ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Eυχαρίστως! Κανένα πρόβλημα απολύτως! Αρκεί να μην είμαι κι εγώ!
Και αρκεί φυσικά να αγαπιούνται με τα δικά μου!
Εντάξει... πέρασες το τεστ!

Είσαι BIRMANIAC ORIGINAL!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... μου έδειξε 3.300 αλλά βρε παιδί μου η κοιλιά του είναι τεράστια!!Τον ζυγίσατε;![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εδώ κοίτα την Αθηνά... με μισό μάτι

Fotini
Διάσημο μέλος
Ναι... μου έδειξε 3.300 αλλά βρε παιδί μου η κοιλιά του είναι τεράστια!!![]()
Νομίζω ότι και η Ρενάτα έχει "κοιλιά" αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χοντρά τα "παιδιά" μας...
Η τρίχα φταίει
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... σε συνδιασμό με το... λίποςΝομίζω ότι και η Ρενάτα έχει "κοιλιά" αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χοντρά τα "παιδιά" μας...Η τρίχα φταίει
![]()

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε να καλοσωρίσω και την μικρούλα μου!
Εχω στείλει ήδη σχετικά email, έχω 'διατάξει' τον φίλο μου στην Γλασκώβη να μου έχει νέα μέχρι το βράδυ, και μία φίλη μου θα ρωτήσει σε pet shop φίλου της που τον εμπιστεύεται! Αν μετά απ'όλα αυτά δεν βρω, τι να πω....δεν θα με θέλει....οπότε θα αρκεστώ στο siting των δικών σας!
Εντάξει... πέρασες το τεστ!
Είσαι BIRMANIAC ORIGINAL!!!![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ!!!
Αντε να καλοσωρίσω και την μικρούλα μου!
Εχω στείλει ήδη σχετικά email, έχω 'διατάξει' τον φίλο μου στην Γλασκώβη να μου έχει νέα μέχρι το βράδυ, και μία φίλη μου θα ρωτήσει σε pet shop φίλου της που τον εμπιστεύεται! Αν μετά απ'όλα αυτά δεν βρω, τι να πω....δεν θα με θέλει....οπότε θα αρκεστώ στο siting των δικών σας!
Υπομονή... σήμερα κιόλας ξεκίνησες το ψάξιμο!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σχέδια??

Ινδικά χοιρίδια??

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Το βρήκεςςςςςςς!!!!!!!!!!Μπράβο Γιούλη! Το ινδικό χοιρίδιο μου...φαίνεται και λίγο - ειναι γκρί. Τις εφημερίδες τις βάζαμε για να μην τον βλέπει (Σχέδια??
Ινδικά χοιρίδια??![]()
). Της αρεσε να κοιμάται πάνω στο κλουβί του...θα βρω κ μια με το χάμστερ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το βρήκεςςςςςςς!!!!!!!!!!Μπράβο Γιούλη! Το ινδικό χοιρίδιο μου...φαίνεται και λίγο - ειναι γκρί. Τις εφημερίδες τις βάζαμε για να μην τον βλέπει (). Της αρεσε να κοιμάται πάνω στο κλουβί του...θα βρω κ μια με το χάμστερ.
Και ζούσε έτσι σκεπασμένο???

και το χάμστερ?? 

Fotini
Διάσημο μέλος
Ξέρετε, αυτά που έχουν τρεχούμενο νερό συνέχεια... Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να αγοράσω κάποιο από το Ίντερνετ γιατί η Ρενάτα έχει σταματήσει να πίνει από το μπολάκι της και προτιμά το νερό της βρύσης... Αξίζει τον κόπο να το πάρω;Π.χ. https://www.catsplay.com/bci598103.php3
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Νάντια το έψαχνε ξέρω...Ερώτησις: Έχει δοκιμάσει κανείς τα μηχανήματα για το αυτόματο "πότισμα";Ξέρετε, αυτά που έχουν τρεχούμενο νερό συνέχεια... Αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να αγοράσω κάποιο από το Ίντερνετ γιατί η Ρενάτα έχει σταματήσει να πίνει από το μπολάκι της και προτιμά το νερό της βρύσης... Αξίζει τον κόπο να το πάρω;
Π.χ. https://www.catsplay.com/bci598103.php3

Fotini
Διάσημο μέλος
Ίσως όμως να είναι υπερβολικό να της το πάρεις απ'έξω... θα ρωτήσω στο Pet city...
Αν μπορείς... Σε αυτό του Χαϊδαρίου που πήγα την περασμένη εβδομάδα, πάντως, δε είχε τέτοια. Μόνο αυτόματες ταϊστρες είχαν..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αν μπορείς... Σε αυτό του Χαϊδαρίου που πήγα την περασμένη εβδομάδα, πάντως, δε είχε τέτοια. Μόνο αυτόματες ταϊστρες είχαν..![]()
ε... τότε μάλλον δεν το έχουν...
Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να το πάρεις...
τέλειο φενγκ σουι το τρεχούμενο νεράκι που θα ακούγεται...!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool