Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #1.301 03-04-08 10:45 Καλά η Pisu έχει το φετιχ οταν τραβάμε το νερό να το χαζεύει πως γυρναέι γύρω γύρω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.302 03-04-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά η Pisu έχει το φετιχ οταν τραβάμε το νερό να το χαζεύει πως γυρναέι γύρω γύρω ... Click για ανάπτυξη... Α...!!!! Κατάλαβα!!! Μοιράζεστε όλες τις.... στιγμές με τα παιδιά σας ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:52 Η Αντα έγραψε: #1.303 03-04-08 10:52 Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.304 03-04-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Η Καλυψώ με κυνηγά κάθε πρωί και κάθεται στην αγκαλιά μου!!! Ο Μορφέας απλά θέλει να τριφτεί στα πόδια μου... όσο... για το χάιδεμα... Βέβαια! Απαραίτητη προυπόθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #1.305 03-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #1.306 03-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά η Pisu έχει το φετιχ οταν τραβάμε το νερό να το χαζεύει πως γυρναέι γύρω γύρω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.302 03-04-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά η Pisu έχει το φετιχ οταν τραβάμε το νερό να το χαζεύει πως γυρναέι γύρω γύρω ... Click για ανάπτυξη... Α...!!!! Κατάλαβα!!! Μοιράζεστε όλες τις.... στιγμές με τα παιδιά σας ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:52 Η Αντα έγραψε: #1.303 03-04-08 10:52 Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.304 03-04-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Η Καλυψώ με κυνηγά κάθε πρωί και κάθεται στην αγκαλιά μου!!! Ο Μορφέας απλά θέλει να τριφτεί στα πόδια μου... όσο... για το χάιδεμα... Βέβαια! Απαραίτητη προυπόθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #1.305 03-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #1.306 03-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλά η Pisu έχει το φετιχ οταν τραβάμε το νερό να το χαζεύει πως γυρναέι γύρω γύρω ... Click για ανάπτυξη... Α...!!!! Κατάλαβα!!! Μοιράζεστε όλες τις.... στιγμές με τα παιδιά σας ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:52 Η Αντα έγραψε: #1.303 03-04-08 10:52 Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.304 03-04-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Η Καλυψώ με κυνηγά κάθε πρωί και κάθεται στην αγκαλιά μου!!! Ο Μορφέας απλά θέλει να τριφτεί στα πόδια μου... όσο... για το χάιδεμα... Βέβαια! Απαραίτητη προυπόθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #1.305 03-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #1.306 03-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.304 03-04-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Η Καλυψώ με κυνηγά κάθε πρωί και κάθεται στην αγκαλιά μου!!! Ο Μορφέας απλά θέλει να τριφτεί στα πόδια μου... όσο... για το χάιδεμα... Βέβαια! Απαραίτητη προυπόθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #1.305 03-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #1.306 03-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ εγω...γιατί ο Γιώργος ειναι λίγο ντροπαλούλης Δεν εχω πρόβλημα. Μάλιστα οταν ήμουν στη σχολή, το πρωί συνδύαζα δύο πραγματα: πήγαινα στο μπάνιο και χαιδευα και τη γάτα ταυτόχρονα = εξοικόνομηση χρόνου. Γενικά δεν μπορούμε να φύγουμε απο το σπίτι αν δεν γίνει ενα καλό χαιδεμα - τώρα και στα δυο. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Η Καλυψώ με κυνηγά κάθε πρωί και κάθεται στην αγκαλιά μου!!! Ο Μορφέας απλά θέλει να τριφτεί στα πόδια μου... όσο... για το χάιδεμα... Βέβαια! Απαραίτητη προυπόθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #1.305 03-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #1.306 03-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #1.306 03-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Αχχχ ψυχουλα μου!! τι βλέμμα ειναι αυτο?? πατουσίτσα για δάγκωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.307 03-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #1.308 03-04-08 13:18 Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η Fotini έγραψε: #1.309 03-04-08 13:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η LILY έγραψε: #1.310 03-04-08 13:20 Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.311 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #1.312 03-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ τι Ρενάτα είναι αυτή?????????? Τι κούκλα γάτα έχεις Φωτεινή??? Click για ανάπτυξη... Η Ρενάτα σας ευχαριστεί θερμά για τα καλά σας λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Αντα έγραψε: #1.313 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LILY: Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:22 Η Fotini έγραψε: #1.314 03-04-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Φτύσε μας, φτύσε μας μη μας ματιάσεις γιατί είμαστε και ευαίσθητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #1.315 03-04-08 13:23 Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρτε κι ένα...καρεκλάτο Λίγο πριν την "πέσει" για ύπνο στο γνωστό μαξιλάρι κάτω από το τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η LILY έγραψε: #1.316 03-04-08 13:24 Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά ναι! Τον μαυρούλη που έχω στην φωτό τον βρήκα εδώ, ενώ έψαχνα λευκό και θηλυκό! Και εννοείται πως ότι βλέπω σε αγγελία θέλω να το πάρω εγώ! Αλλά θα προσπαθήσω να πάρω το βιρμανάκι αυτή τη φορά γιατί τρελαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... απλά μερικές φορές και αλλης ράτσας γατούλες μπορεί να σου κλέψουν τη καρδιά...μερικά να σε έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν μπορούσα θα μάζευα όλα τα αδεσποτούλια που βρίσκω στο δρόμο μου!! δυστυχώς δεν μπορώ.. το μόνο που μπορώ ειναι να έχω λίγη τροφή στη τσάντα μου και να τους δίνω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #1.317 03-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα συγνώμη... εγώ φταίω που θέλω να έρθω να στη φάω...????????? Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.318 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LILY: Κορίτσια όλες έχετε κούκλες γάτες!!!! Ζηλεύω Φτου φτου μην τις ματιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... να ζηλεύεις πολύ... η ζήλεια θα σου δώσει το Βιρμανάκι που ονειρεύεσαι! Λοιπόν Birmaniac έγινες επίσημα κι εσύ ! Να και τα δικά μου! Μορφέας και Καλυψώ Άντα... στείλε κι εσύ τα παιδιά σου... να σου φύγει κι η μελαγχολία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #1.319 03-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς δαγκώνετε τις πατουσίτσες των δικών σας? τα αυτάκια? Εγω ναι!! εννοειται οτι πάντα με παιχνιδιάρικο τρόπο ! Click για ανάπτυξη... Όχι... Δεν της δαγκώνω τα αυτιά, ούτε τα πατούσια... Μ' αρέσει περισσότερο να της δίνω φιλάκια σε αυτά τα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.320 03-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να έρθεις να τη χαϊδέψεις, όχι να τη φας Click για ανάπτυξη... ; 'Όχι! Ρενάτα στο πιάτο θέλω εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.