Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ωραιο αρκουδάκι!! του έβαλες κόκκινο για να μην τον ματιάσουμε? ενα τέτοιο καλαθάκι ψάχνω, αλλα μόνο κάτι απαίσια χρώματα βρίσκω!καλώς τον γαμπρό![]()
erefer
Διάσημο μέλος
Βάσια πολύ τσαχπίνα η Αθηνά σου,μου φαίνεται κάνει παιχνιδάκια του Μορφέα!Εγώ πάντως βλέπω να τον κοιτάζει με λαγνεία
Για πρώτη φορά πολύ καλα πήγε ή νομίζω?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια πολύ τσαχπίνα η Αθηνά σου,μου φαίνεται κάνει παιχνιδάκια του Μορφέα!Εγώ πάντως βλέπω να τον κοιτάζει με λαγνείαΓια πρώτη φορά πολύ καλα πήγε ή νομίζω?
![]()
δεν νομίζω να κατάλαβες η Αθηνά είναι η όρθια, ο Μορφέας είναι κάτω, αυτή είναι έτοιμη να τον φάει
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλώς δεχτήκατε τον γαμπρό!!καλώς τον γαμπρό![]()
ιστορική η στιγμή της εξόδου!με το καλο!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Εχω βγάλει τα μάτια μου να δω ποιο κάνει 60. Μέχρι που ελεγα οτι κοιταμε διαφορετικα σιτε. 
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εφυγε η Γιουλη? ή θα κοιμηθεί σε σένα?

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό πάντως μπορώ να το πάρω απο καπου αλλου με 89 ευρω...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δε μπορώ να πω, τα συμπεθέρια με περιποιηθηκαν πάρα πολύ...
Γιούλη
erefer
Διάσημο μέλος
Βάσια μια χαρά κατάλαβα ποια είναι η Αθηνά,λές να μην ξεχωρίζω ενα seal απο ενα blue point,τι birmaniac είμαι τότε,με προσβάλλειςδεν νομίζω να κατάλαβες η Αθηνά είναι η όρθια, ο Μορφέας είναι κάτω, αυτή είναι έτοιμη να τον φάει
Απλά εγώ θέλω να βλέπω ερωτική ατμόσφαιρα,γιατί με συμφέρει
Όσον αφορά για το site το αγγλικό,έχει πολύ ωραία πράγματα,το είχα ξαναβρεί παλιότερα αλλά δεν συμφέρει καθόλου,λόγω απ'τα έξοδα μεταφοράςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Του μικρούλη του άρεσε η βόλτα με το αυτοκίνητο? Γιατι τουλάχιστον η Pisu δεν βάζει γλώσσα μέσα και κοπανιέται στο κλουβί της. Μέχρι που εσκισε το φρύδι της μια φορα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αυτή είναι όλο κακία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Να προσέχεις στο δρόμο...εδω εχει συννεφια και ετοιμάζεται να βρέξει. Του μικρούλη του άρεσε η βόλτα με το αυτοκίνητο? Γιατι τουλάχιστον η Pisu δεν βάζει γλώσσα μέσα και κοπανιέται στο κλουβί της. Μέχρι που εσκισε το φρύδι της μια φορα!
![]()
έτσι και η Αθηνά έσπασε τα μουστάκια της, ο καημένος ο Μορφέας δεν μιλαει, ψυχούλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool