Birman-maniacs

Ο ερπητας νομιζω οτι ειναι ιος,δεν επηρεαζεται απο περιβαλλοντικους παραγοντες...βγαινει κατα διαστηματα απο μονος του.Και το κολλας διαφορετικα οχι απο φιλι,γιατι ο ερπητας υπαρχει για παντα μεσα στο στομα οποτε θα τον κολλαγες ειτε ειχε εμφανιστει ειτε οχι.
Εμενα μου βγαινει οτα ειμαι στεναχωρημενη. εβαλα zovirax.
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!Βασιλη η δικια μου εκτροφεας δεν ειναι σαν την δικια σου,εγω της στελω ενα e-mail και κανει δεκα χρονια να μου απαντησει αντε τωρα να τη ρωτησω για εμβολια λυσας και τα σχετικα αν ξερει απο αυτα...Φοβαμαι να την παρω και τηλεφωνο μηπως αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινουμε...
Ωχ κατάλαβα.. και σενα υπόθεση κουκουρούκου είναι:lol::lol::lol:
Οχι η Ina μου απαντούσε την ιδια μέρα πάντα. Αυτό το λέω:) Ο άντρας της όμως εχει αρχίσει και με ψιλονευριάζει, μπαίνει οποτε του γουστάρει:down: Αντε να ερθει η Ina να ξεμπερδεύω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου βγαινει οτα ειμαι στεναχωρημενη. εβαλα zovirax.
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες.
Εμένα μου τον εξαπλώνει πιο πολύ αυτή η κρέμα!:) Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά σε σένα, η καλύτερη λύση είναι αυτή που είπε η Αντα με τα αυτοκόλλητα, αλλα κάνουν 15-16 ευρώ, δε θυμάμαι και καλά:hmm:

Ωχ κατάλαβα.. και σενα υπόθεση κουκουρούκου είναι:lol::lol::lol:
Οχι η Ina μου απαντούσε την ιδια μέρα πάντα. Αυτό το λέω:) Ο άντρας της όμως εχει αρχίσει και με ψιλονευριάζει, μπαίνει οποτε του γουστάρει:down: Αντε να ερθει η Ina να ξεμπερδεύω:D

Aστα...καρακουκουρουκου ειναι:lol::lol:

Εμένα μου τον εξαπλώνει πιο πολύ αυτή η κρέμα!:) Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά σε σένα, η καλύτερη λύση είναι αυτή που είπε η Αντα με τα αυτοκόλλητα, αλλα κάνουν 15-16 ευρώ, δε θυμάμαι και καλά:hmm:
Θα παω τότε στο φαρμακείο να πάρω.

Ο ερπητας νομιζω οτι ειναι ιος,δεν επηρεαζεται απο περιβαλλοντικους παραγοντες...βγαινει κατα διαστηματα απο μονος του.Και το κολλας διαφορετικα οχι απο φιλι,γιατι ο ερπητας υπαρχει για παντα μεσα στο στομα οποτε θα τον κολλαγες ειτε ειχε εμφανιστει ειτε οχι.
Υπάρχουν διαφοροι τυποι ερπητα..αλλοι κολλάνε και αλλοι οχι. Και ναι επηρεαζετονται απο το στρες, ήλιο, αν εχουμε φαει κατι ή εχουμε βάλει στο κατι τα χερια μας βρωμικα. Ο δερματολόγος τα ξερει ομως καλυτερααπο εμένα.;)

Aστα...καρακουκουρουκου ειναι:lol::lol:
Γατομπαμπάδες, δε μου λέτε, εξοπλίζεστε σιγά σιγά με γατοαξεσουάρ?
Θα ηθελα να ειχα pet shop κοντα στο σπιτι σας να γινω πλουσια.
Θοδωρη νομιζω εσυ δεν ειχες πριν γατα ε?

Θα παω τότε στο φαρμακείο να πάρω.
Γιουλη μου, να πας... τοσο πολυ στεναχωρημενη εισαι?? αχχ ελα εσυ, και θα σου φτιαξω τη διαθεση με τις φωτο του μπουχεσα!! :lol: οτι θες εσυ θα σου φερω....παγωτουλι ??;)

Γατομπαμπάδες, δε μου λέτε, εξοπλίζεστε σιγά σιγά με γατοαξεσουάρ?
Θα ηθελα να ειχα pet shop κοντα στο σπιτι σας να γινω πλουσια.
Θοδωρη νομιζω εσυ δεν ειχες πριν γατα ε?

Οχι δεν ειχα...το πρωτο πραγμα που πρεπει να παρω ειναι μια γατοφορο για να φερω τον Πλατωνα απο τη Γαλλια,ε και κατα τον Αυγουστο θα κανουμε ενα shopping therapy στα pet city:lol::lol:

Ειναι ακριβούτσικα δεν λεω..αλλα ελλατωνουν και τον πονο. Θελουν συχνη αλλαγη καθε 4-6 ωρες? δεν θυμαμαι καλα.:/:

Γιουλη μου, να πας... τοσο πολυ στεναχωρημενη εισαι?? αχχ ελα εσυ, και θα σου φτιαξω τη διαθεση με τις φωτο του μπουχεσα!! :lol: οτι θες εσυ θα σου φερω....παγωτουλι ??;)
Σε ευχαριστώ Αντουλα...είσαι τόσο καλή...

https://www.compeed.co.uk/ αυτα να παρεις Γιουλη!!

Οχι δεν ειχα...το πρωτο πραγμα που πρεπει να παρω ειναι μια γατοφορο για να φερω τον Πλατωνα απο τη Γαλλια,ε και κατα τον Αυγουστο θα κανουμε ενα shopping therapy στα pet city:lol::lol:
Αχ... ναι να σου λέμε κι εμείς τη γνώμη μας... έχουμε γίνει εξπερ...
Πότε πας διακοπες?

Για αυτό ξέρεις ότι πρεπει να μιλήσεις με την αεροπορική εταιρία για τις προδιαγραφες των διαστάσεων ε?

Πότε πας διακοπες?

Aκομα δεν ξερω ακριβως,αλλα μαλλον θα παω με κατι φιλους για καμια βδομαδα στο εξοχικο ενος φιλου μας στο Πορτο Χελι...

Για αυτό ξέρεις ότι πρεπει να μιλήσεις με την αεροπορική εταιρία για τις προδιαγραφες των διαστάσεων ε?

Ναι το ξερω...;)

Πότε πας διακοπες?
Μόνο εξπερ?? εχουμε πια doctorat στα αξεσουαρ...ξερουμε ποια ειναι της μοδας, τα σιτε που τα εχουν και μαλιστα και τα σιτε που στελνουν και Ελλαδα!! Εχω τα τηλεφωνα απο τους αντιπροσωπους της Trixie και της Ferplast στην Ελλάδα!!:up::up:

Μόνο εξπερ?? εχουμε πια doctorat στα αξεσουαρ...ξερουμε ποια ειναι της μοδας, τα σιτε που τα εχουν και μαλιστα και τα σιτε που στελνουν και Ελλαδα!! Εχω τα τηλεφωνα απο τους αντιπροσωπους της Trixie και της Ferplast στην Ελλάδα!!:up::up:

Δηλαδή θα πάρεις αυτά που θα σου πουμε εμεις...Δημοκρατικά πράγματα... κάνουμε και κατ'οίκον σεμινάρια:lol:
Παιδιά εκπαιδευτικό σεμινάριο ζουλήγματος στο σπίτι μου πότε θα κάνετε? Θοδωρή είσαι καλεσμένος και Βασίλη με Κατερίνα εννοείται!
Διοργάνωση Γιούλη, εισηγήτριες Αντα και Βασια!:lol:

Δηλαδή θα πάρεις αυτά που θα σου πουμε εμεις...Δημοκρατικά πράγματα... κάνουμε και κατ'οίκον σεμινάρια:lol:
Παιδιά εκπαιδευτικό σεμινάριο ζουλήγματος στο σπίτι μου πότε θα κάνετε? Θοδωρή είσαι καλεσμένος και Βασίλη με Κατερίνα εννοείται!
Διοργάνωση Γιούλη, εισηγήτριες Αντα και Βασια!:lol:

Στο σεμινάριο συμπεριλαβάνονται κοκτέιλ glavaderm, καναπεδάκια με defurum και snacks με Royal Canin κροκέτες! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back