πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #10.441 22-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάη.. Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη? Click για ανάπτυξη... τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.442 22-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε με, βραζω απο το πρωι!! ξεχναει ..ειναι τρομερο..καθε φορα που παω μεσα,αλλα μου λεει . Ελεος πια, ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει .Μια να βαλουμε ενα annex, μετα οχι θα το βαλουμε μεσα στο κειμενο. Μετα απο μια ωρα , ξανα να το κανουμε annex. Δεν με χ...λεω εγω? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σχολιάζω... 14 χρόνια είμαι εκπαιδευμένη σ'αυτά! Εχω απλά βρει τα κουμπιά του και δεν με νοιάζει πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #10.443 22-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάη.. Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη? Click για ανάπτυξη... το διορθωσα...νια νια νια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.444 22-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά... φορτωμένος με χιλιάδες ραγκντολάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.445 22-05-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το διορθωσα...νια νια νια Click για ανάπτυξη... νιου - νιου - νιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #10.446 22-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάη.. Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη? Click για ανάπτυξη... τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.442 22-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε με, βραζω απο το πρωι!! ξεχναει ..ειναι τρομερο..καθε φορα που παω μεσα,αλλα μου λεει . Ελεος πια, ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει .Μια να βαλουμε ενα annex, μετα οχι θα το βαλουμε μεσα στο κειμενο. Μετα απο μια ωρα , ξανα να το κανουμε annex. Δεν με χ...λεω εγω? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σχολιάζω... 14 χρόνια είμαι εκπαιδευμένη σ'αυτά! Εχω απλά βρει τα κουμπιά του και δεν με νοιάζει πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #10.443 22-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάη.. Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη? Click για ανάπτυξη... το διορθωσα...νια νια νια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.444 22-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά... φορτωμένος με χιλιάδες ραγκντολάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.445 22-05-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το διορθωσα...νια νια νια Click για ανάπτυξη... νιου - νιου - νιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #10.446 22-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε με, βραζω απο το πρωι!! ξεχναει ..ειναι τρομερο..καθε φορα που παω μεσα,αλλα μου λεει . Ελεος πια, ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει .Μια να βαλουμε ενα annex, μετα οχι θα το βαλουμε μεσα στο κειμενο. Μετα απο μια ωρα , ξανα να το κανουμε annex. Δεν με χ...λεω εγω? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σχολιάζω... 14 χρόνια είμαι εκπαιδευμένη σ'αυτά! Εχω απλά βρει τα κουμπιά του και δεν με νοιάζει πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #10.443 22-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάη.. Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη? Click για ανάπτυξη... το διορθωσα...νια νια νια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.444 22-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά... φορτωμένος με χιλιάδες ραγκντολάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.445 22-05-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το διορθωσα...νια νια νια Click για ανάπτυξη... νιου - νιου - νιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #10.446 22-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάη.. Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη? Click για ανάπτυξη... το διορθωσα...νια νια νια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.444 22-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά... φορτωμένος με χιλιάδες ραγκντολάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.445 22-05-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το διορθωσα...νια νια νια Click για ανάπτυξη... νιου - νιου - νιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #10.446 22-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά... φορτωμένος με χιλιάδες ραγκντολάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.445 22-05-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το διορθωσα...νια νια νια Click για ανάπτυξη... νιου - νιου - νιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #10.446 22-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το διορθωσα...νια νια νια Click για ανάπτυξη... νιου - νιου - νιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #10.446 22-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νιου - νιου - νιου... Click για ανάπτυξη... να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.447 22-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 15:58 Ο πυρροθριξ: #10.448 22-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #10.449 22-05-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει... Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα.. Αντιώ τι κάνει ο ξινός? Click για ανάπτυξη... Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.450 22-05-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου????????????????????????????? μουυυυυυυυυυυαααααααααα αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι... Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:10 Η Αντα έγραψε: #10.451 22-05-08 16:10 Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:13 Ο πυρροθριξ: #10.452 22-05-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!! Click για ανάπτυξη... πω πω κουραγιοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.453 22-05-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #10.454 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! Click για ανάπτυξη... Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #10.455 22-05-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! καλοπροαιρετα το λεω... Click για ανάπτυξη... γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #10.456 22-05-08 16:18 Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #10.457 22-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #10.458 22-05-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του.. Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ Click για ανάπτυξη... εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:30 Η Αντα έγραψε: #10.459 22-05-08 16:30 Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 521 522 523 524 525 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 523 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 16:31 Η Αντα έγραψε: #10.460 22-05-08 16:31 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 3732275943.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 18
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.