ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όλο τυπογραφικά λάθη κάνω σήμερα... Συγνώμη θέλω κι'άλλο καφέ...Μη φοβάσσει Βάσια μου... αν δε κάτσει καλά... κοίτα τι θα του κάνω...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
(Βρε Βάσια... εδώ που τα λέμε... δεν έχουν όλοι το... πόνο μας...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
...με πρόλαβες....Καλημέρα!! απλα επειδή συζητάτε για τη ''μεγάλη '' συνάντηση ...δεν ειχα κάτι να σχολιάσω!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι ήθελα να στο πω... αλλά εγώ δεν έχω ιδέα... όταν μπει η Φωτεινή ίσως μπορεί να βοηθήσει...ρε παιδιά δεν μου εμφανίζεται ο χαρακας από κάτω με την ηλικία, ούτε της Άντας τον βλέπω, εσυ Άντα τους βλέπεις?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ημουν 5 μέρεσ χωρίς internet. Μας εχει γίνει τοσο απαραίτητο που κοντεύουμε να τρελαθούμε οταν δεν εχουμε πρόσβαση να σερφάρουμε... Οι χνουδωτές μπαλίτσες μου μαδάνε!! το σπίτι ειναι γεμάτο τρίχες που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα!! ειδικά στο φως του ηλίου παθαίνεις μια φρίκη! Ετσι μουρχεται να τους βάλω Taft - λακ για παντός καιρού δεν έλεγε η διαφήμιση?![]()
άστα αυτό έγραφα χτεσ στους Persian maniac,ζήταγα συμβουλές!εμένα είναι και μικρό το σπίτι και σκουπίζω σαν τρελή αλλά εκει, μεσα στο στόμα μας είναι, καλά αυτά είναι και από τα ζουμπηχτα φιλιά
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
άστα αυτό έγραφα χτεσ στους Persian maniac,ζήταγα συμβουλές!εμένα είναι και μικρό το σπίτι και σκουπίζω σαν τρελή αλλά εκει, μεσα στο στόμα μας είναι, καλά αυτά είναι και από τα ζουμπηχτα φιλιά
Κι εγώ τους βάζω glavaderm... αλλά ο μικρός ξεκίνησε ήδη... είναι και άσπρος... τι να κάνουμε...
(μου φαίνεται defurum κι εμείς πρέπει να πάρουμε με τόση τρίχα που θα καταπιούμε

... το φαντάζεσαι...

????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
κατι έχει κάνει!δεν πειράζει τουλάχιστον δεν είναι το πρόβλημα στον υπολογιστή μας.Εγώ δεν έχω και νερό έχουμε διακοπή, αφήστε τα!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool