Birman-maniacs

Δανάη.. :/: Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? :hmm::P
Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη?
τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε με, βραζω απο το πρωι!! ξεχναει ..ειναι τρομερο..καθε φορα που παω μεσα,αλλα μου λεει :blink:. Ελεος πια, ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει :down:.Μια να βαλουμε ενα annex, μετα οχι θα το βαλουμε μεσα στο κειμενο. Μετα απο μια ωρα , ξανα να το κανουμε annex. Δεν με χ...λεω εγω?:blink:
Εγώ δεν σχολιάζω... 14 χρόνια είμαι εκπαιδευμένη σ'αυτά! :lol:Εχω απλά βρει τα κουμπιά του και δεν με νοιάζει πια... ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη.. :/: Το επ - γον με τι (ι) τι γράφεις? :hmm::P
Η μήπως μας θυμίζεις μια... παλιά επίσκεψη?
το διορθωσα...νια νια νια

τι επισκεψη?δεν καταλαβαινω τι λες!!!!!!:P

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά... φορτωμένος με χιλιάδες ραγκντολάκια...:whistle: :lol:

να σου πω νιου-νιου....σβησε κανα πμ...:P
Ναι ρε γμτ. όλο μου τιγκάρει...:(
Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα..
Αντιώ τι κάνει ο ξινός?

Δανάη, κάνε μου κανένα νόστιμο (ξέρεις εσύ)...γιατί είμαι στα χάλια μου σήμερα..
Αντιώ τι κάνει ο ξινός?
ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου?????????????????????????????
μουυυυυυυυυυυαααααααααα
αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι...

Αντιώ τι κάνει ο ξινός?
Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! :blink: Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!!

ποιος μου το πειραξε το κοριτσακι μου?????????????????????????????
μουυυυυυυυυυυαααααααααα
αυτο ειναι το πολυ θυμωμενο λιονταρι...
Πεθαίνω για τις διευκρινήσεις σου!! :lol:
Ειδικά κάποιες άλλες φορές που έλεγες π.χ "τώρα κουνάω τα χέρια πάνω κάτω"...

Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! :up: καλοπροαιρετα το λεω...

Τι να κανει μωρε?? οταν θελει να με ''ξεφορτωθει'' γιατι κουραστηκε η΄δεν εχει ορεξη, κανει σχολια στα σχολια που εχει ηδη κανει ο ιδιος!! :blink: Τα διορθωνουμε δηλαδη για ν-οστη φορα σημερα!!
πω πω:blink::blink::blink::blink:
κουραγιοοοο

Καλα η Δαναη ειναι φοβερη σε αυτα...την φανταζομαι μπροστα μου οταν διαβαζω τους ''ηχους '' που βγαζει και γελαω!! :up: καλοπροαιρετα το λεω...

Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! :lol::lol:

Ε... βέβαια! Εσύ τι θα πεις... τσάμπα διακοπές στην εξοχική της βίλα έκανες! :lol::lol:
Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? :lol::lol:

γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια)

Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του..:) Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ

Βεβαια απο τοτε...εχω δυο σημαδια στο λαιμο ...τι να ειναι αραγε? να ανησυχω?? :lol::lol:
οχι παιδι μου!!! γιατι το λες αυτο???αν νιωσεις ενα αισθημα οτι δεν ξεδιψας μα τιποτα...παρε με τηλεφωνο..ειναι το πρωτο συμπτωμα!!!!:lol:

Α! στο ιατρειο ο Αλφι ηταν ανετοτατος..ηρεμησε, αρχισε να εξερευνει το χωρο...μυρισε και τριφτηκε σε οποια επιφανεια βρηκε, χαναμπηκε στο κλουβι και χαπλωσε στο μαξιλαρακι του..:) Επρεπε ομως και να γυρισουμε σπιτι ..ωχχ ωχχχ
εμενα κανει το αντιθετο...καθεται στο κλουβι και μολις φτανουμε στον γιατρο δεν βγαινει εξω με τπτ...:mad:

Ο Γιωργος ειπε να μην τον χαναβαλουμε στο κλουβι,αλλα να τον κρατησω αγκαλια...καλη ιδεα, στην πραξη τα βρηκα λιγο σκουρα!! Το αυτοκινητο ηταν μες στην αιωρουμενη τριχα!! :lol: Αφου βγηκαμε σαν τον Yeti απο το αυτοκινητο !!!!!!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! :lol:

Συνημμένα

• 3732275943.jpg
    3732275943.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back