τη διροφιλαρια και αυτη στην Αμερικη μονο!:hmm:

μου το ειπε μια βιολογοα οτι τα νεα εργαστηρια εδειξαν αυτο....
τι να σου πω κι εγω το ακουσα δεν το διαβασα....
:hmm:

μου το ειπε μια βιολογοα οτι τα νεα εργαστηρια εδειξαν αυτο....
τι να σου πω κι εγω το ακουσα δεν το διαβασα....
:hmm:

βιολογος κιολας, ασε μην πολυ τα ακους αυτα!θα ρωτησω ομως τους παθολογους μας για περισσοτερες πληροφοριες, παντως στην Ελλαδα δεν υπαρχουν γατες θετικες στη λεισμανια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back