Birman-maniacs

Μη φοβάσσει Βάσια μου... αν δε κάτσει καλά... κοίτα τι θα του κάνω... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG0546.JPG
    CIMG0546.JPG
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Μη φοβάσσει Βάσια μου... αν δε κάτσει καλά... κοίτα τι θα του κάνω... :lol:
Όλο τυπογραφικά λάθη κάνω σήμερα... Συγνώμη θέλω κι'άλλο καφέ... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά ρε Καλυψώ ο Μορφέας θα πάει να βρει την....άλλη κι εσύ κοιμάσαι?? :blink:

Συνημμένα

• CIMG0556.JPG
    CIMG0556.JPG
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 29
ναι μωρέ γυρνάει ο αλήτης, κάτσε ανεβάζω κι εγώ φωτο να δεις Μορφεάκο

Καλέ που είναι οι άλλοι?? :confused:

Συνημμένα

• CIMG0539.JPG
    CIMG0539.JPG
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • CIMG0550.JPG
    CIMG0550.JPG
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 185
ελα ντε μόνη μου είμαι συνέχεια, αστα

Καλημέρα!! απλα επειδή συζητάτε για τη ''μεγάλη '' συνάντηση ...δεν ειχα κάτι να σχολιάσω!:/:

Αντα.... σε βλέπω μέσα... Ελα μια βόλτα...Στείλε καμια φωτό τα παιδιά σου...
(Βρε Βάσια... εδώ που τα λέμε... δεν έχουν όλοι το... πόνο μας...:lol:)

Καλημέρα!! απλα επειδή συζητάτε για τη ''μεγάλη '' συνάντηση ...δεν ειχα κάτι να σχολιάσω!:/:
...με πρόλαβες.... :lol:

th_DSCN0352.jpg
έλα και θα δούμε τι θα γίνει Μορφεάκο, σε περιμένω στην κουβέρτα μου

συγγνώμη σας ζαλίσαμε, έλα Άντα καιρό είχαμε να σε δούμε,τι κάνεις κανά νεο απο τα παιδιά σου?

Ημουν 5 μέρεσ χωρίς internet. Μας εχει γίνει τοσο απαραίτητο που κοντεύουμε να τρελαθούμε οταν δεν εχουμε πρόσβαση να σερφάρουμε... Οι χνουδωτές μπαλίτσες μου μαδάνε!! το σπίτι ειναι γεμάτο τρίχες που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα!! ειδικά στο φως του ηλίου παθαίνεις μια φρίκη! Ετσι μουρχεται να τους βάλω Taft - λακ για παντός καιρού δεν έλεγε η διαφήμιση?:lol:

ρε παιδιά δεν μου εμφανίζεται ο χαρακας από κάτω με την ηλικία, ούτε της Άντας τον βλέπω, εσυ Άντα τους βλέπεις?

ρε παιδιά δεν μου εμφανίζεται ο χαρακας από κάτω με την ηλικία, ούτε της Άντας τον βλέπω, εσυ Άντα τους βλέπεις?
Κι ήθελα να στο πω... αλλά εγώ δεν έχω ιδέα... όταν μπει η Φωτεινή ίσως μπορεί να βοηθήσει...

Ημουν 5 μέρεσ χωρίς internet. Μας εχει γίνει τοσο απαραίτητο που κοντεύουμε να τρελαθούμε οταν δεν εχουμε πρόσβαση να σερφάρουμε... Οι χνουδωτές μπαλίτσες μου μαδάνε!! το σπίτι ειναι γεμάτο τρίχες που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα!! ειδικά στο φως του ηλίου παθαίνεις μια φρίκη! Ετσι μουρχεται να τους βάλω Taft - λακ για παντός καιρού δεν έλεγε η διαφήμιση?:lol:

άστα αυτό έγραφα χτεσ στους Persian maniac,ζήταγα συμβουλές!εμένα είναι και μικρό το σπίτι και σκουπίζω σαν τρελή αλλά εκει, μεσα στο στόμα μας είναι, καλά αυτά είναι και από τα ζουμπηχτα φιλιά

th_DSCN0350.jpg
μη μαμά προυπρου μου αρέσει

Δεν βλέπω τις φωτογραφίες μας που βαζόυμε στην υπογραφή. :(

άστα αυτό έγραφα χτεσ στους Persian maniac,ζήταγα συμβουλές!εμένα είναι και μικρό το σπίτι και σκουπίζω σαν τρελή αλλά εκει, μεσα στο στόμα μας είναι, καλά αυτά είναι και από τα ζουμπηχτα φιλιά

Κι εγώ τους βάζω glavaderm... αλλά ο μικρός ξεκίνησε ήδη... είναι και άσπρος... τι να κάνουμε...
(μου φαίνεται defurum κι εμείς πρέπει να πάρουμε με τόση τρίχα που θα καταπιούμε :lol::lol::lol:... το φαντάζεσαι...:lol::lol::lol:????

ναι κάτι συμβαίνει με τις υπογραφές!μόνο της Γιούλης φαινεται:hmm:κατι έχει κάνει!δεν πειράζει τουλάχιστον δεν είναι το πρόβλημα στον υπολογιστή μας.Εγώ δεν έχω και νερό έχουμε διακοπή, αφήστε τα!:(

Το εχω πάντως πάρει απόφαση ...αν έχεις γάτα ή σκύλο θα έχεις και τρίχες, αν δεν το αντέχεις μην πάρεις! Η μητέρα μου δεν μπορεί, παθαίνει κάτι σαν δυσπνοια οταν βλέπει τρίχες απο ζώο, ψυχολογικό ειναι...Δεν με άφηνε να εχω γάτα οταν ήμουν μικρή, γιαυτο τώρα που εφυγα απο το σπίτι της, έχω δυο!!! Βέβαια ειμαι τυχερή που δεν ενοχλείται και ο συντροφός μου...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back