Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
οχι ..φυσικα και δεν υπαρχουν και ευχομαι να μην υπαρξουν γενοκοτερα!!!!!:)
ναι παντος μου ειπε οτι αλλη σκινιπα παει στα σκυλια αλλη στα γατια και αλλησε κοτεγουρουνια και ανθρωπους.....και οτι η χαζομαρα το καλαζαρ μεταπησδησε και μεταλλαχθηκε ....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι ..φυσικα και δεν υπαρχουν και ευχομαι να μην υπαρξουν γενοκοτερα!!!!!:)
ναι παντος μου ειπε οτι αλλη σκινιπα παει στα σκυλια αλλη στα γατια και αλλησε κοτεγουρουνια και ανθρωπους.....και οτι η χαζομαρα το καλαζαρ μεταπησδησε και μεταλλαχθηκε ....:(

Λιγο κουφο μου φαινεται:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους!

ελα Αντα σε ειδα μεσα!

Καλημερα!! συννεφιασμενος ο καιρος σημερα....

Βασια θελω τις γνωσεις σου...;)

εδω εβρεξε και βρεχει!πες μου Αντα τι θες?

Σημερα που ερχομουν στη δουλεια, συναντησα ενα σκυλακι - μικρο σε ηλικια αλλα αρκετα μεγαλωσομο - δεν τα φοβαμαι, του ειπα ''γεια'' και συνεχισα το δρομο μου...αυτος αρχισε να με ακολουθει. Αρχισε ομως μετα απο λιγο να πηδαει πανω μου, και να με δαγκωνει παιχνιδιαρικα απο οπου εβρισκε!
Σε τετοιες περιπτωσεις ξερω οτι: 1)πρεπει να του φωναξεις με σταθερη φωνη και δυνατα ''μην, κατω'' κτλ.
2)Να μην σηκωσεις τα χερια ψηλα γιατι του δινεις κινητρο να πηδηξει πανω σου
3) να κρυψεις τα εκτεθειμενα μερη του σωματος σου - τα χερια πισω απο τη πλατη εβαλα
Καιπαρ'ολα αυτα δεν πτοηθηκε καθολου!! μεχρι που οταν αρχισε να πηδαει πανω, τον εσπρωχνα ελαφρα με το ποδι μου.
Καμια αλλη προταση τι κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις?

Σημερα που ερχομουν στη δουλεια, συναντησα ενα σκυλακι - μικρο σε ηλικια αλλα αρκετα μεγαλωσομο - δεν τα φοβαμαι, του ειπα ''γεια'' και συνεχισα το δρομο μου...αυτος αρχισε να με ακολουθει. Αρχισε ομως μετα απο λιγο να πηδαει πανω μου, και να με δαγκωνει παιχνιδιαρικα απο οπου εβρισκε!
Σε τετοιες περιπτωσεις ξερω οτι: 1)πρεπει να του φωναξεις με σταθερη φωνη και δυνατα ''μην, κατω'' κτλ.
2)Να μην σηκωσεις τα χερια ψηλα γιατι του δινεις κινητρο να πηδηξει πανω σου
3) να κρυψεις τα εκτεθειμενα μερη του σωματος σου - τα χερια πισω απο τη πλατη εβαλα
Καιπαρ'ολα αυτα δεν πτοηθηκε καθολου!! μεχρι που οταν αρχισε να πηδαει πανω, τον εσπρωχνα ελαφρα με το ποδι μου.
Καμια αλλη προταση τι κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις?

τα κουταβια δυστυχως ειναι ατιθασα και αν εχουν ορεξη να παιξουν δύσκολα τα αποτρεπεις, αν τους εχεις μιλησει και λιγο γλυκα πριν....αστα εχουν παρει θαρρος ήδη:blink:!βασικα θα πρεπει οντως να του μιλησεις με ισχυρο τονο και να του λες "μη" χωρις να κινεις χερια γιατι μπορει να φοβηθει και να σε αρπαξει, και να προσπαθησεις να φυγεις δηλ να μην του δωσεις σημασια!δυστυχως ή ευτυχως αυτα διαισθανονται ποιος εχει καλες προθεσεις προς αυτα και σε ακολουθουν, αλλα τι να κανεις αυτα εχουν οι καλοι ανθρωποι!;)

εμεις παντως τα μπιγκλακια που εχουμε στη σχολη που ειναι χαζοσκυλα, αν δεν ειναι φοβητσιαρικα να καθονται κατω απο μονα τους, δεν το γλυτωνουμε το λερωμα απο τα ποδαρακια τους που τσουπ τσουπ ειναι πανω σου χωρις να το καταλαβεις:)

Καποια στιγμη απελπιστηκα!! Εχω πατουσες παντου πανω στη καμπαρντινα μου , μεχρι και στη πλατη !! ευτυχως, συναντησα μια γνωστη απο τη πολυκατοικια και ενω μας ακολουθουσε, δεν μου ξαναεδωσε σημασια - ετσι εφτασα στη δουλεια , γιατι ακομη εκει θα βρισκομουν!

Αυτο οταν πηδουσε εφτανα στους ωμους μου!! αν ηταν πιο μικρο δεν νομιζω να φρικαρα τοσο πολυ!!

Αυτο οταν πηδουσε εφτανα στους ωμους μου!! αν ηταν πιο μικρο δεν νομιζω να φρικαρα τοσο πολυ!!

καταλαβα!οταν εισαι για δουλεια και ντυμενη καλα, μην δινεις σημασια στα σκυλια ειδικα στα κουταβια:Dμπορει απο μεσα σου να λες τι ωραιο κουταβακι, αλλα αν κανεις και το πεις εστω και σιγα ή του σκασεις ενα χαμογελο, παει εχει ανεβει πανω σου:lol:

Ειμαι ζωοφιλη τι να κανω?? αφου οταν πηγαινα στη σχολη, μεσα στο χωρο της αυλης υπηρχαν σκυλακια, το πρωι οταν τα συναντουσα παντα ελεγα ''καλημερα κουτσου!! ''

'' κουτσου'' ειναι καπως το χαιδευτικο στα ρουμανικα για το σκυλακι!! :)

Ειμαι τρελη?? ;) αν ηταν λιγο πιο ηρεμος και ερχοταν μαζι μεχρι το γραφειο, εχω παντα στο συρταρι λιγη ξηρα τροφη...Α!! να πω οτι φορουσε περιλαιμιο !! ξερω οτι στο δημο τα μαζευουν κ τα εμβολιαζουν.(διαφορετικα γιατι να του βαλουν περιλαιμιο). Πως καταλαβαινω αν ειναι και στειρωμενο?

Καπου διαβασα οτι του κοβουν λιγο απο το αυτακι για να ξεχωριζουν απο μακρια και να μη το ξαναμαζευουν..ισχυει?

Καπου διαβασα οτι του κοβουν λιγο απο το αυτακι για να ξεχωριζουν απο μακρια και να μη το ξαναμαζευουν..ισχυει?

δεν ξερω αν το κανουν:confused:παντως και εμας η φιλοζωικη ειχε ζητησει να το κανουμε και ειπαμε οχι γιατι το αυτι εχει πολυ μεγαλα αιμοφορα αγγεια και αν τα κοψεις η αιμορραγια ειναι μεγαλη!εμεις κραταμε αρχειο με φωτογραφια του ζωου!να το καταλαβεις αν ειναι στειρωμενο με τιποτα αν εχει περασει χρονος!

Ποτε με το καλο σκεφτεσαι να ερθεισ Αθηνα? την τεταρτη?

Ποτε με το καλο σκεφτεσαι να ερθεισ Αθηνα? την τεταρτη?

ετσι λεω!απλα την Παρασκευη εχω ενα μαθημα και γινεται συνδιδασκαλια με μια κυρια απο Θεσσαλονικη, αν δεν ερθει λογω βενζινης θα πρεπει να το κανω την αλλη Παρασκευη:(οποτε θα κατεβω Σαββατο,ας ελπισουμε οτι θα λυθει το θεμα με τη βενζινη!και σημερα ειχα μια στειρωση αλλα το αυτοκινητο μου ειναι στη ρεζερβα και ο Γιωργος πηρε το δικο του που ειχε βενζινη, οποτε μαλλον θα παω αυριο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back