Birman-maniacs

Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! :lol:
Αν μπορείς κι εσύ Αντα, ακόμα καλύτερα!
Πολύ γλυκός ο Παυλάκης...:up:
Καλή απόφαση Δανάη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω μονο ποιες μερες θα ειμαι στο εξοχικο....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω μονο ποιες μερες θα ειμαι στο εξοχικο....:hmm:
Κανένα πρόβλημα, θα πάρω την Αντα και θα έρθουμε για καφέ σε ένα από τα ωραία καφέ του Πόρτο Ράφτη...μασάμε εμείς?;):lol:

Θα πάμε για ρακέτες - δεύτερο μέρος...
Φιλιά...

:)φιλια καλα να περνας...

Θα πάμε για ρακέτες - δεύτερο μέρος...
Φιλιά...
Να προσεχεις μην πατησεις κανα αχινουλι!!;) η εκδικηση του αχινου!!:lol:

Ποτε προεκυψε αυτο?? :/:

θα εινια οι γονεις μου εκει!αυριο θα παω εκει μαλλον;)

θα εινια οι γονεις μου εκει!αυριο θα παω εκει μαλλον;)
Και οι κουρτινες που λεγαμε να δουμε τη παρασκευη??:(

H εκτροφεας μου εγραψε αυτο:

Good evening Theodore,
Duran will weigh approximately 2 - 2,5 kilos around 4 months. you will be able to take it there at this time.
It is necessary that you buy a flexible box like a light bag to give dimensions to the company of plane.
I do not know yet certainly has which Duran date will be able to leave.
Earliest would be on August 17, later on September 17. I assure you this information very quickly.
Good evening
Magali Rouchon.

Eνας θεος ξερει τι γινονται με αυτους του εκτροφεις,γιατι και εμενα γεννηθηκε περιπου τις ιδιες ημερομηνιες με τον erefer και μπορω να τον παρω Αυγουστο:hmm: αν μπορει να μου τον δωσει τοτε...

H εκτροφεας μου εγραψε αυτο:

Good evening Theodore,
Duran will weigh approximately 2 - 2,5 kilos around 4 months. you will be able to take it there at this time.
It is necessary that you buy a flexible box like a light bag to give dimensions to the company of plane.
I do not know yet certainly has which Duran date will be able to leave.
Earliest would be on August 17, later on September 17. I assure you this information very quickly.
Good evening
Magali Rouchon.

Eνας θεος ξερει τι γινονται με αυτους του εκτροφεις,γιατι και εμενα γεννηθηκε περιπου τις ιδιες ημερομηνιες με τον erefer και μπορω να τον παρω Αυγουστο:hmm: αν μπορει να μου τον δωσει τοτε...
Μη σκας Θοδωρή. Είναι μάλλον σαφές ότι η εκτροφέας δεν έχει εμπειρία... Το γατάκι βάσει ημερομηνίας γέννησης θα είναι έτοιμο μέσα Σεπτέμβρη.
Αλλά αφού σου είπε ότι θα το επιβεβαιώσει, θα ρωτήσει και θα της πουν.

Καλημερα!! ευτυχως εχω τον Αλφι να μου γκρινιάζει το πρωι...γιατι σημερα δεν θα σηκωνόμουν με τιποτα!! Γκρρρ νιαου νιαου στο αυτι - ξυπνα μανουλα ξυπναααααααααα - μου εβαλε και το κεφαλι στο στηθος, μια πατουσα στο μαγουλο...και παλι νιαου νιαου !! :)

Γιουλη μου καλα και στις 3 τα ξημερώματα εσυ εισαι online?? :hmm:μας πεθύμησες πολυ πολυ?? χι χι

Γιουλη μου καλα και στις 3 τα ξημερώματα εσυ εισαι online?? :hmm:μας πεθύμησες πολυ πολυ?? χι χι
Το πρόσεξες ε?...δεν είχα ύπνο χθες...

Καλημέρα...
Μακάρι να με ξύπναγε κι εμένα μια μαλακή πατούσα...:(

Γιατι καλη μου δεν ειχες υπνο? δεν νομιζω να σε στεναχωρησε κανεις?? :hmm:

Καλημέρα...
Μακάρι να με ξύπναγε κι εμένα μια μαλακή πατούσα...:(
Ελα ελα cheer up!! απο μεθαυριο θα εχεις τα χνουδωτα σου αγκαλιτσα!! :up:

Γιατι καλη μου δεν ειχες υπνο? δεν νομιζω να σε στεναχωρησε κανεις?? :hmm:
Θέλω να σε δω και να τα πούμε με δυνατό καφέ...

Ελα ελα cheer up!! απο μεθαυριο θα εχεις τα χνουδωτα σου αγκαλιτσα!! :up:
Μου έχουν λεψει τα γατάκια μου τόσο... αλλά εμένα δεν με ξυπνάνε... τα ξυπνάω εγώ...

Θέλω να σε δω και να τα πούμε με δυνατό καφέ...
Πολυ ευχαριστως!! Δεν θα παμε στο χωριο 100%, ο Γιωργος δουλευει το σάββατο :down:. Αλλά εγω ειμαι ελευθερη να με απαγαγετε!! χι χι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back