nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μόλις διάβασα τις σελίδες που έχασα... το Σ/Κ. Παιδιά δεν έχω internet στο σπίτι!! Μου λείψατε τοοοοσο πολύ όλοι!!!

Σήμερα αύριο και μεθαύριο έχω άδεια... αλλά ήρθα για να σας... ¨"δω" λιγάκι... φοβάμαι ότι έχω πάθει εξάρτηση...
Ο Μορφέας μου σας καλημερίζει κι αυτός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ναντιούλα μου... τι πλάκα έχουν τα γραφικά που στέλνεις... όσον αφορά εμένα... είμαι λιγουλάκι καλύτερα...

Erefer είσαι Birmaniac με τα όλα σου... Τρομερές οι φωτό που μας έστειλες...
Πυρροθριξ... χαίρομαι για την πίστη σου... στα Βιρμανάκια... θα βρεις το Βιρμανάκι που ονειρεύσαι σύντομα!!!
Φωτεινούλα τι κάνεις?? Χαθήκαμε... !!
Με αγάπη, Γιούλη, Καλυψώ, Μορφέας
Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να σου ζήσει Φωτεινή!!Με το καλό να έρθει σπίτι σου!!!Καλημέρα! Είστε καλά; Σήμερα πήρα μερικές φωτογραφίες από το κόκκινο αγοράκι που θα έρθει σπίτι μου το καλοκαίρι... Πάρτε μια να χαρείτε κόκκινο
![]()
Και στα δικά σας πυροθριξ και erefer!!! Και στα δικά μας Βάσια συμπεθέρα!
Φωτεινή, βάλε τη φωτό που του έβγαλαν με την Ελληνική Σημαία!! Είναι απίθανες αυτές οι Γερμανίδες!!!

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

δε βλέπω κόκκινο όμως...έχω αχρωματοψία??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάτσε να μεγαλώσει λίγο ντε!!τι γλύκα είναι αυτή????δε βλέπω κόκκινο όμως...έχω αχρωματοψία??
Και θα γίνει σαν το μπαμπά του!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάτσε να μεγαλώσει λίγο ντε!!
Και θα γίνει σαν το μπαμπά του!!!
Έτσι θα γίνει ο κοκκινούλης της Φωτεινής! Αυτός είναι ο μπάμπας...
Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
τι γλύκα είναι αυτή????δε βλέπω κόκκινο όμως...έχω αχρωματοψία??
Δε φαίνεται το κόκκινο στα αυτάκια και την ουρίτσα;
Εγώ πώς το βλέπω;
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

τρέλα και ο μπαμπάκας!!ναι ,ναι εκ των υστέρων παρατήρησα το κόκκινο!τι ουράκι ειναι αυτό??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινή, πόσο ζυγίζει η Ρενάτα?![]()
Τέλη Γενάρη που είχε ζυγιστεί στον κτηνίατρο ήταν 2.850. Τώρα νομίζω ότι πρέπει να έχει φτάσει τα 3 κιλά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool