Birman-maniacs

Να σου πω....δεν είναι και άσχημη ιδέα....αυτή μπορεί να βρει και κάνα φθηνό εισιτήριο ....της το πληρώνεις και σου τον φέρνει!!!:up:
Κάνε της την πρόταση πάντως....;)
Θα της το πώ;) Απάντησε:)
Good morning!
I think it would be the best, if I phone with the veterinarian office, for informations about the rules with the airplane.
Normally, it is possible, to get a document from veterinarian, that is no rabies here in the surrounding- than you do not need the rabies vaccination. But I will ask.
The bloosgroup of Quasimodo can be A AB or B- the mother is A, father is B. But- for studs, the bloodgroup is no problem at all- you can combinate a A female with a B stud- every combination is possible. It can be just a problem, if you combinate a B female with an A stud- please have a look on my hp- there I wrote somethings about that.
Of course the cats parents from Quasimodo are vaccinatet against virual diseases and FelV. They are also blood-tested on FIP and FIV.
Normally I vaccinate the kittens two times against virual deaseses, but if ist neccessary, I could also vaccinate against rabies.
If you could come to pick up Quasimodo, of course you can use Paypal fort he amount- lets see, i fit work with your trip- than we can look fort he other things.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασίλη κάνε μετάφραση.:(...ή βάλ΄ τα στα Γερμανικά:P:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασίλη κάνε μετάφραση.:(...ή βάλ΄ τα στα Γερμανικά:P:D
Οκ, λέει περιληπτικά οτι θα ρωτήσει Κτηνίατρο για τους κανονισμούς για το ταξίδι με αεροπλάνο και θα ρωτήσει αν μπορεί να πάρει ενα πιστοποιητικό απο τον Κτηνίατρο οτι δεν εχουν συμπτώματα λύσσας στη περιοχή και οτι δεν χρειάζεται να το κανω:blink: Λέει οτι οι γονείς του εχουν εμβολιαστεί για FIP και FIV.Δεν κάνει απ'οτι κατάλαβα το εμβόλιο για τη λύσσα αλλα αν ειναι απαραίτητο μπορεί να το κάνει.Μετά λεει για την ομαδα αιματος και τέλος οτι μπορώ να της στείλω προκαταβολή μεσω Paypal:lol::lol::lol:

Λέει ότι γενικά δεν έχεις πρόβλημα να τον ζευγαρωσεις,το πρόβλημα θα το έχει η θηλυκιά,αλλά και πάλι πρέπει να ξέρεις ομάδα αίματος γιατί όπως λέει και στη σελίδα της,υπάρχει θέμα με έναν συνδυασμό.Και δε σου λέει και για την ηλικία τίποτα.Αυτο παλι με τη λύσσα;Εγώ ξέρω ότι είναι υποχρεωτικό.Θα μου πεις εγώ δεν είμαι και εκτροφέας,κάτι θα ξέρει παραπάνω...

Λοιπον για να το ξεκαθαρισουμε!μια γατα ή σκυλος για να ταξιδεψει πρεπει να εχει αντισωματα λυσσας, ή δικα του (δηλ με εμβολιασμο) είτε απο τη μανα του (αυτο κρατανε 3 μηνες γι αυτο και αν η μαμα ειναι εμβολιασμενη τοτε ταξιδευουν χωρις εμβολιο)!επισης οσον αφορα στα εμβολια υπάρψουν διαφορα πρωτοκολλα, οι παθολογοι συνηστουν τουλαχιστον 2 εμβολιασμους και ο τελευταιος να εχει γινει μετα τις 12 βδομαδες....αν η μαμα ειναι εμβολιασμενη συνηθως εμβολιαζουμε στις 10 βδομαδες, αν οχι στις 8 για να εχει αντισωματα νωρις το γατακι, ειδαλλως εχει της μαμας του και αν το εμβολιασουμε νωρις κανουμε κακο στην μητρικη ανοσια!οποτε στην περιπτωση δεσποζομενων ζωων οι μαμαδες ειναι εμβολιασμενες, αρα συνησταται να εμβολιαζεται στις 10 βδομαδες δηλ, περιπου 2 μηνων και επαναληψη αλλη μια φορα στο μηνα, οποτε περναει τις 12 βδομαδες το γατακι...:)κατανοητο?...πιο πολυ δεν μπορω να το αναλυσω....τωρα φυσικα καποιοι κτηνιατροι κανουν 2 επαναληψεις...τι να πω ο καθενας με το πρωτοκολλο που χρησιμοποιει....:(

έτσι είναι ...και μένα η γιατρός μας έτσι ακριβώς μου τα είπε όπως τα λέει η Βάσια!!!:)

Οκ, λέει περιληπτικά οτι θα ρωτήσει Κτηνίατρο για τους κανονισμούς για το ταξίδι με αεροπλάνο και θα ρωτήσει αν μπορεί να πάρει ενα πιστοποιητικό απο τον Κτηνίατρο οτι δεν εχουν συμπτώματα λύσσας στη περιοχή και οτι δεν χρειάζεται να το κανω:blink: Λέει οτι οι γονείς του εχουν εμβολιαστεί για FIP και FIV.Δεν κάνει απ'οτι κατάλαβα το εμβόλιο για τη λύσσα αλλα αν ειναι απαραίτητο μπορεί να το κάνει.Μετά λεει για την ομαδα αιματος και τέλος οτι μπορώ να της στείλω προκαταβολή μεσω Paypal:lol::lol::lol:

σε πολλες χωρες απηλαγμενες απο λυσσα δεν κανουν το εμβολιο στα ζωα, οπως Αγγλια...οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να κανει το γατακι για να μπει στην Ελλαδα!για την ομαδα αιματος ζητα εξετασεις γιατι αν ειναι Β θα εχεις προβλημα με Α ομαδα αιματος γατες, οποτε καλο ειναι να ξερεις....:)

έτσι είναι ...και μένα η γιατρός μας έτσι ακριβώς μου τα είπε όπως τα λέει η Βάσια!!!:)

τι να κανουμε 3 ο εμβολιο δεν ειναι κακο, αλλα δεν προσφερει παντα και κατι....;)

σε πολλες χωρες απηλαγμενες απο λυσσα δεν κανουν το εμβολιο στα ζωα, οπως Αγγλια...οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να κανει το γατακι για να μπει στην Ελλαδα!για την ομαδα αιματος ζητα εξετασεις γιατι αν ειναι Β θα εχεις προβλημα με Α ομαδα αιματος γατες, οποτε καλο ειναι να ξερεις....:)
Τι να σου πώ ρε Βάσια, θα παει στον κτηνιατρο τη Δευτέρα και θα μου πει μου είπε για τα παντα..Οσο για την ομαδα αιματος μου ειπε οτι καλυτερα να το κανω στην Ελλαδα γιατι το γατάκι ειναι μικρό και ειναι και δυσκολο:hmm: Κοιτα τι μου εγραψε

The rabies vaccination is included- the bloodtest, you better do in greece, when Quasimodo is older- it is not very nice, to make a blood test with such a young kitten- and not so easy! But- every vet- I`m sure, also in greece, can make a blood test.

Τι να σου πώ ρε Βάσια, θα παει στον κτηνιατρο τη Δευτέρα και θα μου πει μου είπε..Οσο για την ομαδα αιματος μου ειπε οτι καλυτερα να το κανω στην Ελλαδα γιατι το γατάκι ειναι μικρό και ειναι και δυσκολο:hmm: Κοιτα τι μου εγραψε

The rabies vaccination is included- the bloodtest, you better do in greece, when Quasimodo is older- it is not very nice, to make a blood test with such a young kitten- and not so easy! But- every vet- I`m sure, also in greece, can make a blood test.

αχ δεν μας προσεχεις!εχουμε κανει αμαν να βρουμε καποιον να κανει σωστη εξεταση ομαδα αιματος, θα σου προτεινα να γινει στο εξωτερικο να μην τρεχεις εδω...:)να και η Γιουλη ειπε οτι ο κτηνιατρος της εχει καποιο εργαστηριο που κανει, εγω απο την αλλη δεν βρηκα κατι....:(οταν ειναι 3-4 μηνων θα μπορουν να παρουν λιγο αιμα!

λοιπον σας αφηνω!Βασιλη σε πηρα και τηλ αλλα ηταν κλειστο, εστειλα και μηνυμα, αν θες διευκρινισεις παρε με!:)παω για μπανιο....

τι να κανουμε 3 ο εμβολιο δεν ειναι κακο, αλλα δεν προσφερει παντα και κατι....;)
Α ΟΚ ίσως τοτε να μην μιλούσε η δική μου για δεσποζόμενα γατάκια με εμβολιασμένους γονεις,έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχα.Σ'ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση!:)

αχ δεν μας προσεχεις!εχουμε κανει αμαν να βρουμε καποιον να κανει σωστη εξεταση ομαδα αιματος, θα σου προτεινα να γινει στο εξωτερικο να μην τρεχεις εδω...:)να και η Γιουλη ειπε οτι ο κτηνιατρος της εχει καποιο εργαστηριο που κανει, εγω απο την αλλη δεν βρηκα κατι....:(οταν ειναι 3-4 μηνων θα μπορουν να παρουν λιγο αιμα!
Μαλιστα..θα της το πω:D

Καινουργιες φωτογραφιες;)

πάντως είναι πολύ φατσουλίνι:baby:.....τώρα θα μου πεις και ποιο δεν είναι !!!:D

πάντως είναι πολύ φατσουλίνι:baby:.....τώρα θα μου πεις και ποιο δεν είναι !!!:D
Οπως το λες!!! Ψιλοξενερωσα γιατί μου ειπε οτι το microchip δεν περιλαμβανεται στην τιμή και να υπολογίσω κανα 60άρι:down: Βέβαια κατι μου λέει οτι θα μου το στείλει Ελλάδα με παρέα:D

Φευγω και εγω θα τα πουμε:)

Raisa καλές διακοπές!!!!:up: Κοιτα να περασεις ωραία σε περιμενουμε!!!!:)

Δε θα το έλεγα οτι τον καπάρωσα, αλλά οδεύω με πολύ μεγάλες πιθανότητες προς αυτό:D Το γέλιο είναι οτι δεν εχω βρει ποιον θα στειλω ακόμα, αλλά αυτό ειναι το μικρότερο πρόβλημα:lol: Αν πάει για 15 Σεπτεμβρίου ουσιαστικά με συμφέρει πιο πολύ γιατί δε θα είναι ολοι διακοπές και κάποιος θα θέλει να πάει το ταξιδάκι του:D Απ'την αλλη σκεφτομαι οτι στη Clarisse μπορώ να πάω εγώ να το πάρω αργότερα Νοέμβριο-Δεκέμβριο.. Δε ξέρω τι θα αποφασίσω:hmm:

Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω:/:...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα:)

Φιλιά από το Κουφονήσι .. μου λείπετε πολύ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back