Birman-maniacs

έχει πέσει με τα μούτρα λες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παραδόξως, μόνο 48 ευρώ αν και μεγάλο (περίπου 1,40 στο ύψος):hmm:Μάλλον λόγω αθλιότητας μου το έδωσαν τόσο:lol: Δε θα σταματήσω να ψάχνω, πάντως - τώρα που πήρα φόρα:lol:

πολύ καλά το πήρες, αντε θέλω κι εγω, να σκαρφαλώνει το μωρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη κάνε μου μια χάρη, αν πας καθόλου στο pet city ρώτα πόσο τα έχουν αυτά τα γατόδεντρα, ένα ψηλό θέλω (πάνω από μέτρο) και να έχει θέσεις για να κάθονται 3 γατιά, έτσι για να ξέρω τιμές και από εκεί.Και άσχετο που έχετε εξοχικό που μου έλεγες?εμεις έχουμε Πορτο Ραφτη, λέω μην είμαστε κοντά και βρισκόμαστε και στις διακοπές :)

Γιούλη κάνε μου μια χάρη, αν πας καθόλου στο pet city ρώτα πόσο τα έχουν αυτά τα γατόδεντρα, ένα ψηλό θέλω (πάνω από μέτρο) και να έχει θέσεις για να κάθονται 3 γατιά, έτσι για να ξέρω τιμές και από εκεί.Και άσχετο που έχετε εξοχικό που μου έλεγες?εμεις έχουμε Πορτο Ραφτη, λέω μην είμαστε κοντά και βρισκόμαστε και στις διακοπές :)
OK. Θα πάω σήμερα και θα ρωτήσω. Θα σου στείλω sms.
Στο Κόρφο έχω πάρει το σπίτι που είναι πριν την Επίδαυρο.... μακρυά... αλλά είναι πανέμορφα...
Λατρεύω το Πόρτο Ράφτη! :up:

παιδια γεια σας μολις μπηκα και ομολογω δεν εχω καταλαβει τιποτα απο αυτα που λετε!!!!:redface:αν καταλαβα καλα και θελετε να με στειλετε μοναχο,ξεχαστε το.Μεχρι οκτωβριο ουτε Αθηνα δεν μπορω να παω σβ/κο,δυστυχως!!!

παιδια γεια σας μολις μπηκα και ομολογω δεν εχω καταλαβει τιποτα απο αυτα που λετε!!!!:redface:αν καταλαβα καλα και θελετε να με στειλετε μοναχο,ξεχαστε το.Μεχρι οκτωβριο ουτε Αθηνα δεν μπορω να παω σβ/κο,δυστυχως!!!
ΟΚ! Απλά θα μου κρατούσαν οι εκτροφείς που πήρα τον δικό μου, ένα seal tabby για μένα, το οποίο τελικά δεν θα πάρω κι έλεγα μήπως σε ενδιέφερε... (αν πάνε όλα καλά θα γεννηθεί τέλη Απριλίου)...

γερμανια ειναι το εκτροφειο?

ΟΚ! Απλά θα μου κρατούσαν οι εκτροφείς που πήρα τον δικό μου, ένα seal tabby για μένα, το οποίο τελικά δεν θα πάρω κι έλεγα μήπως σε ενδιέφερε... (αν πάνε όλα καλά θα γεννηθεί τέλη Απριλίου)...

Παιδιά, εδώ υπάρχει ένα seal tabby! Όποιος ενδιαφέρεται, βρίσκεται στο Μόναχο και θα είναι διαθέσιμο γύρω στα τέλη Αυγούστου (ε, Γιούλη;:P)

Α, ξέχασα να σας πω ότι της πήρα και αυτό το λουράκι... ελπίζω να το φοράει που και που..:/:

j77z0x.jpg

παρα πολυ ωραιο λουρακι!!!μπραβο,εχεις γουστο!!εγω ολο κατι μονοχρωμα του βρησκω.

Α, ξέχασα να σας πω ότι της πήρα και αυτό το λουράκι... ελπίζω να το φοράει που και που..:/:

j77z0x.jpg

Μωρέ εγώ δεν της φοράω... δεν το συνιστούν για μακρύτριχα... όταν της το φορούσα στην αρχή, είδα κι έπαθα να της φτιάξω μετά τη γουνίτσα που'χε μαδήσει γύρω από το λαιμό της...

Παιδιά, εδώ υπάρχει ένα seal tabby! Όποιος ενδιαφέρεται, βρίσκεται στο Μόναχο και θα είναι διαθέσιμο γύρω στα τέλη Αυγούστου (ε, Γιούλη;:P)
Κάτσε να γεννηθεί πρώτα... :lol::lol::lol:
Θα σας πω!

γερμανια ειναι το εκτροφειο?
Ναι. Στη Νότια Γερμανία, Βόρεια της Βαυαρίας στη πόλη Aalen.
Οι εκτροφείς έχουν γίνει και φίλες μου...και η Φωτεινή θα πάρει τον Ιούλιο γατάκι...

έλα πυρροθρίξ, ζήτα από το φίλο σου να ταξιδέψει μεσω Μονάχου, Lufthansa, και η Αθηνά με αυτή ήρθε,αφήνουν και γατιά στην καμπίνα, είναι εύκολο, στο ενδιάμεσο θα παραλάβει το γατούλι

χίλια ευχαριστώ Γιούλη, μην πας μόνο γι αυτό, όταν έχεις να ψωνίσεις ρωτάς, μην σε παιδευω, τα πουλάνε έτοιμα η τα συναρμολογείς μετά?για να ξέρω τι αμάξι θα χρειαστω.Αν βρεις κάτι μπορεί να το παρω όταν κατεβάσουμε την Αθηνά:)

j77z0x.jpg
ωραίο αλλά η Αθηνά αποκλειεται να το δεχτεί:mad:είναι περίεργο γατί:mad:

Πολύ ωραίο το λουράκι αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι δεν ενδείκνυται για μακρύτριχα:hmm:Πάντως δεν νομίζω να ήταν για στυλιστικούς λόγους γιατί είναι πολύ ωραία:D

ελα που ήσουν κι εσύ?δουλειά?

Ναι δυστυχώς και είχα πολύ δουλειά οπότε δεν μπορούσα να μπώ internet:DΤι έγινε γέννησε η Αθηνά?:lol::lol::lol:

καλα είναι, έχει τρυπώσει στη ντουλάπα με τα ρούχα και κοιμάται, βρέχει βλέπεις και είναι το καλύτερό της να κοιμάται χιχι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back