Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ναι να ξαναγραφτώ, αλλά μπορώ να διαγράψω την προηγούμενη εγγραφή?γιατί έχω δηλώσει το mail μου και δεν με αφήνει να κάνω νέα εγγραφή με το ίδιο mail.Το ονομα σου δεν γινεται να αλλαξει εκτος και αν ξαναγραφτεις στο forum.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μου γεμίζει τη θυρίδα μου με πολλά εισερχόμενα και έχω βαρεθεί να σβήνω, όχι ότι είναι πρόβλημα, βασικά το όνομα θέλω να βγάλω γιατί με χαλάει λίγο το Βασιλική
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa αμα θες μπορω να σε βοηθησω εγω,να το e-mail μου theodoros90@msn.com
ευχαριστώ πάρα πολύ καλέ μου....

δυστυχώς είσαι Αθήνα

εγώ θέλω κάποιον δίπλα μου να καθεται και να μου δείχνει
έχεις ιδέα από άσχετη με ιντερνετ;;; εγώ είμαι αυτή

τεσπα θα δω τι θα κάνω...αν είναι θα σου στείλω μειλ

Ευχαριστώ και πάλι

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Αν είναι έτσι εντάξειθα με καταλάβετε κατευθείαν από τη φωτό, birmaniac και φάτσα θα με καταλάβετε![]()

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Να ρωτησω κάτι άσχετο, ποιος το έχει δημιουργήσει αυτό το site>?με έχουν πιάσει τα υπαρξιακά μου βλέπετεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
το έκανα αυτό αλλά συνεχίζουν να έρχονται, ευχαριστώ πολύ
πάνε προσωπικά μηνύματα.........μετά πας επεξεργασία επιλογών και απενεργοποιείς τα κουτάκια που λέει για παρακολούθηση θεμάτων και αποστολή e-mail
και γω το ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε

όσο για το όνομα...νομίζω δεν γίνεται να αλλάξει...μόνο αν στείλεις πμ στην michelle και στο κάνει

erefer
Διάσημο μέλος

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστώ αλλά πάλι έρχονταιπάνε προσωπικά μηνύματα.........μετά πας επεξεργασία επιλογών και απενεργοποιείς τα κουτάκια που λέει για παρακολούθηση θεμάτων και αποστολή e-mail
και γω το ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε
όσο για το όνομα...νομίζω δεν γίνεται να αλλάξει...μόνο αν στείλεις πμ στην michelle και στο κάνει![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool