Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Παραδόξως, μόνο 48 ευρώ αν και μεγάλο (περίπου 1,40 στο ύψος)Μάλλον λόγω αθλιότητας μου το έδωσαν τόσο
Δε θα σταματήσω να ψάχνω, πάντως - τώρα που πήρα φόρα
![]()
πολύ καλά το πήρες, αντε θέλω κι εγω, να σκαρφαλώνει το μωρό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
OK. Θα πάω σήμερα και θα ρωτήσω. Θα σου στείλω sms.Γιούλη κάνε μου μια χάρη, αν πας καθόλου στο pet city ρώτα πόσο τα έχουν αυτά τα γατόδεντρα, ένα ψηλό θέλω (πάνω από μέτρο) και να έχει θέσεις για να κάθονται 3 γατιά, έτσι για να ξέρω τιμές και από εκεί.Και άσχετο που έχετε εξοχικό που μου έλεγες?εμεις έχουμε Πορτο Ραφτη, λέω μην είμαστε κοντά και βρισκόμαστε και στις διακοπές![]()
Στο Κόρφο έχω πάρει το σπίτι που είναι πριν την Επίδαυρο.... μακρυά... αλλά είναι πανέμορφα...
Λατρεύω το Πόρτο Ράφτη!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αν καταλαβα καλα και θελετε να με στειλετε μοναχο,ξεχαστε το.Μεχρι οκτωβριο ουτε Αθηνα δεν μπορω να παω σβ/κο,δυστυχως!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ! Απλά θα μου κρατούσαν οι εκτροφείς που πήρα τον δικό μου, ένα seal tabby για μένα, το οποίο τελικά δεν θα πάρω κι έλεγα μήπως σε ενδιέφερε... (αν πάνε όλα καλά θα γεννηθεί τέλη Απριλίου)...παιδια γεια σας μολις μπηκα και ομολογω δεν εχω καταλαβει τιποτα απο αυτα που λετε!!!!αν καταλαβα καλα και θελετε να με στειλετε μοναχο,ξεχαστε το.Μεχρι οκτωβριο ουτε Αθηνα δεν μπορω να παω σβ/κο,δυστυχως!!!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
ΟΚ! Απλά θα μου κρατούσαν οι εκτροφείς που πήρα τον δικό μου, ένα seal tabby για μένα, το οποίο τελικά δεν θα πάρω κι έλεγα μήπως σε ενδιέφερε... (αν πάνε όλα καλά θα γεννηθεί τέλη Απριλίου)...
Παιδιά, εδώ υπάρχει ένα seal tabby! Όποιος ενδιαφέρεται, βρίσκεται στο Μόναχο και θα είναι διαθέσιμο γύρω στα τέλη Αυγούστου (ε, Γιούλη;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α, ξέχασα να σας πω ότι της πήρα και αυτό το λουράκι... ελπίζω να το φοράει που και που..
![]()
Μωρέ εγώ δεν της φοράω... δεν το συνιστούν για μακρύτριχα... όταν της το φορούσα στην αρχή, είδα κι έπαθα να της φτιάξω μετά τη γουνίτσα που'χε μαδήσει γύρω από το λαιμό της...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάτσε να γεννηθεί πρώτα...Παιδιά, εδώ υπάρχει ένα seal tabby! Όποιος ενδιαφέρεται, βρίσκεται στο Μόναχο και θα είναι διαθέσιμο γύρω στα τέλη Αυγούστου (ε, Γιούλη;)

Θα σας πω!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι. Στη Νότια Γερμανία, Βόρεια της Βαυαρίας στη πόλη Aalen.γερμανια ειναι το εκτροφειο?
Οι εκτροφείς έχουν γίνει και φίλες μου...και η Φωτεινή θα πάρει τον Ιούλιο γατάκι...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ωραίο αλλά η Αθηνά αποκλειεται να το δεχτείΑ, ξέχασα να σας πω ότι της πήρα και αυτό το λουράκι... ελπίζω να το φοράει που και που..
![]()
είναι περίεργο γατί
erefer
Διάσημο μέλος
Πάντως δεν νομίζω να ήταν για στυλιστικούς λόγους γιατί είναι πολύ ωραία
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Τι έγινε γέννησε η Αθηνά?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool