Birman-maniacs

Τι να σου πώ δε ξέρω, πάω να κοιτάξω τα e-mail ξανα μήπως δεν το θυμάμαι..Εχω στείλει και σε 500 εκτροφείς!!!:lol:
Η διεύθυνση είναι αυτή https://www.birma-katzen.com/index.php?lang=deu πάτα τη σημαία την αγγλική εκτός αν ξέρεις Γερμανικά:)
The kittens receive a vaccination card, they are vaccinated than against respiratory viral deseases and panleukopenia
Άρα τα εμβολιάζει,αλλά ποτε προλαβαίνει τις τρεις δόσεις;Εκτός αν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα.:hmm:

The kittens can leave our home and go to the new owner, at least when they are 12 weeks old., so that you can be glad on a strong, sozialized kitten, beeing fit and healthy.
Το λιγότερο 12 εβδομάδων λέει,εσένα θα σου το δώσει 10;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πώ δε ξέρω, πάω να κοιτάξω τα e-mail ξανα μήπως δεν το θυμάμαι..Εχω στείλει και σε 500 εκτροφείς!!!:lol:
Η διεύθυνση είναι αυτή https://www.birma-katzen.com/index.php?lang=deu πάτα τη σημαία την αγγλική εκτός αν ξέρεις Γερμανικά:)

Χαχα,αυτο το κανω και εγω μηπως ξεχασα κατι που μου ειπε η εκτροφεας ή για να τα εμπεδωσω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The kittens receive a vaccination card, they are vaccinated than against respiratory viral deseases and panleukopenia
Άρα τα εμβολιάζει,αλλά ποτε προλαβαίνει τις τρεις δόσεις;Εκτός αν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα.:hmm:

The kittens can leave our home and go to the new owner, at least when they are 12 weeks old., so that you can be glad on a strong, sozialized kitten, beeing fit and healthy.
Το λιγότερο 12 εβδομάδων λέει,εσένα θα σου το δώσει 10;:hmm:
Α μπράβο απο αυτή το είχα διαβάσει οτι τα δίνει 12 εβδομάδων. Οι άλλοι τα δίνουν 15.. Τι παίζει εδώ δεν καταλάβαίνω:hmm:ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?!!!! Νομίζω η Βάσια είχε πει οτι μπορούν να φύγουν 3 μηνών και 3 εβδομαδων οταν κάνουν αυτό της λύσσας, μήπως δε τους το κάνει? Αλλά μόνο στην Αγγλία νομίζω δε το κάνουν.. Μόλις ακουσε για προκαταβολή οχι τριών μηνών, τριών ημερών θα το έδινε αν μπορούσε:lol::lol::lol: Η προκαταβολή κάνει θαύματα:D

Λογικά πρέπει να το έδινε απο πρώτη Σεπτέμβρη και μετά ετσι οπως το υπολόγισα:hmm:

Α μπράβο απο αυτή το είχα διαβάσει οτι τα δίνει 12 εβδομάδων. Οι άλλοι τα δίνουν 15.. Τι παίζει εδώ δεν καταλάβαίνω:hmm:ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?!!!! Νομίζω η Βάσια είχε πει οτι μπορούν να φύγουν 3 μηνών και 3 εβδομαδων οταν κάνουν αυτό της λύσσας, μήπως δε τους το κάνει? Αλλά μόνο στην Αγγλία νομίζω δε το κάνουν.. Μόλις ακουσε για προκαταβολή οχι τριών μηνών, τριών ημερών θα το έδινε αν μπορούσε:lol::lol::lol: Η προκαταβολή κάνει θαύματα:D

Οντως κανει θαυματα,μεχρι και δωρεαν περιηγηση στα αξιοθεατα σου προσφερε,μην καταληξεις με κανενα προξενειο με την κορη της:lol::lol::lol:

Η κάθε χώρα έχει τους δικούς της περιορισμούς σχετικά με την ηλικία που πρέπει να έχει ένα ζωάκι για να ταξιδέψει.Στην Αγγλία π.χ. νομίζω ε΄ναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Της λύσσας είναι απαραίτητο το εμβόλιο,και μάλιστα πρέπει να έχει γίνει νομιζω τρεις εβδομάδες πριν ταξιδέψει.:hmm:

Η κάθε χώρα έχει τους δικούς της περιορισμούς σχετικά με την ηλικία που πρέπει να έχει ένα ζωάκι για να ταξιδέψει.Στην Αγγλία π.χ. νομίζω ε΄ναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Της λύσσας είναι απαραίτητο το εμβόλιο,και μάλιστα πρέπει να έχει γίνει νομιζω τρεις εβδομάδες πριν ταξιδέψει.:hmm:
Αυριο θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, θα τα ρωτήσω ολα:D

Γιούλη τι κάνεις?!!:)Πως τα περνάς? Ετοιμάσου μόλις ερθεις εχεις και άλλο ταξίδι Γερμανία, όλα πληρωμένα!!!:lol::lol::lol:

Αυριο θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, θα τα ρωτήσω ολα:D
Ωραία,να μπει και η Βάσια να μας πει.:)Δες κι εδώ για τα εμβόλια.

Η Γιουλη στελνει φιλια σε ολους απο το νησι!!!

Ναι απάντησε:up: Αυριο μαλλον θα το κλεισω:) Ηθελα να παω μαζι με τη Κατερίνα να το πάρουμε αλλα ερχονται τα εισιτήρια 850 ευρώ:down: Οποτε καποιον πρεπει να βρώ μεσα σε μια μέρα να παει να το πάρει γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να με αφήσει να παω μονος μου:lol:
Τέλεια νέα!!!:up:

μπραβο Βασιλη συγχαρητηρια!!!:up:Raisa τελειο προξενειο...
Είδες....2-3 λινκ έβαλα και έγινε η δουλειά....ελπίζω!

Αν ενδιαφέρεται κανείς να παει με ολα τα εξοδα φυσικά πληρωμένα το λέει ε?:lol: Συγχαρητήρια κερδίσατε!!!
Καλό ακούγεται....χμμμμ με βάζεις σε ιδέες.:hmm::hmm:...πού είπαμε είναι το εκτροφείο:D

15/05 γεννηθηκε, τώρα πως διάολο θα τον δώσει απο αρχες αυγούστου δεν καταλαβαίνω..θα τη ρωτησω τι παιζει με αυτό αύριο:) Λογικά τέλη αυγούστου πρεπει να τον δωσει:hmm:
15. Αυγούστου θα είναι 3 μηνών.....μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά???:hmm:

Βάσια 850 ευρώ κάνει το γατάκι. Μου είπε οτι θα με πάρει ο αντρας της απο το αεροδρομιο(δουλεύει εκει απ'οτι κατάλαβα) και θα με πάει σπίτι τους. Αν εχω και καιρό μου είπαν θα μου δείξουν και τα αξιοθέατα:blink::D Dusseldorf μου ειπαν να προσγειωθώ. Τώρα μαλλον θα τους πω να μου το φέρουν στο αεροδρόμιο για να γλυτώνουμε και χρόνο, το θέμα είναι ποιος μπαίνει στο αεροπλάνο..
Ρε βάσια τι να τη ρωτήσω για τα εμβόλια? Πες μου ποια πρεπει να κάνει σε ποια ηλικία για να της τα πω αυριο, αν μπορείς:)
Düsseldorf....αααααααααα..........είναι η πατρίδα μουυυυυυ....εκεί γεννήθηκα και έζησα μέχρι τα 28 μου.....μήπως να πάω εγώ να το φέρω???:D

Απ'οτι μου ειπε η δικη μου εκτροφεας νομιζω οτι μπορεις να το παρεις απο το εκτροφειο 3 μηνων αλλα αμα ειναι να ταξιδεψει ο νομος το επιβαλλει να ειναι τουλαχιστον 4ρων μηνων...
Αυτό νομίζω δεν ισχύει σε όλες τις εταιρίες ....πχ. στην Ολυμπιακή ισχύει ,στην aigean όχι...αλλά σίγουρα πρέπει να έχει τσιπάκι τα γατί αυτό το ξέρω 100%

μετά βρήκα και αυτό....είναι στα Γερμανικά :/:αλλά μπορείτε να το κάνετε μετάφραση:happy:
Λέει για τις προϋποθέσεις ταξιδιού στο εξωτερικό :happy:

Βάσια 850 ευρώ κάνει το γατάκι. Μου είπε οτι θα με πάρει ο αντρας της απο το αεροδρομιο(δουλεύει εκει απ'οτι κατάλαβα) και θα με πάει σπίτι τους. Αν εχω και καιρό μου είπαν θα μου δείξουν και τα αξιοθέατα:blink::D Dusseldorf μου ειπαν να προσγειωθώ. Τώρα μαλλον θα τους πω να μου το φέρουν στο αεροδρόμιο για να γλυτώνουμε και χρόνο, το θέμα είναι ποιος μπαίνει στο αεροπλάνο..
Ρε βάσια τι να τη ρωτήσω για τα εμβόλια? Πες μου ποια πρεπει να κάνει σε ποια ηλικία για να της τα πω αυριο, αν μπορείς:)

τα εμβολια ειναι το κλασικο τριπλο ή τετραπλο της γατας που γινεται ενα στους 2-2 μιση μηνες και επαναληψη μετα, η λυσσα στους 3!θα ζητησεις αποπαρασιτωση ενδο και εξω, και ο κτηνιατρος θα πρεπει να κανει διεθνες βιβλιαριο οπου θα αναγραφονται ολα σαφως!:)α και το μικροτσιπ!δεν ξερω αν σου ειπε οτι αυτα θα τα χρεωθεις ή αν ειναι μεσα στην τιμη!επισης ρωτα αν οι γονεις ειναι εμβολιασμενοι για FELV και FIV

και αν μπορουν να σου πουν ομαδα αιματος ή να κανουν εξεταση εκει γιατι εδω..αυτα

Δεν τη ρώτησα τίποτα για τα εμβόλια, να το δίνει χωρίς εμβόλια δε νομίζω, αλλα κατι δε μου πάει καλα εδώ, γιατί μου είπε ελα αρχές,μέση ή τέλη Αυγούστου να τον πάρεις οποτε θελεις και μπορείς. Πως γίνεται ομως να τον δώσει 2 μηνων και είκοσι ημερων?:hmm: Με βλέπω να κολλαω στο αεροδρόμιο:D Θα τη ρωτήσω σίγουρα αύριο για τα εμβόλια..7 χρόνια το εχει το εκτροφείο είναι δυνατόν να μη το ξέρει?:hmm:

σου ειπα αν η μαμα ειναι εμβολιασμενη για λυσσα μπορεις να παρεις το γατακι κατω απο 3 μηνων χωρις να εμβολιαστει για λυσσα!θα σου προτεινα να το παρεις λιγες μερες πριν τους 3 μηνες και να ειναι οπωσδηποτε στη καμπινα, η καρδια των μικρων ζωων σε ηλικια δεν αντεχει πολλα:(

οι κανονες δεν ειναι καθε χωρας, λυπαμαι Δωρα....ειναι διεθνεις....και ισχυουν παντου!;)

δεν υπαρχουν κανονες παιδια αναλογα με τις χωρες και τις εταιρειες, ο νομος ειναι σαφης και ιδιος για ολους!ο περιορισμος ειναι η λυσσα και η κομβικη ηλικια των 3 μηνων...Βασιλη αν δεν καταλαβαινεις κατι παρε με τηλ να τα πουμε!μην μπλεξεις και μεινει το γατακι εκει!επισης το τριπλο της γατας δεν θελει 2 επαναληψεις, κανουμε 1 και στο μηνα την επαναληψη!:)

τα εμβολια ειναι το κλασικο τριπλο ή τετραπλο της γατας που γινεται ενα στους 2-2 μιση μηνες και επαναληψη μετα, η λυσσα στους 3!θα ζητησεις αποπαρασιτωση ενδο και εξω, και ο κτηνιατρος θα πρεπει να κανει διεθνες βιβλιαριο οπου θα αναγραφονται ολα σαφως!:)α και το μικροτσιπ!δεν ξερω αν σου ειπε οτι αυτα θα τα χρεωθεις ή αν ειναι μεσα στην τιμη!επισης ρωτα αν οι γονεις ειναι εμβολιασμενοι για FELV και FIV

και αν μπορουν να σου πουν ομαδα αιματος ή να κανουν εξεταση εκει γιατι εδω..αυτα
Βάσια καλημέρα:) Διάβασα οτι το εμβόλιο της λύσσας πρέπει να εχει γίνει 30 ημέρες πρίν αλλιως θεωρειται ακυρο και δεν μπορει να ταξιδεψει:(Αρα 4 μηνων θα το πάρω αν ειναι.. Θα τη ρωτησω αυτά που μου ειπες για να ειμαστε σιγουροι:) Ενα μονο προβλημα εχω. Δεν εχω βρει ακομα ποιος θα πάει να το πάρει:lol: Αν δεν βρω μεχρι το απογευμα, τη κάτσαμε τη βάρκα:down:

Βάσια καλημέρα:) Διάβασα οτι το εμβόλιο της λύσσας πρέπει να εχει γίνει 30 ημέρες πρίν αλλιως θεωρειται ακυρο και δεν μπορει να ταξιδεψει:(Αρα 4 μηνων θα το πάρω αν ειναι.. Θα τη ρωτησω αυτά που μου ειπες για να ειμαστε σιγουροι:) Ενα μονο προβλημα εχω. Δεν εχω βρει ακομα ποιος θα πάει να το πάρει:lol: Αν δεν βρω μεχρι το απογευμα, τη κάτσαμε τη βάρκα:down:

που το διαβασες?στο λεω επειδι ειχα διαβασει το νομο και μιλησα και με τη γυναικα τοτε με την Αθηνα και ελεγε σαφως 3 βδομαδες....τελος παντων, μην κανεις βλακειες....παρε ανασα παρε χαπια και μπες στο αεροπλανο:)αντε χαζομααρες κοτσαμ αντρας, τι ειναι καλε 2-3 ωρες καλοκαιρι τελειος καιρος, παρε και Lufthansa, φοβερη εταιρεια!!και με ασφαλεια;)

λοιπον σας αφηνω αν θελετε κατι τηλεφωνο...Βασιλη....:)ελπιζω να πανε ολα καλα.....

που το διαβασες?στο λεω επειδι ειχα διαβασει το νομο και μιλησα και με τη γυναικα τοτε με την Αθηνα και ελεγε σαφως 3 βδομαδες....τελος παντων, μην κανεις βλακειες....παρε ανασα παρε χαπια και μπες στο αεροπλανο:)αντε χαζομααρες κοτσαμ αντρας, τι ειναι καλε 2-3 ωρες καλοκαιρι τελειος καιρος, παρε και Lufthansa, φοβερη εταιρεια!!και με ασφαλεια;)
Στο link που εβαλε η raisa το αναφέρει. Δε ξέρω θα τη ρωτησω αν ειναι, δε νομιζω να ειναι τοσο άσχετη!!! Δεν ξέρω τι να κάνω, η Κατερίνα δεν με αφήνει να μπώ μονος μου στο αεροπλάνο, δεν ειμαι και τοσο χέστης!!!:redface::lol::lol::lol:

λοιπον σας αφηνω αν θελετε κατι τηλεφωνο...Βασιλη....:)ελπιζω να πανε ολα καλα.....
Οκ και εγω το ελπιζω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back